Jo, tik Lipkevičiaus tuo metu trūko 

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Visų pirma Barselona yra Katalonija, o ne ispanijarenaldas rašė:Nu ok visko jie ir visur nelaimi, bet sutik ta pati barsa su realu tiek kasyje, tiek futbole vieni is lyderiu ir ne si sezona, o eile metu, apie rinkites net nesneku, tai kad ten nosis pariete, speju cia normalu, lietuviai ju vietoj budami dar ne taip suzvaigzdetu. As ju neginu, tik man tokie pasisakymai bekenciu, gaidziu gaidziai biski pacaniskai skamba.SatanKlaus rašė:Nelaimi jie visko jeigu kąŠiaip man jie nepatinka, pasipūtę, arogantiški, o kokiam Fernandezui tai mielai d..... ai, tioke to
principe, esi Z fanas padugne. kaip ir tie latviai. toks pat padugne, kaip ir GWB, kaip ir ryto ultrosaudrutis rašė:Ne debilai o pagarba. Gaila tik kad patys dabar nukentes. Kazkas turejo parodyt tam asilui jo vieta....
Kas tu toks kad mane teistum, teisinguolipensininkas rašė: principe, esi Z fanas padugne. kaip ir tie latviai. toks pat padugne, kaip ir GWB, kaip ir ryto ultros
Kalbi kaip iš vadovėlio neregėjęs tikrovės... Gaila...pensininkas rašė:prie ko cia policija, vaikas/zmona ir padugniu issisokimas?
kiekvienoj situacijoj, jei busi protingesnis uz kita, busi visa galva uz ji auksciau.
Misteris teisuolis pamokslautojas kalba is savo varpines. Jam ant Z nusisvilpt, todel jis ir suvokt to negali. Todel jam ir parasiau pavyzdi apie jo zmona/vaika, bet jis gudriai issisuko is klausimo taip ir neatsakes butu ar nebutu daves i duda. Kai taves tai neliecia labai lengva islikt saltam ....edmundaxx rašė: Kalbi kaip iš vadovėlio neregėjęs tikrovės... Gaila...
ne. pats toks, nes dabar toki ispuoli aukstini, jam pritari, kitos komandos fanu analogiskus poelgius - smerki.audrutis rašė: Ar tik nebusite ponas dviveidis?
gal gali pagrist sita teigini?edmundaxx rašė:Pencija praeito amžiaus žmogus, nėra ko norėt.
Čia net nelyginami dalykai, bet tamstai turbūt tai nesuvokiama, nes mėgsti viską "suplakti į vieną" ir numesti ant stalo kaip solidų faktą.audrutis rašė:Ar Arvydas Sabonis, per Eurolygos finala su Cibona smoges varzovui kuris pries tai smoge Krapikui, pagal JUSU TEISINGO zmogaus mastyma taip pat yra padugne?Ar negalvojate, kad kartais zmonems tiesiog nervai neislaiko?
Kokios komandos fanu analogiskus poelgius smerkiu? Vel kazka svaiciojatepensininkas rašė: ne. pats toks, nes dabar toki ispuoli aukstini, jam pritari, kitos komandos fanu analogiskus poelgius - smerki.
Palauk palauk. Tai visdelto ponas teisuolis duotu i duda lendanciam prie vaiko ar zmonos, ar ne? Tai pagal tavo mastyma tu pats esi visiskas atmarozkas ir padugne, nes juk duoti i duda negalima bet kokiu atveju. O protingesnis ir galva aukstesnis uz mane tu nebusi niekada. Nes viska vertini tik is savo varpines. Net suvokt negali, kad yra zmoniu, kuriem krepsinis reiskia pakankamai daug, kad daryt kiek nelogiskus poelgius. Gaila man taves, nes tokie zmones kaip tu dazniausiai nugyvena pilka nevykusi, taciau TEISINGA gyvenima, nors svajoja but kitokiais....svajoja, bet negali, nes yra silpni....pensininkas rašė:o koki klausima? tu lygini zmona/vaika su Z?tai tu dar didesnis idiotas tokiu atveju
jei tarp situ dalyku tu dedi lygybes zenkla, tai tau ner nieko svento. kadangi man tai nera suvokiami dalykai, todel as ir neatsakau tau i sita klausima, nes, kaip ir rasiau, tau patinka nardyt po sh ir bandyt isitempt ten ir kitus. as pabusiu protingesnis, galva aukstesnis uz tave