Kiba monstrus gaudysi

šeštadieni buvau žvejoti maišiau 2 kartus po pusė kilogramo o ka?vyrgaz rašė:Šiaip toks kontraklausimas- kokį kiekį jauko žūklei ruoši kad mikserio reikia?Rapalas rašė:Klausimas ne visai i tema, gal kas pasidalinsit kur pirkot mikseriuko antgali jaukams maišyti?
Dėl išpurenimo tai jo malonus toks buna (bet per syta praleidžiu vistiek,nors sako nebutina),bet gyrdėjau kad su mikseriu ne taip gerai kvapus įgeria kaip maišant rankomisRapalas rašė:Kad ir ta pati kila gerokai lengviau su mikseriu, gerai išpurena, su ranka sunkiau tai padaryti.
Nedelsiant skubu atsakyti,suktuka gavau nudrožta iš gero bičiulio,užrašai visi nusitrine bet spėju kad 18v.Kai šitas nusibaigs pirksiu 18v ir kad batareika butu didelės talpos....Bus brangu, bet man žvejyba neatsiperka tai nesuku dėl to galvosvyrgaz rašė:Tai skridž, atsakyk ir į mano klausimą- kokio modelio ir galingumo suktuvą naudoji? Mačiau seniuose akcija buvo 89 berods litai už vagner suktuvą 14,5v galingumo..al tokis per silpnas musėt..Kiek skaičiau, reikia apie 18v..o tokie jau ir kainuoja daugiau nei mano taburetė..
nu va tokio aprasymo man pakanka kad 100% nepirkt...Antas rašė:.... grezia i bet ka ....
Wytux rašė:nu va tokio aprasymo man pakanka kad 100% nepirkt...Antas rašė:.... grezia i bet ka ....
Kas cia tau tokiu teoriju pripasakojo? logiskai pamislink, kuo daugiau sujungimo mazgu, tuo daugiau galimybiu, kad kazkas kazkur truks ar luz. Ir dvidaliai yra jautresni nei trieju daliu. Vievintelis dvidaliu minusas, tai ju transportavimas, i bagazine jau jo neikisi, teks salone veztis, bet cia manau smulkmena.VisualSound rašė: Ar tiesa kad kuo daugiau dalių kotas, tuo jis patikimesnis?
beckingo sakay taip gavosi kad nebeturėjau o reikėjo susivynioti, bet su daugiau beckingo ir plonesniu valu manau problemų nebūtų.blight rašė:Aišku su plonesniu valu ir didesniu bekingo kiekiu vaizdzialis gali būt kiek blogesnis![]()
Bus čia tau kogero kaip ir rašė Renaldas, nes pas mane jin monūškės visai nesukavyrgaz rašė:Šiandie išbandyta ritė browning backfire 630fd su browning cenex feedaline valu..Meta, renka valą puikiai..Ale kaip per vieną žūklę ji tą valą susuko, biski atpalaiduoji ir susimeta į kasytę..kame čia šaknys?
Nei pintuko,nei monuskes nesuka.Jau kokie 3 metai ir as ir kamstukas pasikeisdami droziam.Du kartus pertepem(profilaktiskai)pakolkasblight rašė:Bus čia tau kogero kaip ir rašė Renaldas, nes pas mane jin monūškės visai nesukavyrgaz rašė:Šiandie išbandyta ritė browning backfire 630fd su browning cenex feedaline valu..Meta, renka valą puikiai..Ale kaip per vieną žūklę ji tą valą susuko, biski atpalaiduoji ir susimeta į kasytę..kame čia šaknys?