Nezinau kas cia buvo, bet ponas matau mustis noriSauliusM rašė:nesigincykit jus su zemaiciais... patikekit manim. mano zmona is zemaitijos, zinau ka sakau. gincytis beprasmiska ir beviltiska

Nezinau kas cia buvo, bet ponas matau mustis noriSauliusM rašė:nesigincykit jus su zemaiciais... patikekit manim. mano zmona is zemaitijos, zinau ka sakau. gincytis beprasmiska ir beviltiska
dusys rašė:Nezinau kas cia buvo, bet ponas matau mustis noriSauliusM rašė:nesigincykit jus su zemaiciais... patikekit manim. mano zmona is zemaitijos, zinau ka sakau. gincytis beprasmiska ir beviltiska
Tvenkinys ir iki 6 metrų.Kleckas1978 rašė:Koks gylis ir ar srovej ar ezere kokiam??slavikas rašė:Žvejoju ir aš su tokiu Avidu , sutinku , kad yra ir daugiau pritaikytų džigui modeliu , bet 7 gramus jau rankose atmuša. Kur daug dumblo tai ir kiti silpnai parodys , bet ant kieto dugno puikiausiai. Gal pas tamsta per storas pintukas ?
dusys rašė:A kaip ta ulybona interpretuot. Tipo dziaukas, ar tipo nera ka musti ?
Taigi sakei ,kad zmona zemaite turi. Turetum buti priprates. Ar tave su tuo paciu bajeriu 200 kartu galima pralinksminti ?SauliusM rašė:dusys rašė:A kaip ta ulybona interpretuot. Tipo dziaukas, ar tipo nera ka musti ?tipo man labai linksma nuo zemaitisku reakciju
mane linksmina tas, kad jus labai nuspejami esat ir siaip su jumi nei gincytis nei diskutuot neimanoma, galima nebent fyzdavot zemaicius ir zvengt matant kaip anie putojasi is pykcio lygioj vietoj.dusys rašė:Taigi sakei ,kad zmona zemaite turi. Turetum buti priprates. Ar tave su tuo paciu bajeriu 200 kartu galima pralinksminti ?SauliusM rašė:dusys rašė:A kaip ta ulybona interpretuot. Tipo dziaukas, ar tipo nera ka musti ?tipo man labai linksma nuo zemaitisku reakciju
Apturėjęs neaišku kokio modelio vieną avid serijos spiningą ir jau supratai ir žinai kad visa avid serija džigui yra šūds?henyte rašė:nu pipiec, as fantazuoju... Tai juk rasiau kad su avidu skirtu zvejot 3-10gr bandziau zvejot 7gr ir su juo n.x nesijaucia masalo. Ir ka tu man dabar siulai pasakyt, kad tas kotas kazko vertas? Vobleriams-blizgems jis tinka, bet tik ne dzigui. Teisingas modelis ane? Tai koki avido modeli reiktu rinktis zvejojant 7-10gr dzigais?SatanKlaus rašė:Henyte, kaina čia ne prie ko, kad ne made in USA irgi ne prie, nefantazuok. Pats teiginys kad avidas neskambus toks sakyčiau švelniai tariant.... Nesakau kad nėra skambesnių, yra, ir turbūt dx, bet, nu su teisingu modeliu užtenka to skambumo per akis
tada tikiu kad su 7-8gr tvenkini ant kieto dugno kad jauti i ranka.slavikas rašė:Tvenkinys ir iki 6 metrų.Kleckas1978 rašė:Koks gylis ir ar srovej ar ezere kokiam??slavikas rašė:Žvejoju ir aš su tokiu Avidu , sutinku , kad yra ir daugiau pritaikytų džigui modeliu , bet 7 gramus jau rankose atmuša. Kur daug dumblo tai ir kiti silpnai parodys , bet ant kieto dugno puikiausiai. Gal pas tamsta per storas pintukas ?
avs76mlxf2 - vienas labiausiai pozicionuojamu kaip labiausiai tinkamu dzigui 5-20gr tarpeSatanKlaus rašė:Apturėjęs neaišku kokio modelio vieną avid serijos spiningą ir jau supratai ir žinai kad visa avid serija džigui yra šūds?henyte rašė:nu pipiec, as fantazuoju... Tai juk rasiau kad su avidu skirtu zvejot 3-10gr bandziau zvejot 7gr ir su juo n.x nesijaucia masalo. Ir ka tu man dabar siulai pasakyt, kad tas kotas kazko vertas? Vobleriams-blizgems jis tinka, bet tik ne dzigui. Teisingas modelis ane? Tai koki avido modeli reiktu rinktis zvejojant 7-10gr dzigais?SatanKlaus rašė:Henyte, kaina čia ne prie ko, kad ne made in USA irgi ne prie, nefantazuok. Pats teiginys kad avidas neskambus toks sakyčiau švelniai tariant.... Nesakau kad nėra skambesnių, yra, ir turbūt dx, bet, nu su teisingu modeliu užtenka to skambumo per akis
Ir ar aš tau sakiau kad tavo tas modelis teisingas? Tu tikrai apsirūkęs jaučiu
, nes pievas kalbi. Beje parašyk pats geriau tiksliai modelį kuriuo gaudei, labai įdomu
A zekas be paniatkiu cia pagal tave - Filosofija stoliSauliusM rašė:paniatkes pas zekus
cia kas ana taip uzpozicionavo?Kleckas1978 rašė:avs76mlxf2 - vienas labiausiai pozicionuojamu kaip labiausiai tinkamu dzigui 5-20gr tarpe![]()
![]()
![]()
a zekas yra zekas ir ne mano bedos jo paniatkes.dusys rašė:A zekas be paniatkiu cia pagal tave - Filosofija stoliSauliusM rašė:paniatkes pas zekus
gali atkast, as ir dabar ta parasyt galiu. kad realiai dziginiai avidai yra MH. ir nuo avido prie legendos as neperejau. ten kur reikia MH koto pvz Nemune nuo kranto as ir toliau naudoju avida, o legenda pas mane valtinis kotas. taip kad viskam yra savas taikymas. o bedos kyla kai zmones kotus pradeda naudot ne ten kur jie tinka arba ne tokius kokie tinka.Kleckas1978 rašė:sauliau negi reikia tavo zinute atkasti kur pats parasiai kad avido dzigui nesiulytum nebent tik 66MH modeli![]()
![]()
![]()
ar tu jau persigalvojai???
Beje pats kodel avidu atsisakiai ir perejai ant legendos trumpos??? turbut todel kad jautrumo truko ir smagumo ar siaip is neturejimo ka veikti???
paskaityk posta, kur viskas aprasyta kaip avidas toj pacioj vietoj su kitais kotais lyginamas buvo, nerasineju cia isbandes viena kota ir nusprendes, kad jis Š . Uzdetas ploniausias pintukas is visu testuojamu, nes jis kaip ir lengviausias is visu turejo but...slavikas rašė:Žvejoju ir aš su tokiu Avidu , sutinku , kad yra ir daugiau pritaikytų džigui modeliu , bet 7 gramus jau rankose atmuša. Kur daug dumblo tai ir kiti silpnai parodys , bet ant kieto dugno puikiausiai. Gal pas tamsta per storas pintukas ?
SantaKlause, jauciasi saulieno-sostines stilius, sveikinu, apsirukes-pievos ir t.t. Modelis ir visa kita aprasyta, perskaityk pirma ir po to izeidineti pulk... Kaip didelis avido serijos zinovas taip ir neparasei kuris kotas teisingasSatanKlaus rašė:Apturėjęs neaišku kokio modelio vieną avid serijos spiningą ir jau supratai ir žinai kad visa avid serija džigui yra šūds?Ir ar aš tau sakiau kad tavo tas modelis teisingas? Tu tikrai apsirūkęs jaučiu
, nes pievas kalbi. Beje parašyk pats geriau tiksliai modelį kuriuo gaudei, labai įdomu
su sostines guru tikrai beviltiska sneket ar gincytis, kai tokie postai plaukia... Paniatkes, nesvarbu kaip jas pavadinsi ar paniatkem ar supratimu, turi buti pas kiekviena normalu zmogu, zmogus be paniatkiu (be supratimo kas gerai, o kas ne) tu paciu zeku (aisku zinau, kad tau p.x ant ju) yra beveik nulis (nevartosiu tikrojo zodzio). Pas tave paniatkiu - lygiai nulis.SauliusM rašė:nesigincykit jus su zemaiciais... patikekit manim. mano zmona is zemaitijos, zinau ka sakau. gincytis beprasmiska ir beviltiska
![]()
tipo man labai linksma nuo zemaitisku reakciju
mane linksmina tas, kad jus labai nuspejami esat ir siaip su jumi nei gincytis nei diskutuot neimanoma, galima nebent fyzdavot zemaicius ir zvengt matant kaip anie putojasi is pykcio lygioj vietoj.
paniatkes pas zekus
a zekas yra zekas ir ne mano bedos jo paniatkes.
mylimiausias posakisSauliusM rašė: o bedos kyla kai zmones ....... pradeda naudot ne ten kur jie tinka arba ne tokius kokie tinka.
..O jei kibimai labai vangus,kai zuvis tik prisiliecia prie masalo? kas tada? ar jausi ponas mielas toki kibima? jei spiningas bus visai ne tam skirtas? as suprantu kad pas tave buna visi kibimai tokie kad net kota is ranku rauna,na tada tai taip,bet jei tik apzioja koki silikonini sliekuti atsargus eserys? na greitai pamastom su galvyte....tai kad stovinciam vandeny su dzigo svoriais nuo tarkim 10 gr jau dzin koks spinas
obet taciau as juk prasiau paskaityt mano posta del ko tas viskas prasidejo. Yra kotu su kuriais uzsimerkes kiekviena prisilietima su 7 gr jauti, avidas i tu kotu buri neieina.SatanKlaus rašė:Henyte, su džigu iki 10 gramų išvis negaudau, taip kad modelio tau nepatarsiu, obet tačiau manau kad tokie svoriai ant bele kokio spino netaip jau aiškiai kals į ranką. O gaudau pagrinde 15-28 gramais ir mano turimas avidas pilnai tenkina mano poreikius
viska as ten perskaites ir apie kotus ir rites ir kitka. Matai, jei as tikeciau visuo tuom ir pats nebuciau savo rankomis isbandes kruvos kotu vienodomis salygomis iskaitant ir avida, tai turbut irgi zvejociau piaristu sneku prisiklauses ir vargo nematyciau.slavikas rašė:Čia henytei - http://www.fion.ru/rating/items/1093/#add
koks skirtumas kad metai 15-28 tie mineti kotai irgi laisvai metis tuos svorius ir aiskiau viska jusi i ranka nes yra jautresni + kainuos dar ir pigiau 2-3 kartusSatanKlaus rašė:Henyte, su džigu iki 10 gramų išvis negaudau, taip kad modelio tau nepatarsiu, obet tačiau manau kad tokie svoriai ant bele kokio spino netaip jau aiškiai kals į ranką. O gaudau pagrinde 15-28 gramais ir mano turimas avidas pilnai tenkina mano poreikius
tipo pasiveja atsargus eserys suoliuojanti 10+gr dziga ir ciulpiaAntistatic rašė:..O jei kibimai labai vangus,kai zuvis tik prisiliecia prie masalo? kas tada? ar jausi ponas mielas toki kibima? jei spiningas bus visai ne tam skirtas? as suprantu kad pas tave buna visi kibimai tokie kad net kota is ranku rauna,na tada tai taip,bet jei tik apzioja koki silikonini sliekuti atsargus eserys? na greitai pamastom su galvyte....tai kad stovinciam vandeny su dzigo svoriais nuo tarkim 10 gr jau dzin koks spinas
Tai pats ką tik patvirtinai, kad skirtingom sąlygom reikalingi skirtingi spiningai. Jeigu tavo tomis konkrečiomis sąlygomis geriau kiti kotai tai valio, kitomis sąlygomis geriau avidas ar dar kas nors. Pilstote čia iš tuščio į kiaurą 5 lapus, kad kiekvienas savo žvejybose naudoja ką nori ir kas jam geriauhenyte rašė: Jei kas isbandys tuos mano paminetus spiningus tom salygom, kuriomis isbandziau as ir pasakys, kad avidas geresnis ir jautresnis-skambesnis, nei pamineti lenkiski spiningai, tada maloniai prasom, galesim pratest, o kol rasys tik isizeide savininkai arba "o bedos kyla kai zmones ....... pradeda naudot ne ten kur jie tinka arba ne tokius kokie tinka", savo laiko nebegaisiu.