ner pas juos fideriu 

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Nu tei, vartydamas ŽvejRoBass rašė:kur tu cia ji uzmatei, ar tik ne ZVEJOK zurnale?![]()
panasus dizainas i Drennan feederi, bent jau rankena...
RoBass, o tu turėjai kažkokį Trabucco feederiuką. Kas ten per modelis? Užmetimas? Patiko / nepatiko ir kodėl?RoBass rašė:jo toks neblogas atrodo, tik kaip jis zuvi gaudo, idomu...? ziedeliai dideli, geri
Turiu as Trabucco river MH. 3.60m, 30-150g. Komplekte buvo dvi virsuneles 2ir3 oz. Irankis tikraij mielas. Lengvas. Lipo prie rankos tik paemus.macka rašė:RoBass, o tu turėjai kažkokį Trabucco feederiuką. Kas ten per modelis? Užmetimas? Patiko / nepatiko ir kodėl?RoBass rašė:jo toks neblogas atrodo, tik kaip jis zuvi gaudo, idomu...? ziedeliai dideli, geri
RimtaiDiver rašė:na man trabuco nelabai prilipo. itariu pardavinesiu ji. palyginus su shakespeare mach xt2 man jis biski slangavotas.
Kaip šlanga gali pasirodyt tik galūnė, nes ji liauniausia. Tu logiškai pagalvok, kaip gali kietas kuolas su liauna viršūnėle pavirst minkštu tik dėl to, kad ir galūnė tokiaatomaxas rašė: Nes kazkur skaiciau, kad jeigu galune liauniausia, tai kai purtai parduotuveje, tai kaip slanga gali pasirodyt ir atvirksciai
Pensija, jei teigi, jog drennan slangos, ivardink konkretu modeli, nes tik klaidini zmones. Turiu drennan matchpro super feeder ir joks ten ne slanga, grynu gryniausias pusiau parabolikas. Pamenu kazkoks zinovas leptelejo, jog drennanai visi slangos ir daug kam prilipo, manau net nepurciusiems. Neklaidinkit taip zmoniu.pensininkas rašė:mach2 net su liauniausia virsune purtant, jis tikrai nebus slangavotas![]()
vo mach3 jau biski prie slangu, bet jei lygint su drenanu, mach3 - kuolas
Pabandyk papurtyt fideri su 1 oz ir su 3-4 oz, pajusi skirtumaShtulas rašė:Kaip šlanga gali pasirodyt tik galūnė, nes ji liauniausia. Tu logiškai pagalvok, kaip gali kietas kuolas su liauna viršūnėle pavirst minkštu tik dėl to, kad ir galūnė tokiaatomaxas rašė: Nes kazkur skaiciau, kad jeigu galune liauniausia, tai kai purtai parduotuveje, tai kaip slanga gali pasirodyt ir atvirksciaiVa tas Konger medalist kur blight'as minėjo, tai tu dėk ant jo kokią nori viršūnę, jis vistiek kietokas bus, nes pati meškerė tokia padaryta. O va kaip pencija sakė mach3, tai va jau jis šlangavotas net ir su kičiausia viršūnėle.
pagal tavo issamia feederio info, kokiais valais kur ka gaydysi rekomenduotumem rite GERAbredutis rašė:Sveiki.Sugalvojau pasikeisti fyderiui rite.Ka rekomenduotumet iki 300lt?
tai cia grynai kuolai, jei purtant, tik virsune purtosiatomaxas rašė:Pabandyk papurtyt fideri su 1 oz ir su 3-4 oz, pajusi skirtuma![]()
Tiesiog pats fyderis purtosi kitaip su kita virsunepensininkas rašė:tai cia grynai kuolai, jei purtant, tik virsune purtosiatomaxas rašė:Pabandyk papurtyt fideri su 1 oz ir su 3-4 oz, pajusi skirtuma![]()
slangavoti juda ties sujungimu per viduri, visiski slangai principe nuo rankenos
Turejau du Trabucco inspiron PW 3.90, viena pardaviau (naujas savininkas dar galetu kazka pasakyti, jei jau isbande, pirko Nemunui...), viena pasilikau, kaip galingesni feederti. Padarytas kaip ir tvarkingai, nera is lengvuju kotu, 2.3 ir 4 unciju galunes, man jis patiko, todel ir pasilikau viena sau, Nemunui, Atmata ar kur toliau mesti reikia ir didesne srove....beje man jis fast,as. Palyginus dideli ziedai. krc. toks is galingesniu feederiu.macka rašė:RoBass, o tu turėjai kažkokį Trabucco feederiuką. Kas ten per modelis? Užmetimas? Patiko / nepatiko ir kodėl?RoBass rašė:jo toks neblogas atrodo, tik kaip jis zuvi gaudo, idomu...? ziedeliai dideli, geri
Kotas nelygus kotui, vienas gali buti slangas, kitas ne ir jie abu gali buti Trabucco...Diver rašė:na man trabuco nelabai prilipo. itariu pardavinesiu ji. palyginus su shakespeare mach xt2 man jis biski slangavotas.
atomaxai, sneki vejus ir tiek..galune cia ne prieko ,jei kotas kietas jis bus kietas su bet kuria galune ir atvirskciai..atomaxas rašė:Tiesiog pats fyderis purtosi kitaip su kita virsunepensininkas rašė:tai cia grynai kuolai, jei purtant, tik virsune purtosiatomaxas rašė:Pabandyk papurtyt fideri su 1 oz ir su 3-4 oz, pajusi skirtuma![]()
slangavoti juda ties sujungimu per viduri, visiski slangai principe nuo rankenos
Nu kaip cia pasakius. Nesigincysiushimano 26 rašė: atomaxai, sneki vejus ir tiek..galune cia ne prieko ,jei kotas kietas jis bus kietas su bet kuria galune ir atvirskciai..