remis k rašė:Na va buvau siandien asvejoi.Ledas liuks sniego kokiu 10 cm bet minkstas.Na o rezultatai nekokie.Mano kokiu 50 cigaretiniu draugelio apie 30 vnt.Bandem is ryto balansyrint nulis.Tada as su marmyske,draugelis su blizgute.Rezultatas beveik vienodas,netgi sakyciau ant marmyskos keli stambesni.Gylius isbandem yvairius nuo 9 m,iki 1,5m,visur tas pats- cigaretiniai.Stintapuki,cia gal jus uz musu atvaziavot,Mes buvom su opel meriva.O kaip jums sekesi,anksti nusiemet,tai turbut tas pats.
Man regis, kad mes uz jusu sustojom, su audi universalu melynu. Su broliu nelabai ka pagavom as keleta eseriuku, brolis truputi daugiau, bet visi nedidukai, cigaretiniai

Bandem ir iki 12m gyli, bet nieko gero, tada judejom lik kranto, tai prie pat kranto ir kibeliojo tie cigaretiniai, bet svarbiausia sezonas atsidarem jau gerai

Jo mes ankstokai nusiemem, reikejo puse 4 namie jau but, tai teko vaziuot. O kaip i pavakare gal pagerejo kibimas? Dar idomu dalyka pastebejau , prie pilekalnio pabaigos ledas buvo kietokas toks, o atejom pabaigoje prie tilto ir brolis su peikena is 3 kartu pramuse leda, nors storis lyg ir toks pats kaip ir prie pilekalnio galo, tai taip ir nesupratau, ten ledas prie tilto minkstesnis, nuo masinu ismetamuju duju kurios per tilta vaziuoja ar kaip ten iseina?