Va tokio dydzio upelyje ir as visai noreciau pagaudyti upetakiu

Tai kad nelabai.Taacis rašė:Maženi yra ne upėtakiniai, o upėtakiukiniai upeliai. O upėtakiai (ne upėtakiukai) negyvena tuose grioviuose (nu nebent virš bebro namo užsiliieka). O Arabo upėtakiavimo rezultatai tai patvirtina.
Kiekvieno patirtis yra sava. Aš iš savo patirties tikrai galiu patvirtinti, kad esu pagavęs ne vieną 40< upėtakį 4-5 m. pločio ~ 1 m gylio numelioruotam griovy. Aišku tas griovys žemiau jau virsta visai padoria upe, tai upėtakiai (ne tik upėtakiuikai) migruodami pasirenka savo vietas kartais atrodo ir visiškai peršokamam griovyjeTaacis rašė:Maženi yra ne upėtakiniai, o upėtakiukiniai upeliai. O upėtakiai (ne upėtakiukai) negyvena tuose grioviuose (nu nebent virš bebro namo užsiliieka). O Arabo upėtakiavimo rezultatai tai patvirtina.
Tą patį ir aš galiu patvirtinti. Esu pastebėjęs, kad "grioviai" atgyja ne tik kai aukštas pavasarinis vanduo, bet ir vasaros antroje pusėje, kai pradeda į vandenį kristi neatsargūs imitę žiogai. Kelis kartus esu užtaikęs kai vanduo net verda.arnas23 rašė:Kiekvieno patirtis yra sava. Aš iš savo patirties tikrai galiu patvirtinti, kad esu pagavęs ne vieną 40< upėtakį 4-5 m. pločio ~ 1 m gylio numelioruotam griovy. Aišku tas griovys žemiau jau virsta visai padoria upe, tai upėtakiai (ne tik upėtakiuikai) migruodami pasirenka savo vietas kartais atrodo ir visiškai peršokamam griovyjeTaacis rašė:Maženi yra ne upėtakiniai, o upėtakiukiniai upeliai. O upėtakiai (ne upėtakiukai) negyvena tuose grioviuose (nu nebent virš bebro namo užsiliieka). O Arabo upėtakiavimo rezultatai tai patvirtina.
Vegy, apie UL ir taip aisku kad per skystas, ant spino parašyta L , ar patsai sprendi pagal duota užmetimo svorį, kad šis UL?Vegys rašė:pakartosiu kas ne kart buvo rašyta - upėtakiui geriau L, o ne UL spiningas.
Supratau...Vegys rašė:1/32-3/16 mano supratimu yra 1-6 g. Man čia UL.