Sveiki, gal kas Klaipedoje matet pardavime Shimano technium spin vala? Susuktas jis berods buna ir po 300m.

"Romada-zukles reikmenys fanatikams"vyrgaz rašė:Kur ir už kiek, jei ne paslaptis..Bet manau kad paslaptis..kad reik klaust..
O tu gaudei su juo jau? Ar tik naujo pilna bugneli suvyniojai?shimano 26 rašė:turiu toki vala,ka as zinau,man tai nepatinka jis,skirtingas jis ne paparastas monofilamentinis,lb slidus ,be atminties ir lengvai isbegantis is rites,tarkim priviniosi i rite truputi daugiau ne norma iskart pasileis ,nespesi rinkti likusia dali,zodziu reik isbandyti,paciupineti,nes man asmeniskai jis nepatinka..
gaudziau..na savybes gal ir geras turi,nieko nesakau,bet tik tas,kad b jau glotnus slidus,sakau buvau biski pervyniojes per daug riteej,tai kai pasileidzia,nespeji rinkti,paskui sutrumpinau gabala,padariau normaliai ,kad nebutu virs bugnelio ,vistiek tas pats,zodziu turi nedavynioti nemazai iki bugnelio virsaus,kad jis tau nebegtu is rites..nemoku ne apsakyti jo strukturos,bet ne toks jis kaip paprastas monofilamentas,..tolimiems metimams manau tiktu,bet sakau nestabiliai laikos bugneli,viena zvejyba pazvejojau ir padziioviau visam.. tau gal patiktu,cia kaip kam.Julius's rašė:O tu gaudei su juo jau? Ar tik naujo pilna bugneli suvyniojai?shimano 26 rašė:turiu toki vala,ka as zinau,man tai nepatinka jis,skirtingas jis ne paparastas monofilamentinis,lb slidus ,be atminties ir lengvai isbegantis is rites,tarkim priviniosi i rite truputi daugiau ne norma iskart pasileis ,nespesi rinkti likusia dali,zodziu reik isbandyti,paciupineti,nes man asmeniskai jis nepatinka..
Jo. Ir tarp pirstu jaucias, kad jis kazkoks netoks, kaip sarvuotas kazkoks. Ismeginsimshimano 26 rašė:gaudziau..na savybes gal ir geras turi,nieko nesakau,bet tik tas,kad b jau glotnus slidus,sakau buvau biski pervyniojes per daug riteej,tai kai pasileidzia,nespeji rinkti,paskui sutrumpinau gabala,padariau normaliai ,kad nebutu virs bugnelio ,vistiek tas pats,zodziu turi nedavynioti nemazai iki bugnelio virsaus,kad jis tau nebegtu is rites..nemoku ne apsakyti jo strukturos,bet ne toks jis kaip paprastas monofilamentas,..tolimiems metimams manau tiktu,bet sakau nestabiliai laikos bugneli,viena zvejyba pazvejojau ir padziioviau visam.. tau gal patiktu,cia kaip kam.Julius's rašė:O tu gaudei su juo jau? Ar tik naujo pilna bugneli suvyniojai?shimano 26 rašė:turiu toki vala,ka as zinau,man tai nepatinka jis,skirtingas jis ne paparastas monofilamentinis,lb slidus ,be atminties ir lengvai isbegantis is rites,tarkim priviniosi i rite truputi daugiau ne norma iskart pasileis ,nespesi rinkti likusia dali,zodziu reik isbandyti,paciupineti,nes man asmeniskai jis nepatinka..
tikrai neprasoviai,atsiliepimai geri,ir ne vienas feeder specas su juo gaudo,Julius's rašė:Siandien papirktas 0.2 valiukas. Is paziuros toks gan kietas, manau turetu gerai susizvejoti
Zinoma pirktas po geru rekomendaciju
Kazkaip man ji baisokai atrodorenaldas rašė:Moz kas naudojat sita kotuske FD 4000? Idomu jos minusai![]()
http://www.drennantackle.com/productDet ... ategory=38
Ne tai, kad garazi ar negrazi, tik kazkaip silpnai ji atrodo. Ajsku isvaizda dar ne viskas, kol nepasukiojai, nepazvejojai nieko negali sakyt.renaldas rašė:A tai tu kotuske pagal grozi renkiesi?
Kažką girdėjau apie shimano feederius kad jiems galūnių nėra nusipirkt, ar čia tiesa ar aš ne taip kažkur kažką nuskaičiau?Julius's rašė:Visual. As tau y pikerius atrasiau.
Jei kaina turi kotui iki 150lt. Manau shimano alivio mediumas 3,6m, ron thompson c14 pro feeder mediumas.