Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #476292   SauliusM
 10 Geg 2013 11:08
pencija, su paskutiniu zmogaus banu tu konkreciai lahanulsa. nes taisyklese aiskiai parasyta, kad bycioku sugavimo kiekis neribojamas:
6. Vienos žvejybos metu leidžiama sugauti ne daugiau kaip: 1 (vieną) lašišą arba 1 (vieną) šlakį, 1 (vieną) syką, 15 (penkiolika) menkių, 5 (penkis) otus. Vienos žvejybos metu sugautų, šiame punkte nenurodytų leidžiamų gaudyti, žuvų bendras svoris neturi būti didesnis kaip 15 (penkiolika) kg, neskaitant paskutinės sugautos žuvies svorio, ir išskyrus atvejus, kai vienos žuvies svoris yra didesnis nei šiame punkte nustatyta norma. Į laimikį neįskaitomos žuvys, kurios sugautos gyvybingos nedelsiant paleidžiamos atgal į vandens telkinį. Juodažiočių grundalų (Neogobius melanostomus) sugavimo kiekiai neribojami.
siulau draugiskai atsiprasyt zmogaus ir nuimt jam banana... ir nebemoderuok daugiau, kai is vakaro alu geri :-D
 #479147   Vytenisnl
 20 Geg 2013 11:18
Klausimukas: laukiau savo tūkstantosios šventinės žinutės ir tikria pamenu, kad iki savaitgalio turėjau 95x žinučių, o dabar vėl 8xx. Pratrynėt kokias senas blevyzgų temas ar šiaip numažinot skaičių?:) O gal prirašiau kur kažko nederamo ir tiesiog pašalinot žinutes?
 #479157   Vegys
 20 Geg 2013 11:44
Vytenisnl rašė:Tai galiu daryti prielaidą, kad tiesiog kažkuri sena blevyzgų tema numirė?:)
Prisiimu kaltę :) Iš moderatorių registro :
Vegys
Sek Geg 19, 2013 9:17 pm
Ištrinta tema “N-18 Blevyzgos - duona kasdieninė (40)”

Taip daroma visad, nes blevyzgų temos nekaupiamos. Pasiekus 100 puslapių sukuriama nauja tema, senoji po kažkurio laiko ištrinama.
 #481474   Sokratas
 27 Geg 2013 11:59
ramkis rašė:Na jei taip, tai tasyk velniop viska, palikti tik meskerkocius, zylkas, gruzylas, paplavokus ir kobinius. Na dar blizges, rites ir kitus panasius daigtus, o visa kita kas parodo murziaus pizoniskuma izdrauskim pardavineti, kaip laiko dvasios neatitinkancius daigtus :-D Nebukit juokingi ir davatkos. Kvepia kazkokiu marazmu.
Tasyk dar vienas klausimas, kuom ipatingesni "Rocky" cebatai uz "Patagonia" bliuske? :shock:
tai jau tikrai, pritariu Ramkiui.
Ir klausimukas dar: kodėl buvo ištrintas mano skelbimas apie G.Loomis spiningą? kuom jis neįtiko, ir kur jį galiam talpinti, kur ne???
 #481490   pensininkas
 27 Geg 2013 12:29
bobio skelbimas buvo istrintas praejus skelbimo galiojimo terminui - 100 dienu. Juolab, jo skelbimas apie savo preke buvo publikuojamas "KITA" skyrelyje, nors buvo aiskus pirkimas/pardavimas kazkokios dalies

Beto, sita tema nera skirta diskusijoms.
 #482425   Vegys
 29 Geg 2013 18:52
Vytenisnl rašė:Klausimukas: laukiau savo tūkstantosios šventinės žinutės ir tikria pamenu, kad iki savaitgalio turėjau 95x žinučių, o dabar vėl 8xx. Pratrynėt kokias senas blevyzgų temas ar šiaip numažinot skaičių?:) O gal prirašiau kur kažko nederamo ir tiesiog pašalinot žinutes?
Žinučių kiekis dar sumažėjo. Padariau statistikos perskaičiavimą. Spėju, senesnės versijos nesugebėjo perskaičiuot, kai būdavo ištrinamos temos, tokios kaip kad pvz blevyzgos. Bet čia tik spėjimas.
Evaldas Z rašė:tai, kaip suprantu, pensininkas uzsiregistravo dar darbingo amziaus budamas, nes "Paieška rado 2119 atitikmenis(ų)" pagal autoriaus parasytu zinuciu paieska :roll:
Kai kurių žmonių žinučių skaičius gali nesutapt su paieškos rezultatais. Priežastis - yra temų, kurios prieinamos ne visiems forumiečiams (moderatorių skyrius, klubo reikalai). Todėl natūralu, kad parašytų žinučių kiekis bus vienoks, o paieškoje rasit mažiau žinučių. Jei žiūrėsime ne moderatorių ir ne klubiečių žinutes - skaičius atitiks. Pvz Vytenisnl šiuo metu 580 žinutės. Paieškoje tiek ir suranda.
 #482588   Vegys
 30 Geg 2013 10:19
Evaldas Z rašė:man tai nesueina kazkaip.
Spėju, senesnės forumo versijos nesugebėjo perskaičiuot, kai būdavo ištrinamos temos, tokios kaip kad pvz blevyzgos. Bet atsakymo 100% duoti negaliu, nes ne aš programą rašiau.
Taigi, panagrinėkim pensininko žinutes (nes nuo jo viskas prasidėjo).

Nuo ~5000 (šio skaičiaus nepamenu, imu tokį, kaip tu sakai) žinučių nukrito iki 2713 dėl ištrintų temų (tai reiškia, blevyzgose, komentarai foto reportažuose, skelbimuose, trinamos ir senos sporto žinutės, moderatorių pasitarimai, etc - tai, kas neturi išliekamosios vertės)
Dabar paieška rado 2216 žinutes (čia ne moderatoriams ir ne klubo nariams). Skirtumas 2713-2216 = 497
Žinutės moderatoriuose - 295. Mums trūksta 497 - 295 = 202 žinučių.
Gautųsi, kad klubo reikaluose parašęs 202 žinutes. Patikrint to negaliu, nes aš ne klubo narys ir klubo narių žinučių nematau (paieška jų neranda)

Pabandyk ant savęs. Tiek prie avataro rodo 1500 žinutes, tiek žinučių ir suranda, nes nesi nei klubo narys (arba nerašai), nei moderatorius.

Gaunasi taip dėl paieškos ("Ieškoti vartotojo pranešimų") :
- moderatoriai + klubo nariai per paiešką randa tiek žinučių, kiek yra forumietis parašęs.
- moderatoriai ne klubo nariai - išskyrus klubo žinutes.
- likę forumiečiai nemato klubo ir moderatorių pasitarimų žinutes, todėl skaičius prie avataro ir rastų žinučių skaičius jums labiausiai skirsis.

Ar aiškiau dabar ?

Bandyta ant dabartinės forumo versijos - kaip kad ir teisingai skaičiuoja. Ty pratrynus žinutes, sumažėja ir jų skaičius.
 #483877   SauliusM
 04 Bir 2013 05:52
sitas mano klausimas
SauliusM rašė:tai kaip suprantu pagal ka tik gauta ispejima, kaikuriu forumo ikoneliu vartoti is tikruju negalima?
tai gal tada pasalinkit tas ikoneles, kad ju nebutu, jei jau vartot negalima.
ir sitas:
SauliusM rašė:ir beje, manau, kad hamis man ispejima dave vien tik del jo asmeninio nuo seno man laikomo pykcio.
todel man kyla klausimas ar vieta tokiam zmogui moderatoriuose, jei jis moderatoriaus igaliojimais naudojasi savo asmeniniu ambiciju demonstravimui?
ir tik nepasakokit, kad cia buvo bendras moderatoriu sprendimas, nes niekaip nepatikesiu, kad jus visi vidurnakty susede svarstet ar duot man ispejima ar ne.
buvo uzduoti moderatoriam geguzes 10 d. ar cia as moderatoriu atsakymo nepastebejau per ta laika, ar moderatoriai nusprende, kad kaikuriuos klausimus gali ir nafig neatsakinet ar kaip cia buvo?
 #483898   vava
 04 Bir 2013 07:26
O kuris is moderatoriu galetu atsakyt? Melagis Tadunce ar nepagristais kaltinimais besisvaistantis Vaidis? O gal Aurumas, kuris N laiko forume nesirodo?
As tai kazkaip vis dar tikiuos, kad ir i mano klausimus bus atsakyta, nes realiai klausimas nera sudetingas, ivertinant tai, kad turi gave ne viena nuomone is aktyviu forumieciu (nors kai kas to labai nenorejo), turi ZT klubo prezidento nuomone, o ir patys teigia kad:
Vegys rašė: Moderatoriai tarpusavyje yra nusistatę, kad klausimai sprendžiami per 3 dienas. Sudėtingesni klausimai sprendžiami kartais ir ilgiau. Todėl atsakymas į klausimą šioje temoje galima užtrukti šiek tiek ilgiau. Jei galima greičiau - sprendžiama greičiau.
 #484102   Vaidis
 04 Bir 2013 13:35
vava rašė:O kuris is moderatoriu galetu atsakyt?
Manau, kad bus teisinga, jeigu atsakysiu aš.
Vava,
moderatorių nuomonė dėl įspėjimo Tau:
3 už, 2 prieš, 2 susilaikė, 2 nepaspaudė mygtuko, nes praleido posėdžio sesiją :evil: :lol:
Galiu pasakyti tik tiek, kad visi (išskyrus Wytuxą ir dar tuo metu buvusį moderatorių Aurumą) vienbalsiai nusprendė, jog tavo išreikšta emocija Taduncės atžvilgiu buvo nekorektiška ir įžeidžianti žvelgiant truputį giliau, ne tik kaip į "sausą" smailiką. Kaip matai, ne visi buvo/yra linkę bausti už tokį "nusižengimą", bet yra ir kita pusė. Situacija išties sudėtinga, pareikalavusi daug diskusijų, bei apmąstymų. Iš moderatorių pusės buvo pateikti dar keli pavyzdžiai, kai tokio smailiko panaudojimas įžeidė konkretų asmenį , kitu atveju sukėlė labai stiprias bangas. Todėl kiekvienu atveju reikia vertinti objektyviai.
Buvo pateiktas pvz: šiandien buvau lydekų gaudyt, o jos man parodė !:fak! Tai viskas Ok, niekas nei pusės žodžio nėra pasakęs ir nesakys tokiais atvejais, bet kai jau linkstama prie asmeniškumų ir "bendraujama" NE juoko forma ar NE blevyzgose ( nors ir ten privalu laikytis normalaus civilizuoto bendravimo normų, kas pastaruoju metu retai matoma), tokiais atvejais bus reaguojama ir priimami atitinkami sprendimai.
Kiekvienas spyris į užpakalį Mus verčia tobulėti, Ačiū Tau, Vava.
 #484113   vava
 04 Bir 2013 14:09
nu va, reiskia galima sulaukt "talkovo" atsakymo. gerai, kad as kantrus :)
Aciu, Vaidi
 #484810   SauliusM
 06 Bir 2013 21:14
SauliusM rašė:sitas mano klausimas
SauliusM rašė:tai kaip suprantu pagal ka tik gauta ispejima, kaikuriu forumo ikoneliu vartoti is tikruju negalima?
tai gal tada pasalinkit tas ikoneles, kad ju nebutu, jei jau vartot negalima.
ir sitas:
SauliusM rašė:ir beje, manau, kad hamis man ispejima dave vien tik del jo asmeninio nuo seno man laikomo pykcio.
todel man kyla klausimas ar vieta tokiam zmogui moderatoriuose, jei jis moderatoriaus igaliojimais naudojasi savo asmeniniu ambiciju demonstravimui?
ir tik nepasakokit, kad cia buvo bendras moderatoriu sprendimas, nes niekaip nepatikesiu, kad jus visi vidurnakty susede svarstet ar duot man ispejima ar ne.
buvo uzduoti moderatoriam geguzes 10 d. ar cia as moderatoriu atsakymo nepastebejau per ta laika, ar moderatoriai nusprende, kad kaikuriuos klausimus gali ir nafig neatsakinet ar kaip cia buvo?
tai ar as sulauksiu oficialaus moderatoriu atsakymo i sita klausima?

tuo paciu dar vienas klausimas, kode tadunce gali spiningu temoj mane smeizti? pradziai pats istryne diskusija ir pats prisipazino kad ta padare, o paskui su teiginiu "puikiai prisimenu" mane apsmeize. nors as su jo issakytais teiginiais visiskai nesutinku.
Plius Tadunce analogiska gryba pjauna jau ne pirma karta. Kiek tai gali testis?

vienu zodziu sitie mano 2 klausimai susije.
oficialiai keliu hamio ir Tadunces buvimo moderatoriais / nusalinimo nuo moderatoriu klausima ir laukiu oficialaus moderatoriu atsakymo.
 #486156   giedriuzzz
 11 Bir 2013 13:42
Turiu keletą klausimų "išrinktiesiems" (nors jie patys išsirinko tarpusavyje į aukštesniąją kastą :lol: ):

1. Kodėl ne visi fotoreportažai iš "2013 fotoreportažai Lietuvoje" iškelti į fotoreportažus užsienyje, nors buvo žvejota ne Lietuvoje? P.s. Donio, Agio, Mike reportažai. Ar jie kuo nors išskirtiniai?
2. Ar fotoreportažai daryti užsienyje gali dalyvauti "Ketvirčio fotoreportažo konkursuose"? Jeigu taip tai kodėl to nėra parašyta taisyklėse? Ar jūs jau patys kuo toliau tuo labiau nebesusigaudot ką ir kur reikia pataisyti?
 #486197   kablys
 11 Bir 2013 16:37
giedriuzzz rašė:O ką galima pasiūlyt, jeigų jūs nieko neklausę tarpusavyje nusprendžiat ir padarot kaip jums atrodo geriau.
Reikia pripazint,kad mes patys prie tokio sprendimo esam nemazai prisideje. Kai visi reportazai buvo plakami i viena tema,tai nemazai atsirasdavo klausianciu,bei pasipiktinusiu "o cia kur?" "Lietuvoj?" " O kodel neparasyta,kad ne Lietuvoj?" ir t.t. Vat ir padare moderatoriai kazkoki sprendima,nezinau ar geriausia ir siuo metu pati reikalingiausia forumui,bet tikrai nematau nieko tragisko. Daugelyje kitu forumu tokia tvarka seniausiai egzistuoja ir niekam nekliuva. Problema,jei ir yra,tai kazin ar pacioje naujoviskoje tvarkoje. Manyciau didziausia diskomforta kelia nusistovejusios tvarkos kitimas,kas truputeli privers pakoreguot senus iprocius,bet tikrai nemanau,kad to neimanoma padaryti ir kad del to kam nors iskils tikrai dideliu nepatogumu. Tad kazin ar verta del to labai daug diskutuoti,nes tikrai tai nera pats "blogiausias" galimas moderatoriu sprendimas.
Galima nebent sutikti su tuo,kad kartais moderatoriai prisidaro sau bereikalingo darbo,o problemu kazin ar susimazina,bet gal jiems tiesiog patinka daug dirbti ;-) Kaip pvz.galima prisiminti skelbimu tvarkos pakitimus. Buvo skirtas zmogui ispejimas uz kazkokius marskinelius,uzvire arshus debatai,moderatoriai sujudo kazka daryti,buvo padaryti tam tikri skelbimu taisykliu pakeitimai,o taip ir lieka neaisku ar visgi galima pardavineti patagonia marskinelius ar rocki batus? Kaip ir iseina,kad galima "pagalbines zukles irangos" temoje. Is esmes nieks nepakito,tik atsirado daugiau lentyneliu tvarkingesniam prekiu rushiavimui,tad kyla klausimas kokio velnio zmogui buvo skirtas ispejimas ir jei galima tokio pobudzio prekes talpinti skelbimuose,tai ar tas zmogus buvo kazkaip reabilituotas? Tad labiausiai linkeciau nenukrypt i asmeniskumus ir but visiems vienodai teisingiems,kad paskui nereiketu pritempinet forumo taisykliu,del kazkokio neapgalvoto ispejimo,ar apgalvoto jo neskyrimo,kai tikrai reikia.
 #486207   blight
 11 Bir 2013 17:30
Neturėjau laiko atrašyt... Tai dabar atsakau.
giedriuzzz rašė:1. Kodėl ne visi fotoreportažai iš "2013 fotoreportažai Lietuvoje" iškelti į fotoreportažus užsienyje, nors buvo žvejota ne Lietuvoje? P.s. Donio, Agio, Mike reportažai. Ar jie kuo nors išskirtiniai?
Mano kaltė :roll: , pražiopsojau, nedažiūrėjau, sutvarkysiu viską iki galo...
giedriuzzz rašė:2. Ar fotoreportažai daryti užsienyje gali dalyvauti "Ketvirčio fotoreportažo konkursuose"? Jeigu taip tai kodėl to nėra parašyta taisyklėse? Ar jūs jau patys kuo toliau tuo labiau nebesusigaudot ką ir kur reikia pataisyti?
Dalyvauja kaip ir po senovei. Tik dabar numeravimą reikės pergalvoti. Siūlymas reportažus Lietuvoj numeruot skaičiais iš eilės 1, 2, 3 kaip seniau, o užsieninius pradžioj darašant raidę "U" - U1, U2, U3... Dabar teks užsieniečių reportažus mums pervadint paredaguojant, bet irgi tuo sutvarkysim... Ir taisykles tuoj pakeisim. Nesinervuokit tai baisiai :roll:
giedriuzzz rašė:Deja bet ne viską sukilnojai, atidžiau peržiūrėk ;-)
Nu nereik taip jau labai stradalint, norit, kad jau dabar čia tuoj tą pačia minutę viskas būtų sutvarkyta, lyg kas dega, o kitaip pagatavi suėst ir su žeme sulygint :-ug

O toliau daugiau mano minčių tai kablys pasakė jau ;-)

Paredaguota. 1 ir 2 punktus jau sutvarkiau ;-) Viską (lyg) sukilnojau, taisykles pakoregavau :roll:
 #486270   SauliusM
 11 Bir 2013 20:39
ai nu cia geguzes 10 d rasiau. tai po to atsakymo moderatoriu nesulaukiau, bet Tadunce per ta laika dar viena gryba supjaut tai sugebejo. ar kitiem moderatoriam "slabo" sprendima priimt ir laukiat, kaip gelmes kad sake, kol "seimininkas" ateis ir pasakys ka daryt?
SauliusM rašė:
Tadunce rašė:Jas reikėtų vartoti tinkamai, o šiuo atveju buvo nuspręsta, kad ji pavartota priešiškai nusiteikus ir siekiant įžeisti
ir tai buvo asmeninis hamio sprendimas, plius mano zinute iskart buvo istrinta, kad visi negaletu matyt,kokiam kontekste jinai buvo parasyta.
Tadunce rašė:
Esant reikalui galite reikalauti pašalinti moderatorių. Mes turime visus pokalbius, kuriuose beveik visi moderatoriai pritaria priimant sprendimą apie Tave. Jei reikės, bus pateikta (Tikrai ne tik Tau paprašius)
tai ir reikalauju pasalint hami del anksciau issakytu priezasciu. tuo paciu dar ir reikalauju pasalint Tadunce, nes pastoviai pjauna gryba ir su savo moderavimu tik didesni erzeli forume sukelia nei tvarkos inesa.
o del to, kad turit visus pokalbius. tai pasakysiu taip. kad jau viska ka as rasiau i privata, buvo paviesinta tarp kitu zmoniu, tai manau nepadarysiu nusizengimo ir paviesindamas hamio zinute parasyta klubo vidinej temoj. tai vat pasakykit, ar cia bendra visu moderatoriu pozicija, kad as busiu "metomas kaip muse is barsciu" ar visgi cia hamio asmenines ambicijos:
hamis rašė:Na viskas aišku su tavim jau senai. Buvo čia kalbos tarp žmonių gal atsiciūkinsi, deja :-D Sėkmingo tau plaukiojimo tame tavo iliuzijų kosmose.
Dar parašysiu, kad sėdėk subinę pabrukęs po uodega kaip tau ir priklauso, nes forume daugiau išlygų nebus, tiesiog būsi mėtomas kaip musė iš sriubos. Šitoj temoj naglavok į valias, nes kitiems čia nerūpi tavo pilnaties egzorcizmai.
 #486286   blight
 11 Bir 2013 20:59
SauliusM rašė:atsakysit pagaliau mano klausima del hamio ir Tadunces ir as sulauksiu oficialaus ir argumentuoto moderatoriu atsakymo?
Aš nelabai suprantu kokio tu argumentuoto atsakymo nori, jei pilnai argumentuoto klausimo taip ir nėra. Taduncę nori iš moderatorių pašalint, nes jis "pjauna grybą"? :shock: Ir dar už tai turbūt, kad tau įspėjimą davė :roll: Hamį nori pašalint, nes jis tau pasirodė, jog užbanino tave dėl asmeniškumo? :roll: Nors pažiūrėjus pranešimuose, tai matom, kad tau baną Vaidis oficialiai paskelbė :roll: . Norint svarstyt moderatorių netinkamumą reikia rimtos netinkamuomo tam priežasties ar kokio tai nusižengimo. "Pjauna grybą" arba "man atrodo" nelabai galima būtų rimta priežastim pavadint. Nes nu tada jo, galit ir mane už lentynų skirstymą spirt lauk - "nafig čia nesamones darau"? :roll:

O čia oficiali bendra moderatorių pozicija:

Moderatorių nuomone, Hamio ir Taduncės atsakymai SauliuiM tą pačią (gegužės 10 d.) atitinka bendrą tarybos poziciją, bendraudami su juo minėtieji moderatoriai Taisyklių nepažeidė, ir dalyvio SauliusM nusiskundimai dėl jų darbo yra nepagrįsti.
 #486292   SauliusM
 11 Bir 2013 21:12
blight rašė:
SauliusM rašė:atsakysit pagaliau mano klausima del hamio ir Tadunces ir as sulauksiu oficialaus ir argumentuoto moderatoriu atsakymo?
Aš nelabai suprantu kokio tu argumentuoto atsakymo nori, jei pilnai argumentuoto klausimo taip ir nėra. Taduncę nori iš moderatorių pašalint, nes jis "pjauna grybą"? :shock: Ir dar už tai turbūt, kad tau įspėjimą davė :roll: Hamį nori pašalint, nes jis tau pasirodė, jog užbanino tave dėl asmeniškumo? :roll: Nors pažiūrėjus pranešimuose, tai matom, kad tau baną Vaidis oficialiai paskelbė :roll: . Norint svarstyt moderatorių netinkamumą reikia rimtos netinkamuomo tam priežasties ar kokio tai nusižengimo. "Pjauna grybą" arba "man atrodo" nelabai galima būtų rimta priežastim pavadint. Nes nu tada jo, galit ir mane už lentynų skirstymą spirt lauk - "nafig čia nesamones darau"? :roll:
cia oficiali moderatoriu pozicija?
ar taip ilgai tempet guma, kad net pamirsot kas buvo klausta?
hamiui ne del bano buvo klausimas o del ispejimo kuri ikale jau po bano tikrai del asmeniskumu savo ir istryne zinute, kad niekas nematytu uz ka ir kokiom aplinkybem ispejima ikale.
O Taduncei tai uztai, kad "pjauna gryba", bet jei sitas issireiskimas nepatinka, tai galiu suformuluot, kad pats budamas moderatorium kelia konfliktus ir erzeli forume, nors mano supratimu moderatorius turetu kaip tik gesint gaisrus kol sitie dar neisiliepsnojo, o ne pats pilt zibala ant zariju. plius budamas moderatorium mane apsmeize, beje pasinaudojes moderatoriaus igaliojimais ir istrynes diskusija, kad nebutu ikalciu.
jus sita klausima bent svarstet? ar iskart paprasciausiai priemet pozicija, kad ner ko kreipt demesi i tai, ka Saulius raso ir tuos rastus reikia ignoruot? jei tokia pozicija priemet, tai ir turekit drasos ja viesai pareikst tada.
jei jau zaidziat forume demokratija, tai zaiskit ja iki galo, o ne tik tada, kai tai daryt patogu. arba pripazinkit patys viesai, kad forume demokratijos senai nebeliko ir is teiginio, kad visi forumo nariai lygus yra belikes tik snipstas ir blefas. ir baikit shu.da malt dangstydamiesi atseit demokratiniais sprendimais.
 #486312   Vaidis
 11 Bir 2013 21:38
SauliusM rašė: hamiui ne del bano buvo klausimas o del ispejimo kuri ikale jau po bano tikrai del asmeniskumu savo ir istryne zinute, kad niekas nematytu uz ka ir kokiom aplinkybem ispejima ikale.
:!erzina:! ;-read!
hamis rašė:SauliusM baudžiamas įspėjimu už taisyklių 14 punkto pažeidimą
"3) Už taisyklių 4-23 nesilaikymą, vartotojas gali būti įspėjamas arba šalinamas iš forumo."
"14) Trumpi ir visiškai neinformatyvūs pranešimai bus trinami."
SauliusM rašė: !:fak!
Analogiškai Antas baudžiamas įspėjimu už 14 punkto pažeidimą.

Gerbiami ponai ir ponios. Forume galioja taisyklės, o "virtuvę" prižiūri moderatoriai. Prašome laikytis taisyklių ir gyvenimas visiems bus lengvesnis.
Temos sukurtos tam, kad rašytumėte į temą, norite "advokatauti" ir mandravoti- pirmiausia perskaitykite forumo taisykles.
 #486452   andrius0302
 12 Bir 2013 08:41
Prašymas moderatoriams. Sportinės žūklės temoje dubliuojasi pranešimai apie vyksiančias žūklės varžybas tubertini feeder cup. Gal galėtumėte vieną iš jų pašalinti.
 #487286   ramkis
 14 Bir 2013 10:31
Gerbiamieji, Jūs čia bandot išvengti kritikos, kažkaip į ją reaguoti. O bet tačiau, nežinau kuris iš Jūsų užsiima "Skelbimai" priežiūra, nes ten dabar prasideda kažkas panašaus kas buvo jau kitose temose. Toks veikėjas Ovkas, eina per visus skelbimus ir trata vėjus. Pofig, man, ką jis ten rašinėja pas mane. Mano požiūris i tokius gan paprastas, man jie pasidaro įdomūs tik kaip lengvo pasišaipymo objektai, bet vat kitiem, tai gali būti ir nemalonu. Paprastas pavyzdys: http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 105&t=7246
Manau rastumėm ir kitų šito tipelio "perliukų". Jei galima eiti per visas temas ir "šikti" tai tasyk valio, naikinkim bele kokias taisykles - forumo, bendravimo, etikos.
Ir dar, aš dažnai nepritariu SauliusM kai kuriem pasisakymam, jo nuomonei. Dažnai tyliai sau išdedu į šuns dienas ir panašiai. Net pavadinu pasipūtusiu mesčioniu. Bet šį kart, turiu su juo sutikti. Pasikartosiu, kad iki šiol paprasčiausiai nekreipiau dėmesio į moderavimą, į visus kylančius kipišus, bet šiai dienai reikalai su tvarka ar tvarkdaryste forume aiškiai pakrypo ne į tą pusę. Suprantu moderatorius, kurie aukoja savo laiką, ir gal būt nespėja visko aprėpti. Todėl turi būti kažkoks sprendimas, kad nesikartotų įvairūs nesusipratimai ir kivirčai. Suprantu, kad kartais neina operatyviai reaguoti į temų teršimus, bet kai tai trunka keletą dienų, ir tame kartais dalyvauja išrinktieji, tuomet jau pasidaro nebeidomu.
Dėl klubo ir forumo sąsajų aš nelabai ką ir suprantu, čia kaip ir ne mano reikalas. Bet kai reikėjo kažkada prisidėti prie forumo išlaikymo, aš prisidėjau, vadinasi esu kaip forumo narys? Tiesa vieną syki, bet daugiau niekas ir neprašė. Bet čia neesmė, jei yra reikalas, klubas ir forumas gali būti kaip vienas ir neatskiriamas darinys, jei yra galimybė, manau gali egzistuoti ir kaip atskiri dariniai. Nesvarbu visa tai, svarbu, kad būtu išlaikytas kažkoks bendravimo kultūros lygis, kad nevirstumėm į idiotų ir mankurtų aiškinimosi viešojoje erdvėje darinį. ::hai-bai
 #487290   Vegys
 14 Bir 2013 10:57
Ramki,

Ovkas gavo įspėjimą ( http://zvejotribuna.net/forumas/viewtop ... 79#p487279 ) 20 min anksčiau, nei kad tu parašei šią žinutę. Tikriausiai nepastebėjai. Bausti griežčiau manau kaip kad ir nederėtų.

Prie to pačio, pratrinsiu paskutines dvi žinutes (tavo ir Ovko). Jei nori, kad pratrinčiau daugiau - informuok PM.

Jei ko nors neatsakiau - klausk.
 #495483   Ignelis
 23 Lie 2013 13:34
sekdamas kaikurias temas pamatau tokiu situaciju labai daznai. noriu paklausti ar ir moderatoriai jas mato?, ar tai neprasilenkia su forumo taisyklemis? kai net spec keiciama cenzuruojamo zodzio raides ar iterpiami skirybos zenklai.

Silkius klause:
Sauliau, kaip Tarybos narys geriau prastumk, kad ties Kavarsko uztvanka bent pora trosu nutiestu, kad kabliauti akivaizdziai prie zuvitakio negaletu, kaip girdejau prie Kauno HE yra padaryta.

SauliusM atsakydavo:
bet tai kokie py.derai atsiprasant yra kaikurie megejai.
del tokiu atsiprasant py.deru turiu gaisdamas asmenini laika
man klausimas, kad *PYP* man tos veiklos taryboj isvis reikia
tai kaip tokius *BLYN* atstovaut? cia visisku mazochistu turi but, kad tokius atstovautum grynai is idejos be jokio atlyginimo,
nu eikit n.x atsiprasant.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė