Čia kas nors iš moderatorių prisijungė ir tirono vardu parašė?
Ar stojo pilnatis?
Ar stojo pilnatis?
A fish is too valuable to catch only once!
Man neapsala...keista kodel jum apsala igrezusRamekas rašė:Apsala net is igrezus, bandziau visokius varijantus iki -10 dar dar galima, bet jei daugiau paspaudzia saltukas amen, kancios o ne zvejiba tampa.Ignelis rašė:buvau uzsigeides ir as ano, ejau pirkti, bet kai is vitrinos paemiau tai net stalcius atsidare nuo svorio, lyginant su dabartiniutai tie peiliai apsala net igrezus grazta i leda?
P.S nesvarbu man tiesa pasakius ka tu ten tironai pezi tau neapsala tau gerai ir tt. zvejok i sveikata jei tau gerai. O as sakau, kaip man yra ir man nerupi tavo komentarai ar nuomones. Zinau kaip man yra ir to uztenka.
SauliusM rašė:tai apsala mora ar neapsala kas aCakingai aCakys?
p.s.: jums dar neatsibodo tas pats per ta pati?
atstokit su tais apsalimais, visa gelezis sala. kad barnaul nova system yra geriausias graztas, senai zinom.SauliusM rašė:o tai tau dar abejoniu del to kyla?Tironas rašė:tai mes turbut kazkokie nenormalus ane?
o kox skirtumas-juk visada gerai:SauliusM rašė:tai apsala mora ar neapsala kas aCakingai aCakys?
Tironas rašė: kai grezi juk svoris tik i nauda
Nesu turejes.Tironas rašė:tu isvis zvejoji ziema? kiek tu moru turejes? as *PYP* 3 metus tik juo naudojuos. karoce pofig.
Arvidys rašė:Jau įsivaizduoju kaip tuoj išsivystis diskusija kaip teisingai ir techniškai spirt į gražta... Nu per kelias dienas tiek spamo visose temose, kad pyp...
Taigi čia kalba buvo apie peiliukų, o ne šneko apšalimą:Tironas rašė:o as spardau ir isitikinau kad daug maziau prisala ledo ant sneko
OMar rašė: O nova system vienas is prastesniu pasirinkimu, nes pastoviai apsala peiliukai kas labai nepatogu.
Man šnekas irgi apšąla, bet kažkaip nelaikau to didele problemaRamekas rašė: Atsikandau nova system siais metais, iki -10 dar dar, bet jau auksciau svejiba tampa kancia, nes galva ziauriai sala, kol galiausiai reikia atsildyti ja, kad graztas pradetu grezti...
Pilnai pritariu. Aš irgi spardau grąžtą po išgrežimo ir su peiliu apšalimu problemų nebėra.Tironas rašė:o as spardau ir isitikinau kad daug maziau prisala ledo ant sneko
Kada paskutini karta buvo jau toks geras ledas, kad su barnaulu nejo isgrezti daugiau kaip 3 ekeciu?Tironas rašė:aha, ir sdetume visi prie kokiu 3 ekeciu, nes kai geras ledas tai daugiau su barnaulu nesinoretu grezt![]()
ir dar jei andriukaitis butu seniau ministru, tai ir nebutu privaciu kliniku ir visi draugiskai sedetume darbo metu poliklinikoi prie kabinetu, kaip senais gerais laikais
Aš irgi ne jums tiesiogiai taikiau. O jusų rašliava paėmiau tik kaip viena iš daliųpensininkas rašė:a tai kur as lyginau? Pvz, jei einu ant karsio, tai mano manta: graztas, deze, kuprine, kibiras su jaukas. Graztas per peti, deze ant grazto - tokiu atveju nei jo svorio jauti, o panaudoji kaip karti dezej nest. Jei tavo fizinis pasirengimas kaip mergiotes, tai kuom as kaltas, kad po 3 ekeciu tau reanimobilio reik? Pries savaite 11 ekeciu su neispudingo astrumo peiliais nonstopu, nei eimanavau, nei nudusau, nei kojas pakraciau. Keliat tokias problemas, kad net graudu ir juokinga.
nu tu blem artistas. lygina 100 ir 130Ramekas rašė:Turiu nova system 130 ir barnaula 100, galiu pasakyt, kad iki 20cm leda grezti ir eseriauti man labiau patinka su barnaulu, lengvas, greit issigrezia, ajsku tas grezimo garsas biski pradeda erzinti, bet cia ne beda. Nova system zymia isvelniau grezia, sunkus ir prie daugiau kaip -10 apsala galva po kiek laiko. Taip, kad ir tas ir tas graztas turi privalumu ir trukumu, nereikia cia vaziuoti ant tu barnaulu, su normaliais peiliais prie 20cm ledo (isskyrus dviguba) viskas kuo puikiausiai.