Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #471687   Tukas
 25 Bal 2013 20:50
Paciupinejau ta mitchell elite spin - neatsispyriau, nusipirkau. Pabandysiu, jeigu prilips tvicingas prie dusios ir netenkins sis irankis, ieskosiu kazko rimciau. Labiausiai bijau del ilgio (183cm), nes dazniausiai gaudau nuo kranto, stovinciam vandeny :neutral:
 #471690   GvidasG
 25 Bal 2013 20:59
ir ko cia baimintis ? nuo koto ilgio metimas beveik nepriklauso o ir twicinguj maximum kotas ~2m
 #471768   siJonas
 26 Bal 2013 01:27
GvidasG rašė: nuo koto ilgio metimas beveik nepriklauso
Na kaip cia pasakius... :shock:
 #471769   Taacis
 26 Bal 2013 05:58
siJonas rašė:
GvidasG rašė: nuo koto ilgio metimas beveik nepriklauso
Na kaip cia pasakius... :shock:
:roll: oj, tik nepradekit gerbiamieji. Pilnatis dar nesibaige... O apie tai jau buvo kalbeta daug kartu Spiningo temoj.
 #473242   Airis
 01 Geg 2013 10:46
Kam idomu, Rovana atsiveze ul mikrodzigini kotuka, Byron team felche, 220cm.
Priedo , 3 galunes . Koto virsutine dalis slangavota, o apatine pakankamai tvirta,kad suvaldyti ir didesni eseri. Labai idomi rites prisukimo vieta, zvejojant galima nyksti prispausti prie pacio blanko. kaina tik 139lt(su kortele)
Nors internete raso,kad sveria 125g, savo pasveriau--tik 100g.
Labai smagus daiktas dubasinti eseriukus mikro dzigu.
Panasus kotai yra Balzer Felchen Karthago, bet tie auksiniai ziedai :-vimt
Salmo pardese kaina virs 200
 #473815   Pauliussc
 02 Geg 2013 17:46
Sveiki, vyrai, gal pasakysit, kur VLN ieskot volframiniu ceburasku, geru ofsetiniu kabliu ir kito metalo UL? Labai ir neieskojau, bet akis nebuvo uzkliuvusi niekur. Tai gal kas patarsit, kur didziausias pasirinkimas? Variantas aisku internetu siustis, bet gyvai apsiziuret pirma norisi
 #473877   Kairys
 02 Geg 2013 19:40
UL prekių pasirinkimas neblogas Lazdynuose, "Pas Iną", Erfurto g. 10 tel.852441410. Galima paskambint ir paklausti, bus aiškiau. :ruko
 #474147   Artūras-
 03 Geg 2013 15:00
kur nesiojates savo dezutes su masalais ? kas jums patogiau kuprine per peti ar dirzas uzsegamas ties juosmeniu ?
 #474188   HIPIS
 03 Geg 2013 17:42
,,Papininkas,,.. ale liemene su priekije vienu ar dviem skyreis.. :gutgut

Panasei kai muselniku..
 #474346   Ernestielis
 04 Geg 2013 14:48
Sveiki, kokie atsiliepimai apie Savagear Troutizimo 7'1, 0-7 gr. Tokiame kainu diapazone nieko geresnio nelabai ir radau. Kadangi turiu Catana 10-30 g., bei neaiskios kilmes 5-15 g., tai sis kotukas man jau atrodo kazkiek aukstenis lygis:D, Loomisams ir Croixams, ar japonams ner pinigu, o zvejot tai dabar norisi :) Taip pat prigriebiau rituke Shimano Exage 1000FA, ant dezutes deklaruojamas svoris 205 gr., ar turi kokiu niuansu ji, apie kuriuos reiktu zinot?
 #489015   Aruunis
 21 Bir 2013 13:07
Patarkit kotuka mikrikam. Galvos 5-10gr. Kaina neturi reiksmes
 #489021   DainiusM
 21 Bir 2013 13:23
Aruunis rašė:Patarkit kotuka mikrikam. Galvos 5-10gr. Kaina neturi reiksmes
taigi skelbimuose is ramkio ledo kubika imk, ten kaina aisku durna, bet jei reiksmes neturi tai... :-D
 #489026   Aruunis
 21 Bir 2013 13:38
manau bus per minkstas. ciupinejau iki 3.5 gr. ji galvoju imt iki 5 gr galvom o didesnem reikia kito. Galvoju ir su amerikonu butu zasibys. Tik va patarkit koki modeli. Nemegstu kai kotas slanga
 #489028   ramkis
 21 Bir 2013 13:53
Na gali iš manęs ie neimti, o imti už "protingą" kainą iš O'mar :-D Nematau tame jokių problemų :-D Bet vat, su 5-10 gr anas tvarkysis bez problem. Na su 10 gal jau ir periboras nedidelis, bet 5-8 plius guminukas, nefig delat anam. A vat 3,5 jau biški te viskas kitaip. Anam 5 jau kaip ir lubos galėtų būt.
 #489029   OMar
 21 Bir 2013 14:05
OMaras dabar jau nepardavejas o tai reiskia ir ne zulikas. As dabar labai normalus ir padorus paprastas zvejys kaip ir Jus visi kurie nepardavejai.... arba tie kurie noretu, kad vistiek likciau zulikas del mano labai tamsios praeities tai tebunie Jusu valia. Todel is seno iprocio (matyt reikes ilgos reabilitacijos) ir matytdamas, kad PARDAVEJAS, bet ne zvejys raso netiesa negaliu patyleti, o ir laiko kazkaip radau pries sventes...

Kubas P - labai staigus ir jis pritaikytas ne MJ. Jis pritaikytas DART JIG galvoms. Musu supratimu tai butu tvichingas su max Megabass X70. Kas liecia jiga tai 15gramu jam ne beda, o ir 20 susitvarko. Toki reikia pamatyti gyvai kad suprasti kas per aparatas. Turint galvoje kad tai S virsune, ji priskirciau L klasei.

Kubas F - labai subtilus ir liaunas ir pagal savo uzmetimo svori labai greitas. Irgi pritaikytas DART. BEt mes jigui naudotume iki 7gramu, o toliau jau nuo gylio priklausys ar galima didinti svori. SU avizele ir 0,1mm FC galima jausti dugna gan neblogai, jei supratimas tam tinkamas ir rankos teisingos.
 #489030   ramkis
 21 Bir 2013 14:13
OMar rašė:OMaras dabar jau nepardavejas o tai reiskia ir ne zulikas. As dabar labai normalus ir padorus paprastas zvejys kaip ir Jus visi kurie nepardavejai.... arba tie kurie noretu, kad vistiek likciau zulikas del mano labai tamsios praeities tai tebunie Jusu valia. Todel is seno iprocio (matyt reikes ilgos reabilitacijos) ir matytdamas, kad PARDAVEJAS, bet ne zvejys raso netiesa negaliu patyleti, o ir laiko kazkaip radau pries sventes...

Kubas P - labai staigus ir jis pritaikytas ne MJ. Jis pritaikytas DART JIG galvoms. Musu supratimu tai butu tvichingas su max Megabass X70. Kas liecia jiga tai 15gramu jam ne beda, o ir 20 susitvarko. Toki reikia pamatyti gyvai kad suprasti kas per aparatas. Turint galvoje kad tai S virsune, ji priskirciau L klasei.

Kubas F - labai subtilus ir liaunas ir pagal savo uzmetimo svori labai greitas. Irgi pritaikytas DART. BEt mes jigui naudotume iki 7gramu, o toliau jau nuo gylio priklausys ar galima didinti svori. SU avizele ir 0,1mm FC galima jausti dugna gan neblogai, jei supratimas tam tinkamas ir rankos teisingos.
Aš nesakiau, kad tu žulikas :-D Na su 15 gr. gal biški užlaužei, bet vat su visu kitu sutinku. Aš šiaip šitoj situacijoj kalbėjau ne kaip PARDAVĖJAS :shock: Jau kokias 4 žvejybas drožiu, todėl gali būti kad kažką ir pradedu suprasti. Nors pirmoj žūklėj tai buvau pilnai nesusipratęs, kas ir kaip. Todėl ir parašiau tai ką patyriau iš pirmųjų žūklių.
 #489032   OMar
 21 Bir 2013 14:16
ramkis rašė:P.S. informacija tiems kas pirštu badys į šitą nuorodą: http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=5227 , paimkite ir nusipirkite. o jei neturite ką pasakyti ir nesiruošiate nupirkti, geriau iš viso nerašykite ir neterškite mano temos. Ir iš viso nenorėčiau kvailų komentarų. Už kiek noriu už tiek parduodu, jei sugebėsite nusipirkti iš "Femos" pigiau, pirkite ir papasakokite kaip sekesi :-D
 #489033   OMar
 21 Bir 2013 14:22
ramkis rašė: Fyg tibe :-D Anas net iš čecholo dorai nebuvo išlindęs :-D Už 400 galiu pasiūlyt tik kokį kryžių jau 10 m drožtą :-D :-D :-D
ramkis rašė: Jau kokias 4 žvejybas drožiu, todėl gali būti kad kažką ir pradedu suprasti. Nors pirmoj žūklėj tai buvau pilnai nesusipratęs, kas ir kaip. Todėl ir parašiau tai ką patyriau iš pirmųjų žūklių.
 #489034   ramkis
 21 Bir 2013 14:26
OMar rašė:
ramkis rašė:P.S. informacija tiems kas pirštu badys į šitą nuorodą: http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=5227 , paimkite ir nusipirkite. o jei neturite ką pasakyti ir nesiruošiate nupirkti, geriau iš viso nerašykite ir neterškite mano temos. Ir iš viso nenorėčiau kvailų komentarų. Už kiek noriu už tiek parduodu, jei sugebėsite nusipirkti iš "Femos" pigiau, pirkite ir papasakokite kaip sekesi :-D
A prie ko čia visa tai? Šitas postas susijęs visiškai ne su tavim. Tu juk nebeesi oficialus Femos asmuo, ir šitą aš žinau, jau labai senai. Todėl ir parašiau taip. Na bet tai tu juk ir pats žinai geriau, negu bet kuris kitas. Keistoka tavo reakcija :shock: Taigi, ir toliau galiu drąsiai teigti, kad pagal šitą nuorodą, jie nenusipirks "cubo" už tą kainą kuri buvo nurodyta ir tiek. Nes šiai dienai kaina ten berods fix 1109, ar panašiai. O ir parduot man aną "krov' iz nosa" nebūtina. Taip, kad nereikia ieškoti sliekų ten kur jų nėra ir niekada nebuvo. :-D
 #489035   ramkis
 21 Bir 2013 14:27
OMar rašė:
ramkis rašė: Fyg tibe :-D Anas net iš čecholo dorai nebuvo išlindęs :-D Už 400 galiu pasiūlyt tik kokį kryžių jau 10 m drožtą :-D :-D :-D
ramkis rašė: Jau kokias 4 žvejybas drožiu, todėl gali būti kad kažką ir pradedu suprasti. Nors pirmoj žūklėj tai buvau pilnai nesusipratęs, kas ir kaip. Todėl ir parašiau tai ką patyriau iš pirmųjų žūklių.
Na, o jei aš anuos turiu 2? Kas tada? O gal ir daugiau :-D Ar čia būdas, kaip ir rašiau anksčiau ieškoti to ko nėra?
 #489038   OMar
 21 Bir 2013 14:35
[/quote]Na, o jei aš anuos turiu 2? Kas tada? O gal ir daugiau :-D Ar čia būdas, kaip ir rašiau anksčiau ieškoti to ko nėra?[/quote]

NU ir ka Tau dabar atsakyt, kai Tu viska jau pasakei??? ''plot
Paskutinį kartą redagavo 1 OMar. Iš viso redaguota 21 kartus.
 #489039   ramkis
 21 Bir 2013 14:35
Na nelabai suprantu,kodėl čia viskas taip, bet tiek to... Daugiau nebesigilinsiu, nes kai kurių asmenų suteikta informacija privačių pokalbių metu verčia apie kai ką ir kai kuriuos asmenis gal būt pakeisti nuomonę.
 #489040   ramkis
 21 Bir 2013 14:40
OMar rašė:
Na, o jei aš anuos turiu 2? Kas tada? O gal ir daugiau :-D Ar čia būdas, kaip ir rašiau anksčiau ieškoti to ko nėra?[/quote]

NU ir ka Tau dabar atsakyt, kai Tu viska jau pasakei??? ''plot[/quote]
Ką aš čia pasakiau? Kad galimai turiu 2 kotus? Nesuprantu minčių polėkių.
OMar rašė:OMaras dabar jau nepardavejas o tai reiskia ir ne zulikas.
ir
na neaiškumų daugiau nei aiškumų. Tiek to.
 #489043   Antistatic
 21 Bir 2013 14:54
niekaip nesuprantu kam zmogui 2 identiski kotai?? Kazkaip beskaitant skystimu pakvipo visas sis reikalas su tuo "Ice Cube"... :superšokas
 #489044   Aqua v.
 21 Bir 2013 14:59
Norejau parasyt (kiek anksciau), kad "vo biciuks, nedurnas moka graziai pralaimet (musi :) )"
Gerai, kad palaukiau ir "islindo yla is .... Raseiniu" :grin:
 #489047   Antistatic
 21 Bir 2013 15:01
;-var-var. ..Nu as irgi skaiciau skaiciau kaip nori uzpilt srutom Mariu ..nu atsibodo skaityt atsifutbolinimus.
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė