Nu chebryte papasakokit kur Vilniuj didžiausias feederio viršūnėlių pasirinkimas?

O tu galetum pasiziuteri kas pardavineja Mikado produkcija, nemaza storiu, svoriu palete yra, zinoma jei Vln yra tokiu parduotuviu. Klp tai ne viena pard. yra, kurios prekiauja Mikado galunemis........Shtulas rašė:Kote tik drennanines ir teturi, bet jos man ženkliai per storosReiks pabandyt į Romadą nulėkt.
Pilnai sutinku Renaldai, jei tik imanoma pritaikyti idealia, bet jei tokiu galimybiu nera, tenka suktis kitaip.renaldas rašė:Aisku nera problemos, bet kam skusti ja po koki mm, jei galima vos ne idealiai pritaikyt?
Va radau, Browning 3.6mm standartines, drennan 3.5, tai kaip ir beveik vienodo storio
Nematavau, bet turiu abieju firmu ir kiek pamenu drenano Zymiai.... plonesnes ryt slankmačiu pamatuosiurenaldas rašė:Aisku nera problemos, bet kam skusti ja po koki mm, jei galima vos ne idealiai pritaikyt?
Va radau, Browning 3.6mm standartines, drennan 3.5, tai kaip ir beveik vienodo storio
kokia meskere, kad tokiu plonu reikia. Anskciau Algirdo gatveje buvo plonos, bet ten no name ir ju skale mazdaug 2 - 3 ozai, ar dabar yra - nezinau.Shtulas rašė:Man reikia 2,1 mm. Kol kas niekur neradau, skust nenoriu
Jei nori neorginaliu tai pasirinkimas bent jau pernai buvo Justiniskiu Norfoje, rusyje. Ten yra tiek angliniu, tiek stikliniu. Berot man reikejo 2.2 ar 2.3 storio tai turejo. o Del tavo 2.1 tai nzn. Bet manau gal tures. Gali ten pasiziureti. Aisq patogiausia savo fyderi vestis ir prisitaikyti.Shtulas rašė:Nu chebryte papasakokit kur Vilniuj didžiausias feederio viršūnėlių pasirinkimas?
blogai speji...Ramekas rašė:Speju, kad shakespear mach 2
daugiau nematau kuo gali skirtis tokio pacio kietumo virsuneles (nebent jei originale ziedai didesni), nes realiai turbut nei uzmetime, nei zuvies traukime jos "nedirba"...Skridžas rašė:jeigu jau buti visišku pedantu ir snobu
ne visi gamintojai pasirodo savo fyderiam ir virsuneles pritaiko,pvz salmo atsiveze salminiu virsuneliu,kurios nifiga salminem fyderiam netinka,bet uztai tinka i kitus ,ciut ciut paploninus viena sotkeSkridžas rašė:Mano galva tai teip yra jeigu gamintojais suprojektavo kotas tai jam atitinkamai ir suprojektavo viršūnes,tad reikia imti originalas jeigu jau buti visišku pedantu ir snobu,o nežiūrėti kažkokias piginas salmo hujaalmo ir t.t jeigu atitinkamos kainos kotas ir jautrus tai buk dobras ir avinėli pasipurtyk pirk originala,tik viena problema nerandu aš tu originalu