Evaldas Z rašė:man tai nesueina kazkaip.
Spėju, senesnės forumo versijos nesugebėjo perskaičiuot, kai būdavo ištrinamos temos, tokios kaip kad pvz blevyzgos. Bet atsakymo 100% duoti negaliu, nes ne aš programą rašiau.
Taigi, panagrinėkim pensininko žinutes (nes nuo jo viskas prasidėjo).
Nuo ~5000 (šio skaičiaus nepamenu, imu tokį, kaip tu sakai) žinučių nukrito iki
2713 dėl ištrintų temų (tai reiškia, blevyzgose, komentarai foto reportažuose, skelbimuose, trinamos ir senos sporto žinutės, moderatorių pasitarimai, etc - tai, kas neturi išliekamosios vertės)
Dabar paieška rado
2216 žinutes (čia ne moderatoriams ir ne klubo nariams). Skirtumas 2713-2216 =
497
Žinutės moderatoriuose -
295. Mums trūksta 497 - 295 =
202 žinučių.
Gautųsi, kad klubo reikaluose parašęs 202 žinutes. Patikrint to negaliu, nes aš ne klubo narys ir klubo narių žinučių nematau (paieška jų neranda)
Pabandyk ant savęs. Tiek prie avataro rodo 1500 žinutes, tiek žinučių ir suranda, nes nesi nei klubo narys (arba nerašai), nei moderatorius.
Gaunasi taip dėl paieškos ("Ieškoti vartotojo pranešimų") :
- moderatoriai + klubo nariai per paiešką randa tiek žinučių, kiek yra forumietis parašęs.
- moderatoriai ne klubo nariai - išskyrus klubo žinutes.
- likę forumiečiai nemato klubo ir moderatorių pasitarimų žinutes, todėl skaičius prie avataro ir rastų žinučių skaičius jums labiausiai skirsis.
Ar aiškiau dabar ?
Bandyta ant dabartinės forumo versijos - kaip kad ir teisingai skaičiuoja. Ty pratrynus žinutes, sumažėja ir jų skaičius.