Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #454919   Rapolas
 08 Kov 2013 09:07
Jo, tik Lipkevičiaus tuo metu trūko :-D
 #454923   SatanKlaus
 08 Kov 2013 09:16
renaldas rašė:
SatanKlaus rašė:Nelaimi jie visko jeigu ką :!: Šiaip man jie nepatinka, pasipūtę, arogantiški, o kokiam Fernandezui tai mielai d..... ai, tioke to :-D
Nu ok visko jie ir visur nelaimi, bet sutik ta pati barsa su realu tiek kasyje, tiek futbole vieni is lyderiu ir ne si sezona, o eile metu, apie rinkites net nesneku, tai kad ten nosis pariete, speju cia normalu, lietuviai ju vietoj budami dar ne taip suzvaigzdetu. As ju neginu, tik man tokie pasisakymai bekenciu, gaidziu gaidziai biski pacaniskai skamba.
Visų pirma Barselona yra Katalonija, o ne ispanija :!: Antra, pasakymas gaidžių gaidžiai yra emocinė išraiška ir tamsta jeigu nesupranti tai turbūt esi pats pacano amžiaus dar ;-) . Dėl Fernandezo tai dvigubi jausmai... ir kažkaip lyg ir negalima taip su juo elgtis bet... širdyje kažkaip malonu bliac :-niak'
 #454924   pensininkas
 08 Kov 2013 09:16
audrutis rašė:Ne debilai o pagarba. Gaila tik kad patys dabar nukentes. Kazkas turejo parodyt tam asilui jo vieta....
principe, esi Z fanas padugne. kaip ir tie latviai. toks pat padugne, kaip ir GWB, kaip ir ryto ultros
 #454926   Wytux
 08 Kov 2013 09:18
nu pencija tu zagnul ...
 #454929   Rapolas
 08 Kov 2013 09:28
Nėra ką ir kometuoti dėl incidento:
kaip Fernandesas nėra garbingas žaidėjas, taip ir Macas nėra garbingas "sirgalius" ;-)
 #454931   edmundaxx
 08 Kov 2013 09:31
Pencija praeito amžiaus žmogus, nėra ko norėt. :roll: Juokais aš. ;-)
 #454933   audrutis
 08 Kov 2013 09:34
pensininkas rašė: principe, esi Z fanas padugne. kaip ir tie latviai. toks pat padugne, kaip ir GWB, kaip ir ryto ultros
Kas tu toks kad mane teistum, teisinguoli :?: Numirsi nesuprasi ka man reiskia Zalgiris ir Lietuvos rinktine. Del to tave ir uzjauciu :-D
 #454934   audrutis
 08 Kov 2013 09:36
Tiesa, pencija? Tu toks teisinguolis, bet girdejau norejai eit vieno forumiecio visus uzknisancio must per meeta :) Tai kai tu galejai sitaip net pagalvot? Ar tik nebusite ponas dviveidis? :)
 #454935   pensininkas
 08 Kov 2013 09:38
uzjaust reikia tave pati, nes nesuvoki savo tragedijos. ir man giliai nesvarbu tavo prioritetai ir taip pat tu pats
noret - vienas, daryt - kitas. turiu dar sveiko proto, todel kuo maziau mindau sh su kojom - tuo maziau jis smirda. o tu jame net nardai ir kaifuoji
 #454938   audrutis
 08 Kov 2013 09:44
As priesingai nei tu nemindziau nieko. As tik isreiskiau palaikyma neistverusiam sirgaliui. Atsakyk teisinguoli i klausima ka darytum, jei tavo zmona ir/ar vaika apspjautu koks marozas tavo akivaizdoje? Policijai skambintum? Yra net teisineje sistemoje tokia savoka kaip efekto busena, kurios metu zmogus buna sunkiai pakaltinamas. Ta efekto busena sukele pats Fernandesas, uz ka buvo pazemintas. Toki isskirtini slykstyne galima nubausti ir kiek grieztesniais metodais. Jis to vertas
 #454943   pensininkas
 08 Kov 2013 09:51
prie ko cia policija, vaikas/zmona ir padugniu issisokimas?
kiekvienoj situacijoj, jei busi protingesnis uz kita, busi visa galva uz ji auksciau. o tavo metodai "akis uz aki, dantis uz danti" yra elementarus maroziskas kolukiecio suvokimas apie sita ivyki. todel ir maudais tu tame paciame sh, kaifuoji ir dar irodineji, kaip tau gera, bandydamas ir kitus i ta pati sh nusitempt. todel, kaip ir rasiau, uzjaust reikia tave, kad nesupranti savo tragedijos.
 #454944   edmundaxx
 08 Kov 2013 09:56
pensininkas rašė:prie ko cia policija, vaikas/zmona ir padugniu issisokimas?
kiekvienoj situacijoj, jei busi protingesnis uz kita, busi visa galva uz ji auksciau.
Kalbi kaip iš vadovėlio neregėjęs tikrovės... Gaila...
 #454945   audrutis
 08 Kov 2013 09:57
Suvok viena dalyka, kad nebaudziamieji turi jausti ribas. Minios siutinti niekam nevalia. Tuo per savo gyvenimus yra isitikines ne vienas pasaulio galingasis. Tuo vakar isitikino ir tas issigimelis. As pats gyvenime nebuciau taip dares ir net galvojes taip daryt, priesingai nei tu, taciau as puikiai suprantu kad tik pats Fernandesas kaltas del to, kas ivyko, nes tik jis pats tai izprovokavo. Inteligentai jo musti nejo, gavo i snuki aisku ne nuo intelekto galiuno, bet juk tokiu zmoniu yra begale ir reikia apgalvot savo poelgius pries laika, kad ant tokiu neuzsirautum.
 #454948   audrutis
 08 Kov 2013 09:58
edmundaxx rašė: Kalbi kaip iš vadovėlio neregėjęs tikrovės... Gaila...
Misteris teisuolis pamokslautojas kalba is savo varpines. Jam ant Z nusisvilpt, todel jis ir suvokt to negali. Todel jam ir parasiau pavyzdi apie jo zmona/vaika, bet jis gudriai issisuko is klausimo taip ir neatsakes butu ar nebutu daves i duda. Kai taves tai neliecia labai lengva islikt saltam ....
 #454951   audrutis
 08 Kov 2013 10:03
Tiesa, dar vienas klausimas pensininkui. Ar Arvydas Sabonis, per Eurolygos finala su Cibona smoges varzovui kuris pries tai smoge Krapikui, pagal JUSU TEISINGO zmogaus mastyma taip pat yra padugne? :) Ar negalvojate, kad kartais zmonems tiesiog nervai neislaiko?
 #454952   hamis
 08 Kov 2013 10:07
Čia buvo eilinis marozėlio išsišokimas. Man gaila, kad tokiems yra suteikiama pilietybė. Nori kapotis eik i K1 ringą ir taškykis į valias. Esi komandos sirgalius, parodyk savo nepasitenkinimą skanduotėmis ir plakatais. Daužymas į veidą dėl kurio dabar gali susilaukti itin griežtų sankcijų tai žemiausias lygis. Dabar per tokį marozą "užbanins" porą varžybų normaliems žmonėms, dar baudą klubui įkals tokiu sakyčiau itin palankiu laiku.
 #454953   pensininkas
 08 Kov 2013 10:11
bet tai tu ant tiek riboto mastymo ...
n metu, ne vienas pvz yra apie rudzio issisokimus ir t.t. visiems puikiai zinomas veikejas - elementarus padugne. tai toks toki vakar susitiko ir uzkontaktavo, o visi palaikantys - elementarios to meshlo sudedamosios dalys.
audrutis rašė: Ar tik nebusite ponas dviveidis? :)
ne. pats toks, nes dabar toki ispuoli aukstini, jam pritari, kitos komandos fanu analogiskus poelgius - smerki.
 #454954   pensininkas
 08 Kov 2013 10:12
edmundaxx rašė:Pencija praeito amžiaus žmogus, nėra ko norėt.
gal gali pagrist sita teigini?
 #454955   hamis
 08 Kov 2013 10:13
audrutis rašė:Ar Arvydas Sabonis, per Eurolygos finala su Cibona smoges varzovui kuris pries tai smoge Krapikui, pagal JUSU TEISINGO zmogaus mastyma taip pat yra padugne? :) Ar negalvojate, kad kartais zmonems tiesiog nervai neislaiko?
Čia net nelyginami dalykai, bet tamstai turbūt tai nesuvokiama, nes mėgsti viską "suplakti į vieną" ir numesti ant stalo kaip solidų faktą.
Komanda yra komanda, jie eina vieni už kitus, ko čia kišti sirgalius???
Tai jei dabar koks svečių krepšininkas užgaus kokį vargšiuką GWB komandą turi eiti ir stovėti už juos?
Nors tokie parašymai manęs jau nebestebina :-D
 #454956   audrutis
 08 Kov 2013 10:16
Pencija, neatsakei i klausimus! Politikas tamsta :)
 #454957   audrutis
 08 Kov 2013 10:17
pensininkas rašė: ne. pats toks, nes dabar toki ispuoli aukstini, jam pritari, kitos komandos fanu analogiskus poelgius - smerki.
Kokios komandos fanu analogiskus poelgius smerkiu? Vel kazka svaiciojate :)
 #454959   pensininkas
 08 Kov 2013 10:20
o koki klausima? tu lygini zmona/vaika su Z? :lol: tai tu dar didesnis idiotas tokiu atveju :lol: jei tarp situ dalyku tu dedi lygybes zenkla, tai tau ner nieko svento. kadangi man tai nera suvokiami dalykai, todel as ir neatsakau tau i sita klausima, nes, kaip ir rasiau, tau patinka nardyt po sh ir bandyt isitempt ten ir kitus. as pabusiu protingesnis, galva aukstesnis uz tave :lol:
 #454960   audrutis
 08 Kov 2013 10:24
pensininkas rašė:o koki klausima? tu lygini zmona/vaika su Z? :lol: tai tu dar didesnis idiotas tokiu atveju :lol: jei tarp situ dalyku tu dedi lygybes zenkla, tai tau ner nieko svento. kadangi man tai nera suvokiami dalykai, todel as ir neatsakau tau i sita klausima, nes, kaip ir rasiau, tau patinka nardyt po sh ir bandyt isitempt ten ir kitus. as pabusiu protingesnis, galva aukstesnis uz tave :lol:
Palauk palauk. Tai visdelto ponas teisuolis duotu i duda lendanciam prie vaiko ar zmonos, ar ne? Tai pagal tavo mastyma tu pats esi visiskas atmarozkas ir padugne, nes juk duoti i duda negalima bet kokiu atveju. O protingesnis ir galva aukstesnis uz mane tu nebusi niekada. Nes viska vertini tik is savo varpines. Net suvokt negali, kad yra zmoniu, kuriem krepsinis reiskia pakankamai daug, kad daryt kiek nelogiskus poelgius. Gaila man taves, nes tokie zmones kaip tu dazniausiai nugyvena pilka nevykusi, taciau TEISINGA gyvenima, nors svajoja but kitokiais....svajoja, bet negali, nes yra silpni....
 #454962   pensininkas
 08 Kov 2013 10:27
tavo parasas ir sitas komentaras - viska pasako apie tave :lol:
 #454964   audrutis
 08 Kov 2013 10:30
Apie tave as taip pat pakankamai suzinojau.... pakankamai, kad pasidarytu slykstu :)
 #454965   Bratka
 08 Kov 2013 10:33
O kokios jus malonios kovo 8 proga :)
 #454968   pensininkas
 08 Kov 2013 10:36
tai man dabar turetu del to sirdi skaudet? atgailaut, melsti tavo atleidimo?
ar taip pat pasiskusti, kad esu skriaudziamas, jauciuos nebaudziamas ir savivaliauju? o gal koki ciupa ciupsa, kaip mazam vaikui nupirkt, kad asaros akyse isdziutu? :lol:
jei kazka apie mane suzinojai, vadinas, domies manim, idomu. man kadangi tu esi toks pat padugne, kaip ir tie neaiskaus mastymo latviukai, tai net neidomu, kokiam brude tu maudais, kaip gyveni, ka veiki ir t.t. :lol:
 #454969   audrutis
 08 Kov 2013 10:39
Tave pazinau is pastaruju tavo komentaru, kaip ir tu mane :) Tik vat as iki tavo lygio nenusileidau ir nevadinau taves idiotu, nes nelinkeciau niekam susirgt tokia liga. Vat toks ir skirtumas tarp musu. Ai tiesa, yra dar vienas skirtumas. As esu nuosirdus ir kalbu nuosirdziai, o tu esi dviveidis. Izvelgiu savo pranasuma. Taip kad jei as padugne, tai kas tada esi tu ? :)
 #454973   pensininkas
 08 Kov 2013 10:44
oooo, dabar parasysiu zinute, kuria dar karta galesi ikelti prie pasiulymu moderatoriams :lol:
jei tu zmogu pazisti is virtualios aplinkos, virtualaus bendravimo, tai tu esi DAR DIDESNIS IDIOTAS, nei as galvojau is pradziu :lol:
kadangi esi liguisto mastymo zmogus, o is neigaliu nei saipytis, nei tyciotis negalima, su tavim diskusija (nors, su tavim nebuna jokiu diskusiju, tik lojimas), as baigiu. busiu galva auksciau ir po sh nemyndziosiu ;uolrait
kiekvienas tavo pasirodymas - yra nesamoniu paistaliojimas, kivircu kelimas. nepamirsk prie skundu paminet ir sito ;uolrait
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė