Aš nesakiau, kad tu žulikasOMar rašė:OMaras dabar jau nepardavejas o tai reiskia ir ne zulikas. As dabar labai normalus ir padorus paprastas zvejys kaip ir Jus visi kurie nepardavejai.... arba tie kurie noretu, kad vistiek likciau zulikas del mano labai tamsios praeities tai tebunie Jusu valia. Todel is seno iprocio (matyt reikes ilgos reabilitacijos) ir matytdamas, kad PARDAVEJAS, bet ne zvejys raso netiesa negaliu patyleti, o ir laiko kazkaip radau pries sventes...
Kubas P - labai staigus ir jis pritaikytas ne MJ. Jis pritaikytas DART JIG galvoms. Musu supratimu tai butu tvichingas su max Megabass X70. Kas liecia jiga tai 15gramu jam ne beda, o ir 20 susitvarko. Toki reikia pamatyti gyvai kad suprasti kas per aparatas. Turint galvoje kad tai S virsune, ji priskirciau L klasei.
Kubas F - labai subtilus ir liaunas ir pagal savo uzmetimo svori labai greitas. Irgi pritaikytas DART. BEt mes jigui naudotume iki 7gramu, o toliau jau nuo gylio priklausys ar galima didinti svori. SU avizele ir 0,1mm FC galima jausti dugna gan neblogai, jei supratimas tam tinkamas ir rankos teisingos.
ramkis rašė:P.S. informacija tiems kas pirštu badys į šitą nuorodą: http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=5227 , paimkite ir nusipirkite. o jei neturite ką pasakyti ir nesiruošiate nupirkti, geriau iš viso nerašykite ir neterškite mano temos. Ir iš viso nenorėčiau kvailų komentarų. Už kiek noriu už tiek parduodu, jei sugebėsite nusipirkti iš "Femos" pigiau, pirkite ir papasakokite kaip sekesi![]()
ramkis rašė: Fyg tibeAnas net iš čecholo dorai nebuvo išlindęs
Už 400 galiu pasiūlyt tik kokį kryžių jau 10 m drožtą
![]()
![]()
ramkis rašė: Jau kokias 4 žvejybas drožiu, todėl gali būti kad kažką ir pradedu suprasti. Nors pirmoj žūklėj tai buvau pilnai nesusipratęs, kas ir kaip. Todėl ir parašiau tai ką patyriau iš pirmųjų žūklių.
A prie ko čia visa tai? Šitas postas susijęs visiškai ne su tavim. Tu juk nebeesi oficialus Femos asmuo, ir šitą aš žinau, jau labai senai. Todėl ir parašiau taip. Na bet tai tu juk ir pats žinai geriau, negu bet kuris kitas. Keistoka tavo reakcijaOMar rašė:ramkis rašė:P.S. informacija tiems kas pirštu badys į šitą nuorodą: http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=5227 , paimkite ir nusipirkite. o jei neturite ką pasakyti ir nesiruošiate nupirkti, geriau iš viso nerašykite ir neterškite mano temos. Ir iš viso nenorėčiau kvailų komentarų. Už kiek noriu už tiek parduodu, jei sugebėsite nusipirkti iš "Femos" pigiau, pirkite ir papasakokite kaip sekesi![]()
Na, o jei aš anuos turiu 2? Kas tada? O gal ir daugiauOMar rašė:ramkis rašė: Fyg tibeAnas net iš čecholo dorai nebuvo išlindęs
Už 400 galiu pasiūlyt tik kokį kryžių jau 10 m drožtą
![]()
ramkis rašė: Jau kokias 4 žvejybas drožiu, todėl gali būti kad kažką ir pradedu suprasti. Nors pirmoj žūklėj tai buvau pilnai nesusipratęs, kas ir kaip. Todėl ir parašiau tai ką patyriau iš pirmųjų žūklių.
Na nelabai suprantu,kodėl čia viskas taip, bet tiek to... Daugiau nebesigilinsiu, nes kai kurių asmenų suteikta informacija privačių pokalbių metu verčia apie kai ką ir kai kuriuos asmenis gal būt pakeisti nuomonę.
Na, o jei aš anuos turiu 2? Kas tada? O gal ir daugiauOMar rašė:
irOMar rašė:OMaras dabar jau nepardavejas o tai reiskia ir ne zulikas.
na neaiškumų daugiau nei aiškumų. Tiek to.