Sveiki,
po poros nesėkmingų bandymų pagauti pirmą upėtakį, skelbiu jiems karą

Dabar rimtai jais užsiimsiu, bent kol pirmo nepagausiu
Paskutinis mūšis buvo aprašytas čia:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 99#p463099
Gal galite duoti patarimų karo arsenalui? Nes pradedu abejoti ar tikrai teisingą strategiją ir įrankius pasirinkau, kad nieko nepagaunu.
Čia visi mano turimi mazgiai:

Paskutinį kartą daugiau orientavausi į ~5 cm didį. Gal kiek per dideli kaip tokiam upeliui, kuris matosi aukščiau pateiktos nuorodos foto?
Kuriuos iš mano turimų rekomenduotumėte bandyti įbrukti upėtakiui? Gal kažkurių tikrai net neverta bandyti? PVZ iš dešinio stulpelio esu bandęs tik tą baltą (Dorado Stick), nes manau, kad jie bus kiek didoki. Tie antro stulpelio minnow irgi tokie abejotini, atrodo, kad labiau ešeriams, nors tą upėtakio spalvinimo rigge tai buvau ne kartą užsitaisęs.
Dar turiu tokį įtarimą, kad kartais per brangias kulkas naudoju ir tikrai ne 100% drąsiai jas mėtau į pačias sudėtingiausias vietas, + dar ir bridkelnių normalių neturiu, tik guminius iki klyno. Tokiais atvejais kai pasidaro baisoka, jei nepatingiu užsitaisau kokią nors Salmo ar panašaus kainos lygio kulką
Taikinių bandau ieškoti prie visokių kliuvinių, tekmės sulėtėjimų. Kol šalta, pravedimai negreiti, retkarčiais lengvas tvičingas. Gal čia kažką negerai darau..?