Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #451797   Tadunce
 24 Vas 2013 18:47
Čia kas nors iš moderatorių prisijungė ir tirono vardu parašė?
Ar stojo pilnatis?
 #451800   HIPIS
 24 Vas 2013 19:09
Ramekas rašė:
Ignelis rašė:buvau uzsigeides ir as ano, ejau pirkti, bet kai is vitrinos paemiau tai net stalcius atsidare nuo svorio, lyginant su dabartiniu :shock: tai tie peiliai apsala net igrezus grazta i leda?
Apsala net is igrezus, bandziau visokius varijantus iki -10 dar dar galima, bet jei daugiau paspaudzia saltukas amen, kancios o ne zvejiba tampa.
P.S nesvarbu man tiesa pasakius ka tu ten tironai pezi tau neapsala tau gerai ir tt. zvejok i sveikata jei tau gerai. O as sakau, kaip man yra ir man nerupi tavo komentarai ar nuomones. Zinau kaip man yra ir to uztenka.
Man neapsala...keista kodel jum apsala igrezus :roll:
 #451849   Tironas
 24 Vas 2013 21:06
beje, grazto svoris tai ne rubu ir ne batu svoris. tuos dalykus visada devi ant saves. tuo tarpu graztas dazniausiai ilsisi. juk jei nest toli reik, imi rogutes. tad nematau esminio skirtumo ar graztas 3 ar 4 kg svers, ar 2. kai grezi juk svoris tik i nauda
 #451851   SauliusM
 24 Vas 2013 21:11
tai apsala mora ar neapsala kas aCakingai aCakys?
:lol:

p.s.: jums dar neatsibodo tas pats per ta pati? :-D
 #451854   p.arturas
 24 Vas 2013 21:20
SauliusM rašė:tai apsala mora ar neapsala kas aCakingai aCakys?
:lol:

p.s.: jums dar neatsibodo tas pats per ta pati? :-D
SauliusM rašė:
Tironas rašė:tai mes turbut kazkokie nenormalus ane?
o tai tau dar abejoniu del to kyla?
atstokit su tais apsalimais, visa gelezis sala. kad barnaul nova system yra geriausias graztas, senai zinom.
o vat kad tironas saves pazinimo keliu pasuko, tas jau idomiau. :gutgut
 #451855   Wytux
 24 Vas 2013 21:23
SauliusM rašė:tai apsala mora ar neapsala kas aCakingai aCakys?
o kox skirtumas-juk visada gerai:
jei neapsala-> zjb, nes neapsala....
o jei apsala -> padideja svoris -------> nes. ...
Tironas rašė: kai grezi juk svoris tik i nauda
:!:
 #451862   Tironas
 24 Vas 2013 21:39
taigi sake, viskas apsala. man veninteli karta buvo apsales graztas, visai ne nova system. nuo to laiko nepalieku jokio grazto taip kad jis saltu, tai ir neapsala jox. jei jei prisala daug ledo ir pasidaro per sunku, sukisu i ekete iki rankenos ir po 20 minuciu ramu.
spirt reik i krazta kai skyle isgreziat, kad nusikratytu visa kose ir lysnas vanduo. ir nepalikt ant ledo numesto. vat ir visi fokusai
 #451872   Arvidys
 24 Vas 2013 22:25
Jau įsivaizduoju kaip tuoj išsivystis diskusija kaip teisingai ir techniškai spirt į gražta... Nu per kelias dienas tiek spamo visose temose, kad pyp...
 #451875   OMar
 24 Vas 2013 22:54
Tironas rašė:tu isvis zvejoji ziema? kiek tu moru turejes? as *PYP* 3 metus tik juo naudojuos. karoce pofig.
Nesu turejes. :ruko
 #451904   p.arturas
 25 Vas 2013 08:56
Arvidys rašė:Jau įsivaizduoju kaip tuoj išsivystis diskusija kaip teisingai ir techniškai spirt į gražta... Nu per kelias dienas tiek spamo visose temose, kad pyp...
Paveikslėlis
 #451907   SauliusM
 25 Vas 2013 08:58
o tai is kaires ar is desines geriau tada spirt? ir spirt i galva ar kur?
 #451913   dainiuška
 25 Vas 2013 09:15
Aš turiu Nova System - jo tikrai nespardau, bet prišalęs dar niekada nebuvo :roll: Tiesiog visada jį laikau vertikalioje pozicijoje. Tą patarčiau visų grąžtų turėtojams - tekę matyti, kaip ant ledo gulintis grąžtas neišėjo į naudą ant jo užlipusiam žvejui :v-ar
 #451922   Tironas
 25 Vas 2013 09:37
o as spardau ir isitikinau kad daug maziau prisala ledo ant sneko
 #451926   dainiuška
 25 Vas 2013 09:47
Tironas rašė:o as spardau ir isitikinau kad daug maziau prisala ledo ant sneko
Taigi čia kalba buvo apie peiliukų, o ne šneko apšalimą:
OMar rašė: O nova system vienas is prastesniu pasirinkimu, nes pastoviai apsala peiliukai kas labai nepatogu.
Ramekas rašė: Atsikandau nova system siais metais, iki -10 dar dar, bet jau auksciau svejiba tampa kancia, nes galva ziauriai sala, kol galiausiai reikia atsildyti ja, kad graztas pradetu grezti...
Man šnekas irgi apšąla, bet kažkaip nelaikau to didele problema :roll:
 #451930   Tironas
 25 Vas 2013 09:54
tai akivaizdu kad ir nuo galvos biski koses nukrenta ispyrus. na ir aisku igrezt reikia, o ne numest salia. jau vien del saugumo
 #452202   looking4snow
 25 Vas 2013 20:25
As tai niekada ant ledo nemetau - visada laikau igrezta. O kad minimaliai apsala snekas, nematau tame absoliuciai jokios problemos, kaip ir dainiuska.
 #452204   aidas32
 25 Vas 2013 20:27
Tironas rašė:o as spardau ir isitikinau kad daug maziau prisala ledo ant sneko
Pilnai pritariu. Aš irgi spardau grąžtą po išgrežimo ir su peiliu apšalimu problemų nebėra.
Nu pas mane tik Rapala grąžtas :cool:
 #452213   pensininkas
 25 Vas 2013 20:43
turetumet visi barnaulius, nei spardyt, nei kratyt, nei eketej skalbt nereiktu. O jei igreztas ir isaltu, palieki ir dzin, naujas graztas kainuoja tiek, kiek kratomu ir spardomu graztu galva
 #452222   Tironas
 25 Vas 2013 21:15
aha, ir sdetume visi prie kokiu 3 ekeciu, nes kai geras ledas tai daugiau su barnaulu nesinoretu grezt :)
ir dar jei andriukaitis butu seniau ministru, tai ir nebutu privaciu kliniku ir visi draugiskai sedetume darbo metu poliklinikoi prie kabinetu, kaip senais gerais laikais
 #452228   Wytux
 25 Vas 2013 21:23
neprosal butu kaikam prie kabineto poliklinikoj ar klinikoj prisest :-D
 #452230   pensininkas
 25 Vas 2013 21:35
pas vyro turi but rankos tvirtos, jei tau 3 eketes riba - eik bicule biski pakociok, o ne cia primetinek visiems savo nuomone.
 #452232   Tironas
 25 Vas 2013 21:40
bičiulę as pakociosiu butinai. bet barnaula i rankas imsiu tik tada kai pamirsiu ledo grazta namie. na nepradekim sitos sudo is naujo, bet barnaulas masn asmeniskai yra netinkamas pasirinkimas jei gali sau lesti kitoki. neveltui palyginau su poliklinika, nes jei gali nesedet eileje, ir kartais sumoket kazka daugiau tai ta ir renkiesi.
viskas, pYS.
O uz graztu metyma ant ledo galetu lygiai taip pat bausti kaip ir buvima be nagiu. tai nesaugu.
 #452247   aidas32
 25 Vas 2013 22:15
[quote="pensininkas"]pas vyro turi but rankos tvirtos, jei tau 3 eketes riba - eik bicule biski pakociok, o ne cia primetinek visiems savo nuomone.[/quot

Kai kalba eina apie gręžimo lengvumą tai jau visi stiprus su barnaulais dar ir kitiem pasikočiot siulo. O kaip tik palyginam svorius, tada Barnaulų savininkai rėkia kad Rapalos,Moros sunkios ir kam jas tampyt
Nu tai net juokas ima iš tokiu rašliavų :lol:
 #452281   pensininkas
 25 Vas 2013 23:25
a tai kur as lyginau? Pvz, jei einu ant karsio, tai mano manta: graztas, deze, kuprine, kibiras su jaukas. Graztas per peti, deze ant grazto - tokiu atveju nei jo svorio jauti, o panaudoji kaip karti dezej nest. Jei tavo fizinis pasirengimas kaip mergiotes, tai kuom as kaltas, kad po 3 ekeciu tau reanimobilio reik? Pries savaite 11 ekeciu su neispudingo astrumo peiliais nonstopu, nei eimanavau, nei nudusau, nei kojas pakraciau. Keliat tokias problemas, kad net graudu ir juokinga.
 #452285   Ramekas
 25 Vas 2013 23:27
Tironas rašė:aha, ir sdetume visi prie kokiu 3 ekeciu, nes kai geras ledas tai daugiau su barnaulu nesinoretu grezt :)
ir dar jei andriukaitis butu seniau ministru, tai ir nebutu privaciu kliniku ir visi draugiskai sedetume darbo metu poliklinikoi prie kabinetu, kaip senais gerais laikais
Kada paskutini karta buvo jau toks geras ledas, kad su barnaulu nejo isgrezti daugiau kaip 3 ekeciu? :shock:
 #452288   Ramekas
 25 Vas 2013 23:32
Turiu nova system 130 ir barnaula 100, galiu pasakyt, kad iki 20cm leda grezti ir eseriauti man labiau patinka su barnaulu, lengvas, greit issigrezia, ajsku tas grezimo garsas biski pradeda erzinti, bet cia ne beda. Nova system zymia isvelniau grezia, sunkus ir prie daugiau kaip -10 apsala galva po kiek laiko. Taip, kad ir tas ir tas graztas turi privalumu ir trukumu, nereikia cia vaziuoti ant tu barnaulu, su normaliais peiliais prie 20cm ledo (isskyrus dviguba) viskas kuo puikiausiai.
 #452291   aidas32
 25 Vas 2013 23:40
pensininkas rašė:a tai kur as lyginau? Pvz, jei einu ant karsio, tai mano manta: graztas, deze, kuprine, kibiras su jaukas. Graztas per peti, deze ant grazto - tokiu atveju nei jo svorio jauti, o panaudoji kaip karti dezej nest. Jei tavo fizinis pasirengimas kaip mergiotes, tai kuom as kaltas, kad po 3 ekeciu tau reanimobilio reik? Pries savaite 11 ekeciu su neispudingo astrumo peiliais nonstopu, nei eimanavau, nei nudusau, nei kojas pakraciau. Keliat tokias problemas, kad net graudu ir juokinga.
Aš irgi ne jums tiesiogiai taikiau. O jusų rašliava paėmiau tik kaip viena iš dalių
 #452339   Tironas
 26 Vas 2013 09:54
Ramekas rašė:Turiu nova system 130 ir barnaula 100, galiu pasakyt, kad iki 20cm leda grezti ir eseriauti man labiau patinka su barnaulu, lengvas, greit issigrezia, ajsku tas grezimo garsas biski pradeda erzinti, bet cia ne beda. Nova system zymia isvelniau grezia, sunkus ir prie daugiau kaip -10 apsala galva po kiek laiko. Taip, kad ir tas ir tas graztas turi privalumu ir trukumu, nereikia cia vaziuoti ant tu barnaulu, su normaliais peiliais prie 20cm ledo (isskyrus dviguba) viskas kuo puikiausiai.
nu tu blem artistas. lygina 100 ir 130 :)
tu moras 110 paimk bent jau lyginimui.

ok ok. viskas cia seniai irodyta ir gincas del ginco. grezia ir barnaulas. o kai peiliai nauji tai gal ir neblogai visai grezia. tiesiog pora kart teko matyt ir gailetis zmoniu bandanciu iveikti stora leda ir tiek...
 #452347   Wytux
 26 Vas 2013 10:10
O man tai negaila zmoniu kurie tingi pasigalast peilius pries sezona.
 #452359   Evaldas Z
 26 Vas 2013 11:01
barnaulas 130 pas mane. pasikeiciu peilius pries sezona ir pirmyn. savaitgali va eseriu ieskojau gera pusdieni, greziau po 5-7 eketes is eiles ir viskas ten normaliai :roll: o kad jau visiskai apleidau balta zuvi, tai jamsiu kitam sezonui 100tuka ir bus visai :gutgut
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 72
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė