Va dabar as jus kolega sujuokinsiu. Nepatinka man tos hemarojines rankenos
nu nelimpa prie ranku nors uzmusk. O va paprastos kamstines klasikines su klasikiniu rites prisukimu 

PelkiuSenis rašė:O cia tais Mikado ir Mistrall tik Klaipedoje prekiauja ar kas matet ir Vilniuje?
O Saulux - tai as kiek prisimenu Ninjato ten apie 100lt. O 400-500lt tai rimtesnis Dragon arba kazka gal is Sakura matei?
http://www.rovana.lt/prekiu-katalogas/142-meskeres
tai kad zvejojau ir jei po foruma pasiknistum, tai net nuotrauku atrastum...henyte rašė: ar tikrai skambumo neturi? Tu gal pirma pazvejok juo? Tik nepasakok, kad zvejojai. ...
jo jo, siuo atveju galiu pabuti liudininku, saulius tikrai mtcela kazkoki turejo ir pardave tokiam siaulieciui, su kuriuo paskui ir testavom tvicui ir dzigui ta mitcela, abiem budamhenyte rašė:ar tikrai skambumo neturi? Tu gal pirma pazvejok juo? Tik nepasakok, kad zvejojai. Siandien isbandytas ir "Mitchell mag pro lite evo MH 12/40", ko, o skambumo jam tikrai netruksta.SauliusM rašė:bet dzigui tai as jo nerekomenduociau.Kleckas1978 rašė:Nepaminejei Mitchell mag pro lite evo M 8-32 jautrumas normalus su sunkiu dzigu 14-50gr atidirba be problemu
dabar zinosiu.alkanas rašė:tai tik pats neliudek, nes kroiksai dzigui netinka
O kam tinka?alkanas rašė:tai tik pats neliudek, nes kroiksai dzigui netinka
tik turbut nenori pasakyt, kad jei ir zvejojai, tai ne naujuoju "EVO", kuriame medziagos jau kitos...SauliusM rašė:tai kad zvejojau ir jei po foruma pasiknistum, tai net nuotrauku atrastum...
tu gal pasiskaityk nors keliu paskutiniu dienu mano kas rasyta, neklausinejes ka as noriu pasakyt.henyte rašė:tik turbut nenori pasakyt, kad jei ir zvejojai, tai ne naujuoju "EVO", kuriame medziagos jau kitos...SauliusM rašė:tai kad zvejojau ir jei po foruma pasiknistum, tai net nuotrauku atrastum...
Sauliau pas tave jei atmintis mano nepaveda buvo senoji serija Mitchell Elite kotas su eva rankena, ir tuo metu kai ta mitchela turejei net nebuvo dar naujos Mag PRO LITE EVO serijos.SauliusM rašė:tai smagu girdet, kad jum mitchelai labai geri kotai dzigui. galit dziaugtis.
tai vat kai visokie mitchelai ir mikado sugebes rinkoj isgyvent ta pati modeli 10 metu kepdami, tai pasnekesim, kas tas yra kokybe, o kas tas laikini susizavejimai.Kleckas1978 rašė:[Ir ka cia bepasakysi Croixai kepa ant tos SC3 anglies kotus jau 10 metu
anglis mano ziniom yra viena ir ta pati nuo pat didziojo sprogimo laiku ir Mendelejevo lentelej zymima raide C.Kleckas1978 rašė:tai tame Sauliau ir esme kad tai 15 metu senumo anglis
galvoju kad kinieciai gali nebent nukopijuot kazka o ne sugalvot.Kleckas1978 rašė: ...negi galvoji kinieciai nieko geresnio nesugalvojo...
viskas ka gali sugalvot lenkai tai uzsakyt gamyba pas kazka (dazniausiai kiniecius) ir kad uzklijuotu ju sugalvota lipduka su logotipu.Kleckas1978 rašė:
Beje ir lenkai gali sugalvoti
tu pries siulydamas knistis po tavo postus, pirma paziurek i savo postu skaiciu? Man uz toki darba nieks nemoka. Kaip osobo odarionyj, as tau galiu pasakyti, kad tu isvis gali nieko nesakyt, nes ir taip aisku, nors ir pezi kas ant seiles uzeina, bet vistiek kad jei ka jau pasakei, tas sventa, kitkas dunduku sapaliones...SauliusM rašė:tu gal pasiskaityk nors keliu paskutiniu dienu mano kas rasyta, neklausinejes ka as noriu pasakyt.
ar dlia osobo odarionnyx as turesiu po 10 kart ta pati per ta pati kartot?
niekas nesigincyja, kad pries 10 metu koks avidas gal ir buvo vienas is geriausiu kotu, bet gyvenimas vietoj kartu su kitajozomis nestovi.SauliusM rašė:tai vat kai visokie mitchelai ir mikado sugebes rinkoj isgyvent ta pati modeli 10 metu kepdami, tai pasnekesim, kas tas yra kokybe, o kas tas laikini susizavejimai.
nors... avida tai gerokai seniau nei 10 metu kepa. as savo pirmaji avida jau 15 metu kaip turiu... ir tai jie nebuvo naujiena tuo metu.
ojoj kiek isminties, tai gal Kleckas apie anglies pluostus sneka, ar taip neatrodo, tau, kad tik prisikabint nesvarbu prie ko... Juk tu pluostu tikrai nemazai, ne taip kaip pries 10 metu ir man rodos nemaza dali visai neblogu pluostu ne kas kitas, o kitaicai ir gamina.SauliusM rašė:anglis mano ziniom yra viena ir ta pati nuo pat didziojo sprogimo laiku ir Mendelejevo lentelej zymima raide C.
o cia jau amerikosiska propaganda. Teko man ne viena brangu amerikosiska kota laikyt i kuri ziuredamas nesupratau ar ten girtas negras ta kota "dare" ar kaip sakai jie paprasciausiai uzsimane "na.ja.batj blednalicava" ir atvirksciai 300lt kitaisku kotu, prie kuriu nerasi prie ko prisikabint.SauliusM rašė:deja, bet savo poziurio i darba, klienta bei gaminio kokybe kinieciai dar nepakeite.
ir kaip pas juos buvo didziausia garbe "na.ja.batj blednalicava" taip ir liko.
jau vienas uz panasius pasisakymus gavo savaitei atostogu.henyte rašė:tu pries siulydamas knistis po tavo postus, pirma paziurek i savo postu skaiciu? Man uz toki darba nieks nemoka. Kaip osobo odarionyj, as tau galiu pasakyti, kad tu isvis gali nieko nesakyt, nes ir taip aisku, nors ir pezi kas ant seiles uzeina, bet vistiek kad jei ka jau pasakei, tas sventa, kitkas dunduku sapaliones...
tai kam puse citatos kur apie anglies pluostu nutrynei?henyte rašė:ojoj kiek isminties, tai gal Kleckas apie anglies pluostus sneka, ar taip neatrodo, tau, kad tik prisikabint nesvarbu prie ko... Juk tu pluostu tikrai nemazai, ne taip kaip pries 10 metu ir man rodos nemaza dali visai neblogu pluostu ne kas kitas, o kitaicai ir gamina.
kai tu po pietryciu azija pasivazinesi tiek kiek as darbo reikalais ten pravazinejau ir su kinieciais pabendrausi tiek, tai galesi man kazka papasakot tada, kas yra amerikoniska propagandahenyte rašė: o cia jau amerikosiska propaganda.
nu kad tavo kotu vertinimo ir ju gerumo supratimo kriterijai yra svelniai kalbant "nestandartiniai" tai jau supratau. gali nebesiplest tuo klausimu.henyte rašė: Teko man ne viena brangu amerikosiska kota laikyt i kuri ziuredamas nesupratau ar ten girtas negras ta kota "dare" ar kaip sakai jie paprasciausiai uzsimane "na.ja.batj blednalicava" ir atvirksciai 300lt kitaisku kotu, prie kuriu nerasi prie ko prisikabint.
cia foto yra:henyte rašė:nelabai isivaizduoju kaip tokia virsunele dirbs...
SauliusM rašė:jau vienas uz panasius pasisakymus gavo savaitei atostogu.
tai, kad paveziojo tave po kaimus ir zonas visokias manai jau viska zinas...SauliusM rašė:kai tu po pietryciu azija pasivazinesi tiek kiek as darbo reikalais ten pravazinejau ir su kinieciais pabendrausi tiek, tai galesi man kazka papasakot tada, kas yra amerikoniska propagandanors dar ir i ta pacia amerika pries tai butu sveika nuvaziuot ir pervaziuot ja visa ir pamatyt pries taip kalbant. nu bent jau kad nesigautu kaimo isminciaus is jurtos pasisakymai apie kosminiu technologiju nauda ir biciu medaus nasumo itaka skridziams i menuli...
as sneku apie kreivus blankus, kreivai pritvirtintus ziedus, o tu apie ka?SauliusM rašė:nu kad tavo kotu vertinimo ir ju gerumo supratimo kriterijai yra svelniai kalbant "nestandartiniai" tai jau supratau. gali nebesiplest tuo klausimu.
danke shion. B.l.t. reik amerikosiskai mokintis... Transleitas vo ka man parase apie performanca:Jautrumas yra puikus, tačiau ką iš tikrųjų mano, kad tai per viršų strypas yra išskirtinis veiksmas. Niekada anksčiau ji nebuvo tiek mažai, kad jūsų masalas į gyvenimą. Tai užtrunka šiek tiek priprasti prie kai liejimo arba kovos žuvis, bet ši lazdelė siūlo žvejų unikalus ... ir labai įdomus naują patirtį.SauliusM rašė:cia foto yra:
http://www.tackletour.com/reviewdaiwacielorod.html
ok, kaip pasakysi...Ovkas rašė:ei vyručiai gal gana ??
Šiaip labai nedaug ir kitam trūkoSauliusM rašė:jau vienas uz panasius pasisakymus gavo savaitei atostogu.