Apie rudenį dar negalvoju, bet..., pirmiausia planuoju su jais pavelkiauti, gal net ir kuršmarėse.Vaidis rašė:Rudeninėms atėjūnėms ruošiesi![]()
Dėkui spiridonai, smagiai prisiminiau jaunas dienasspiridonas rašė:
Kaip per 3 metus gerOOOkai pasistumėta priekin![]()
Abašas valdoPRobe rašė:abachi 9,8cm 13g.
Dėkui, malonu, kai tikram meistrui patinka ir dar pagiriaS.A.G rašė:Rapolas ;shelwius
SUPER !![]()
arba pasieškok (prisiguglink :D) kitų nuorodų kita kalbatrololo rašė:gal galit kas ideti kokiu video,foto apie dzerku gamyba?kur deti svina kad dzerkas normaliai dirbtu,kokias formas daryti kad lengvai tampytusi,nepavargtu rankos.
O ką ,be liežuvio nebesitvičina?SKYLINE rašė:Gal kam reik xrapo su nulauztu liezuveliu?
Manau, kad tuo pačiu, kuom ir kitus lydekinius voblerius. Plastikinių džerkų pvz. neimpregnuoja niekuom, o dažus padengia keliais (pvz. 5-7) lako sluoksniais. Kaip su mediniais- nepasakysiuevaldasb rašė:turiu klausimeli viena. kuo impregnuot dzerkus ir voblerius kad po lydekos dantu nepradetu pustis ir trukinet
Būtų koksai stebuklingai gaudantis vobleris, tai apsiimčiau sutvarkyt, o dabar plastikinius "liejinius" atgaivinėt ir gyvybės inpūst- kažkaip man rankos nlb kyla. Būtų iš balsos, tai dar žinau draugą, kuris remontuoja, o gryno plastiko musiau ir jam neįsiūlysiuSKYLINE rašė:Kad žinok nekoks aš meistras su sulaužyta ranka. Čia rudenį kanale tėvukas įmetė į medį, o partraukė va tokį ir dar paskui priejo prie manes i dar sako nu tie tavo rapala nedirba kažkodėl, o pats buvau kitam kranto pusėj ir viską mačiau
tik naujas liezuvis kazin ar gelbes situacija, nes isluzus senajam, vobleris tuoj pames nosyje esancia kilpele...Rapolas rašė:Nežinau, kaip šitam RAPALA vobleriukui, bet manau irgi galima liežuvėlį naują "įsabačint"![]()
o tai tu savuju neimpregnuoji? nes man tai lydekos kartais kai sega pazes metu tai skyles kaip su yla prabadytos lieka o cia dar tik kilogramines lydekaitesRapolas rašė:Manau, kad tuo pačiu, kuom ir kitus lydekinius voblerius. Plastikinių džerkų pvz. neimpregnuoja niekuom, o dažus padengia keliais (pvz. 5-7) lako sluoksniais. Kaip su mediniais- nepasakysiuevaldasb rašė:turiu klausimeli viena. kuo impregnuot dzerkus ir voblerius kad po lydekos dantu nepradetu pustis ir trukinet
nes negaminu džerkų ;)
Gali būti ir taip.. nu reikės namuos atidžiau panagrinėt "X-Rapo" konstrukciją (ir nosies kilpelės montavimą );)SauliusM rašė:tik naujas liezuvis kazin ar gelbes situacija, nes isluzus senajam, vobleris tuoj pames nosyje esancia kilpele...Rapolas rašė:Nežinau, kaip šitam RAPALA vobleriukui, bet manau irgi galima liežuvėlį naują "įsabačint"![]()
Aš iš putplasčio, makroflekso ir balsos negaminu lydekinių voblerių. Visi- iš kietmedžio (ąžuolo, buko, klevo, raudonmedžio ir kt./ pagal Brinelio koeficientą- virš 4). Bandžiau iš abašo (mažesnių keletą)- tai taip- dantis kartais lieka korpuse įsmigęs ir nulūžęs po įkandimo, o su kietmedžiu- to nepasitaikė. Impregnuoju- skystais ir lb skvarbiais kitajskais klijais (neatsimenu pavadinimo dbrevaldasb rašė: o tai tu savuju neimpregnuoji? nes man tai lydekos kartais kai sega pazes metu tai skyles kaip su yla prabadytos lieka o cia dar tik kilogramines lydekaitesbijau pagalvot kas liktu kai rimta lydeka paragautu
A nu tai jo ,bet šitas variantas tai tik tiems, kuriems rankos iš teisingos vietos dygstaEvaldas Z rašė:nieko cia tvarkyt nereikia, padailini truputi tai, kas is liezuvio liko ir turi "seira minnow" kopijapravedimas tikrai nesudetingas
![]()
seira - ne tvicinginis vobleris, todel ir rasiau, kad pravedimas nesudetingas - tiesiog tempi su pauzemRapolas rašė:pasidarai iš xrapo SEIRA minnow kloną ir važiuoji basų tvičint
Bet nežino, kad Seiroj Bass-ų nėraiusegun rašė:gamintojas net zino ka basas galvoja![]()