Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #463878   RoBass
 04 Bal 2013 16:56
Shtulas rašė:Kote tik drennanines ir teturi, bet jos man ženkliai per storos :? Reiks pabandyt į Romadą nulėkt.
O tu galetum pasiziuteri kas pardavineja Mikado produkcija, nemaza storiu, svoriu palete yra, zinoma jei Vln yra tokiu parduotuviu. Klp tai ne viena pard. yra, kurios prekiauja Mikado galunemis........
 #463881   Ramekas
 04 Bal 2013 17:05
renaldas rašė:Aisku nera problemos, bet kam skusti ja po koki mm, jei galima vos ne idealiai pritaikyt?

Va radau, Browning 3.6mm standartines, drennan 3.5, tai kaip ir beveik vienodo storio
Pilnai sutinku Renaldai, jei tik imanoma pritaikyti idealia, bet jei tokiu galimybiu nera, tenka suktis kitaip.
 #464035   Guru
 05 Bal 2013 00:02
renaldas rašė:Aisku nera problemos, bet kam skusti ja po koki mm, jei galima vos ne idealiai pritaikyt?

Va radau, Browning 3.6mm standartines, drennan 3.5, tai kaip ir beveik vienodo storio
Nematavau, bet turiu abieju firmu ir kiek pamenu drenano Zymiai.... plonesnes ryt slankmačiu pamatuosiu
 #464132   Antas
 05 Bal 2013 10:43
Shtulas rašė:Man reikia 2,1 mm. Kol kas niekur neradau, skust nenoriu
kokia meskere, kad tokiu plonu reikia. Anskciau Algirdo gatveje buvo plonos, bet ten no name ir ju skale mazdaug 2 - 3 ozai, ar dabar yra - nezinau.
 #464133   Shtulas
 05 Bal 2013 10:44
Rast ir pritaikyt viršūnėlę išeitis paprasčiausia. Man nepatinka visokie chaltūrni daiktai, tai ieškosiu iki paskutinio normalios viršūnės, jei viltis pabėgs tada jau taikysiu :) Reiks bandyt Salmo, nes visur kitur kol kas tik kaip į durnių žiūri su tokio storio viršūne :)
Antai, Algirdo gatvėj nėra net panašaus storio. P.S. No name ne no name nėra skirtumo, svarbu, kad tiktų :)
 #464170   vava
 05 Bal 2013 12:20
kazkaip duodu 99proc, kad salmo bus per storos... as dabar nepamenu, ar stovi namie kazkur nukistas salminis fideris , ar ne???? reiks paziuret :)
 #464180   atomaxas
 05 Bal 2013 12:59
Shtulas rašė:Nu chebryte papasakokit kur Vilniuj didžiausias feederio viršūnėlių pasirinkimas?
Jei nori neorginaliu tai pasirinkimas bent jau pernai buvo Justiniskiu Norfoje, rusyje. Ten yra tiek angliniu, tiek stikliniu. Berot man reikejo 2.2 ar 2.3 storio tai turejo. o Del tavo 2.1 tai nzn. Bet manau gal tures. Gali ten pasiziureti. Aisq patogiausia savo fyderi vestis ir prisitaikyti. ;uolrait
 #464238   Skridžas
 05 Bal 2013 16:56
Mano galva tai teip yra jeigu gamintojais suprojektavo kotas tai jam atitinkamai ir suprojektavo viršūnes,tad reikia imti originalas jeigu jau buti visišku pedantu ir snobu,o nežiūrėti kažkokias piginas salmo hujaalmo ir t.t jeigu atitinkamos kainos kotas ir jautrus tai buk dobras ir avinėli pasipurtyk pirk originala,tik viena problema nerandu aš tu originalu :roll:
 #464255   hipy
 05 Bal 2013 17:50
imho, tu teisus tik del sitos dalies:
Skridžas rašė:jeigu jau buti visišku pedantu ir snobu
daugiau nematau kuo gali skirtis tokio pacio kietumo virsuneles (nebent jei originale ziedai didesni), nes realiai turbut nei uzmetime, nei zuvies traukime jos "nedirba"...
 #464281   Taddas
 05 Bal 2013 19:05
Skridžas rašė:Mano galva tai teip yra jeigu gamintojais suprojektavo kotas tai jam atitinkamai ir suprojektavo viršūnes,tad reikia imti originalas jeigu jau buti visišku pedantu ir snobu,o nežiūrėti kažkokias piginas salmo hujaalmo ir t.t jeigu atitinkamos kainos kotas ir jautrus tai buk dobras ir avinėli pasipurtyk pirk originala,tik viena problema nerandu aš tu originalu :roll:
ne visi gamintojai pasirodo savo fyderiam ir virsuneles pritaiko,pvz salmo atsiveze salminiu virsuneliu,kurios nifiga salminem fyderiam netinka,bet uztai tinka i kitus ,ciut ciut paploninus viena sotke
 #464287   Taddas
 05 Bal 2013 19:15
jei leisit isreiksiu savo pirmine nuomuone apie brauningo metoda
taigi siandien ji ciupinejau ir susidare ispudis,kad jis tik didelem zuvim,klausimas kodel?
atsakymas todel,kad juju viduriukas,per jega issitraukia,aisku bonusinis karpis ar karsis 3 kilu,to nejaus,bet mazesnis karsis,tikrai je spjaus,kam jam vilkt 20-30g.Dar minusas,kad tarp pertvareliu yra nedideli tarpai,ko pasekoje,kartais gali masalas likt tarp pertvareliu,nera masalaui vietos formoje,aisku,tai gal ne trukumas ,bet

pvz drenaniniu,metodu viduriukas issitraukes lengvai,o klarusinese visai jo nera
tai gal tiek
  • 1
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė