Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #490982   macka
 02 Lie 2013 09:00
Parduotuvė SALMO Kaune
Jonavos g. 254, Kaunas

Tikrai yra.
 #491017   Daugirdas
 02 Lie 2013 11:01
rauliukas rašė:Sveiki kur Kaune galima nusipirkti lucky john guminuku ?
Arba Žūkly, Krėvės pr. Irgi tikrai yra.
 #491667   SauliusM
 04 Lie 2013 14:34
jo, kainele tai kilstelejo. jei pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau. dar pasnekesim apie anuos, tai kainuos kaip reins'ai su keitech'ais ir jackall'ais
 #491668   edmundaxx
 04 Lie 2013 14:43
Jo, jo, čia Korsakui ausis reikia nupešt už šitą nuopelną. :grin:
 #491672   Marius1
 04 Lie 2013 15:22
SauliusM rašė:jo, kainele tai kilstelejo. jei pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau. dar pasnekesim apie anuos, tai kainuos kaip reins'ai su keitech'ais ir jackall'ais
Nu, bet tada jau ir prasmės nebeliks apie juos kalbėti :ruko
Nors.... nebekyla ir dabar ranka už juos tiek mokėt, kai žinai kiek pernai kainavo...
 #491728   HIPIS
 04 Lie 2013 20:22
As taipogi, kai pamaciau kaina :/nek ..neveri jie jos..Gryzau prie ale japonu ir man :gutgut ...
 #491750   Tironas
 04 Lie 2013 21:11
na idomu butu paciam suzinoti kodel neverti?
o seip kad brangtu dar tai abejoju, del sio brangimo pernai perspejau.
 #491795   Vaidis
 04 Lie 2013 22:47
Tironas rašė:na idomu butu paciam suzinoti kodel neverti?
Todėl kad guma minkštesnė už japonų, kas daro juos laaaabai greit suvalgomus :-niak'
 #491815   Tironas
 05 Lie 2013 07:00
ar tikrai? as kaip tik priesingai girdejau.
beje esu du kart zvejojas su jais ir tik vienas "susivalge". butu idomu daugiau nuomoniu isgirst
 #491817   Rapolas
 05 Lie 2013 07:09
Pas mane tai nė vienas dar "nesusivalgė" ,nes aš su tioga tik vieną kartą žvejojau. O šiaip varau pastoviai su įprastais relax-ais :-D
 #491850   Evaldas Z
 05 Lie 2013 08:45
Vaidis rašė: guma minkštesnė už japonų, kas daro juos laaaabai greit suvalgomus :-niak'
na, Keitech Swing Impact mazieji man dar greiciau susivalgo. tiogoms gan daznai uodegas nukanda, bet eseriui ir tokia nesunkiai isiulyt galima :)
 #491852   SauliusM
 05 Lie 2013 08:48
Tironas rašė:ar tikrai? as kaip tik priesingai girdejau.
beje esu du kart zvejojas su jais ir tik vienas "susivalge". butu idomu daugiau nuomoniu isgirst
nezinau ka tu girdejei, bet tiogas tai eseriai moment sudrasko. 2-3 kibimai ir kabink nauja.
jeigu tos tiogos laikytu tiek kiek japonai, tai nebutu gaila pinigu, bet kad jas vos ne kaip naturalu koki slieka keist turi.
is kitos puses naturalu, kuo labiau "valgoma" guma, tuo ji lengviau sudraskoma. o tiogos tai tikrai "valgomumu" nereta japona lenkia.
as net gabala tos gumos, kai sudraske, buvau ant kablio uzkabines, tai eda eseriai ir tik ta gabaliuka guminuko ant kablio kabanti. vos ne ant donkes kabint galetum.
 #491853   SauliusM
 05 Lie 2013 08:49
Evaldas Z rašė:Keitech Swing Impact mazieji man dar greiciau susivalgo.
nezinau kaip patys mazieji, nes nenaudoju, bet kur biskiuka didesni, tai gerokai ilgiau uz tioga laiko.
 #491861   Evaldas Z
 05 Lie 2013 09:20
na, as irgi nesipildau mazaisiais - likuciai tik. ir siaip kazkaip dabar dropshotu dazniausiai gaudau. jeigu is keitech, tai shad impact'as einamiausias. va, paskutini kart KM tik jais pragaudziau tenaudodamas pora atspalviu naturaliu, kai tuo tarpu draugelis istisai kaitaliojo gumu spalvas ir modelius. rezultate pas mane trys starkiukai valtyj (gyvena toliau) ir dar kibimu buvo, o tuo tarpu naparnikas viena kibima apturejo per zukle :) cia, zinoma, jokia isvada, bet...
Paveikslėlis
o sio sezono atradimas - crazy fish cruel leech. dirba tiek ant mj, tiek ant dropshot, tiek ant paternosterio, o ir balta zuvis neretai sitais sliekeliais susigundo :)
 #491868   Marius1
 05 Lie 2013 09:33
Tironas rašė:na idomu butu paciam suzinoti kodel neverti?
o seip kad brangtu dar tai abejoju, del sio brangimo pernai perspejau.
Nu tai brangimo dar ir betrūksta.
Dėl suvalgomumo ( mechanino atsparumo ) tai čia kaip kam, man pvz tiogos geriau laiko nei keitech ar juo labiau reins. Tačiau šiemet nuvariau i Kauno Salmo atsinaujint LJ atsargas, bet kai pamaciau, kad kaina kone dvigubai pakilus, tai apsisukau ir daugiau ten nebevažiuoju :( Pasilikau prie keitech, reins, jackall vien del didesnes spalvu gamos.
Kainodara, aišku Salmo reikalas, bet čia jau akivaizdžiai užlominta, aišku reklama gal atsipirks, o gal ir ne...
 #491927   Rolas
 05 Lie 2013 11:16
Su tiogomis panašiai kaip medžioklėje su šoviniais. Užmeti - patraukei, kibimas ir gali keist naują. Taip sakant, atlikai šūvį. Balista geriau laiko ir kibūs man jie zarazos. Bet, kai dabar vos ne japonų kaina, tai aš irgi perejau ant grynaveislių...
 #491934   SauliusM
 05 Lie 2013 11:31
Rolas rašė:...kai dabar vos ne japonų kaina...
kai reinsus is prancuzu internetu uzsakinejau, tai buvo pigiau nei tiogos :oops:
 #491968   Xrapas
 05 Lie 2013 12:30
SauliusM rašė:...pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau...
Gariūnai irgi sureagavo- pernai mokėjau po 8, šįmet jau po 12...
Tiek kad ten derėtis galima :-D
 #491973   Arvidys
 05 Lie 2013 12:35
Keitech Easy shiner 3'' vapse silpnos gumos. Vienas padoresnis ešerys ir išplesia kablį išilgai nugaros... Jei pavayksta ant vieno ištrauk 3 ešerius tai cia superinis rezultatas... Na, o jei dar pradedi užverinėt ir nuverinėt keitinėdamas spalvas tai vapše greit sueina ir uztenka vieno ešerio kibimo... Na, o lucky john turiu kelis Long John berods modeliukus kazkas 7-8cm tai guma gerokai kietesnė atrodo nei pas keitech tai ir vėrinėjimu netaip bijo... Bet, kad jų man zuvys nelabai jama tai ir lieka pirkt brangiuosius, bet kibiuosius keitech '''bum ... Ai dar turiu Tioga didesniu apie 10cm tai jie minkstesni nei Long john modeliukas, bet vandens beveik nemato tai nežinau kaip žuvis greit ja sudorotu...
 #491992   SauliusM
 05 Lie 2013 12:56
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:...pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau...
Gariūnai irgi sureagavo- pernai mokėjau po 8, šįmet jau po 12...
Tiek kad ten derėtis galima :-D
tai oze irgi geri dedes nuolaidos padare...
 #491993   SauliusM
 05 Lie 2013 12:58
Arvidys rašė:... Ai dar turiu Tioga didesniu apie 10cm tai jie minkstesni nei Long john modeliukas, bet vandens beveik nemato tai nežinau kaip žuvis greit ja sudorotu...
luzau, kur nesamone, bile kad guma gerai laiko, tai su tais gaudo, o kur realiai kibus masalas, tai vandens nemato :-D
 #492050   Tironas
 05 Lie 2013 16:28
ok, as nesu daznai spiningu zvejajntis, bet filmavom su Paulium dvi laidas. Pirmoi eseriu buvo kruva, antroje kruva eseriu ir dar starkiuku biliakiek, tai as pagrinde gaudziau su tiogom. pirma kart nei vienos nesudraske. o antra karta vienam vienam nukando uodega, kita sudraske. tai dabar kaip cia vertinti? ar susidrasko jos cia skaitosi ar vistik norma? pamenu su guminukas vulgaris gaudziau, tai irgi apie 2-3 sugadini.
 #492055   Kleckas1978
 05 Lie 2013 16:45
susidrasko ar ne - manau neesminis dalykas, paprasciausiai jei tioga kainuoja vos ne kaip japoniskos gumos tai koks tikslas jas pirkti??? imi japoniska ir del keliu lt nesuki galvos ir tiek :idea:
Kol kaina sieke iki 10lt viskas OK :idea:
 #492056   Tironas
 05 Lie 2013 16:50
ar tai kad daiktas japoniskas pats savaime prideda jam kazkoki privaluma?
beto, nezinau kur ir kaip jus perkat, bet mano galva skirtumas yra gana ryskus kainoje
 #492064   Kleckas1978
 05 Lie 2013 17:08
Tironai ar kas pirktu spiningus Tioga jei jie kainuotu 600-700 t.y. vos ne kaip topiniai croixai loomiai ir t.t. (apie 1000lt) ir nesvarbu nors jie ir jautresni ir geresni butu - vistiek pirkejas imtu branda - taip jau yra - negi pats nezinai kad varda reikia uzsitarnauti ;-)

Manau kad nieks nepirktu tu spinigu tiogu kaip ir gumu nebepirks ;-)
nes nereikia ir noreti, kad jei skirtumas tarp japono ir kazkokio lucky jono tik 5lt, kad zmogus vistiek pirks lucky johna kuris vistiek visalaik ir liks tik kopija ir tiek :idea:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 75
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė