Pas mus bassų nema ,bet lydekas gali bandyt gaudyt:Mangiz rašė:Tai negi niekas "neatkales" dar ju ir nepatars?
http://www.youtube.com/watch?v=GBNNPFtFH8k
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Pas mus bassų nema ,bet lydekas gali bandyt gaudyt:Mangiz rašė:Tai negi niekas "neatkales" dar ju ir nepatars?
a kodel ne zirgo galva?kaledusenis rašė:zemaitis
bandyt bandziau, zuvi pagavau, bet stebuklu nepastebejau kazkokiu.Mangiz rašė:Tai negi niekas "neatkales" dar ju ir nepatars?
Keista ,kad pats neperėjai ant spinerbeitųalkanas rašė:o mano kaimynas kai pabande juos, tai 2 metus vien jais pragaude, ir sako kad nera geresnio masalo, ir eserius ir lydekas semia, net kai niekam nekimba
nuuu..?Rapolas rašė:Keista ,kad pats neperėjai ant spinerbeitųalkanas rašė:o mano kaimynas kai pabande juos, tai 2 metus vien jais pragaude, ir sako kad nera geresnio masalo, ir eserius ir lydekas semia, net kai niekam nekimba
Nuorodą į "jutubę" netam įdėjau, kad galvotų jog negalima gaudyti. Tiesiog, galima prisitaikyti "ypatingoms" sąlygoms ir visks. Tik pas mus tokiose vietose labiau įprastos rapalos ir kibs'o neužsikabinančios blizgutės arba guminukai- ale varlytėskaledusenis rašė:...nuuu..?![]()
kazkas ar sitame forume ar kitame minejo kad gal jie ir tinkami tikrinti seklesnes vietas, bet didelio susidomejimo jais tiesiog ner. dar kai po "pidisoka" pardavineja. mano nuomone tai cia uzjuriu, uzmariu masalas, kuri sutinku nebent tik per discovery
Taip metaforiškai išsireiškei, kad tikrai nieko keisto. Jei masalus kaimynas gaminasi pats, vadinasi jis jais tiki, todėl nenuostabu, kad gerai gaudo ir kitų jam nereikia. Aš taip pat išsidrožiu vieną-kitą voblerį, bet esu mėgėjas išbandyt ir kitų sukurtus masalus, tame tarpe ir "spinerbeitus" esu bandęs..alkanas rašė:o kas cia keisto, kad as negaudau jais ? tas kaimynas juos darosi pats, as tikrai nesigaminsiu, o ir zvejoja jis "bliudukuose", kurie man igrise ir zvejoju tik ten kur kalnai kelmuoti, pakalnės nuplikę
reiks pasigaminti, kaip tik kabliu tokiu turiu...Ricardas rašė:Kaip jum toks masalas?
http://www.fion.ru/handmade/6940/
Turetu tikt po visokius bruzgynus zvejot.
na aš skylių negrežioju, tačiau turiu tokią vieną arsenale idomią klasikinę blizgę kur vidus išpjautas, o jame įtaisyta toks mini sukriukės lapelis..ji dirba gerai ir pagaut lydekų įmanoma, tačiau metant kartais kabliai užsikabina. Bet iš esmės nežinau ar skylės ką duoda, juk svarbiausia klasikinės blizgės lenkimas manautrololo rašė:vis dazniau matau nuotraukose blizges su isgreztomis skylemis,gal kas bandete prigrezioti skyliu? kokio diametro skyles darote?
Sunkiau rast parduotuvę, kur jų nėrageemalu rašė:Kibs atrodo įdomios, reikėtų man jų kur Vilniuj paieškoti..
Xrapas rašė:Sunkiau rast parduotuvę, kur jų nėrageemalu rašė:Kibs atrodo įdomios, reikėtų man jų kur Vilniuj paieškoti...
Gariūnai irgi pilni, jei ką...
Rolandas K. rašė:Dauguma sukriukiu darausi pats(megstu knebinetis) ir po kugeliu visada dedu mazyti karoliuka,man taip atrodo kad lapelis del to greiciau uzsiveda ir gali suktis traukiant leciau.Pirktinems irgi visoms sudedu pas kurias nebuna.
siek tiek padeda. bet gali ir pakeisti darba, buna maskatuotis pradeda. Geriausia , kai ilgesne sukre ir lenki kuo ilgesni galiuka, o ne tiesiai uz ziedelio.theK rašė:Mieli metalo mylėtojai, ar tikrai sukrės galvutės palenkimas padeda atsikratyti to valo susukimo bent kažkiek?