Sveiki.kur vilniuje galima nusipirkti keitech valgomu gumu.

Arba Žūkly, Krėvės pr. Irgi tikrai yra.rauliukas rašė:Sveiki kur Kaune galima nusipirkti lucky john guminuku ?
Nu, bet tada jau ir prasmės nebeliks apie juos kalbėtiSauliusM rašė:jo, kainele tai kilstelejo. jei pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau. dar pasnekesim apie anuos, tai kainuos kaip reins'ai su keitech'ais ir jackall'ais
Todėl kad guma minkštesnė už japonų, kas daro juos laaaabai greit suvalgomusTironas rašė:na idomu butu paciam suzinoti kodel neverti?
na, Keitech Swing Impact mazieji man dar greiciau susivalgo. tiogoms gan daznai uodegas nukanda, bet eseriui ir tokia nesunkiai isiulyt galimaVaidis rašė: guma minkštesnė už japonų, kas daro juos laaaabai greit suvalgomus
nezinau ka tu girdejei, bet tiogas tai eseriai moment sudrasko. 2-3 kibimai ir kabink nauja.Tironas rašė:ar tikrai? as kaip tik priesingai girdejau.
beje esu du kart zvejojas su jais ir tik vienas "susivalge". butu idomu daugiau nuomoniu isgirst
nezinau kaip patys mazieji, nes nenaudoju, bet kur biskiuka didesni, tai gerokai ilgiau uz tioga laiko.Evaldas Z rašė:Keitech Swing Impact mazieji man dar greiciau susivalgo.
Nu tai brangimo dar ir betrūksta.Tironas rašė:na idomu butu paciam suzinoti kodel neverti?
o seip kad brangtu dar tai abejoju, del sio brangimo pernai perspejau.
kai reinsus is prancuzu internetu uzsakinejau, tai buvo pigiau nei tiogosRolas rašė:...kai dabar vos ne japonų kaina...
Gariūnai irgi sureagavo- pernai mokėjau po 8, šįmet jau po 12...SauliusM rašė:...pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau...
tai oze irgi geri dedes nuolaidos padare...Xrapas rašė:Gariūnai irgi sureagavo- pernai mokėjau po 8, šįmet jau po 12...SauliusM rašė:...pernai tiogu pakiuka pirkau po 8,5 Lt tai sekmadieni ozo salmoj visus 13 Lt uz toki pat sumokejau...
Tiek kad ten derėtis galima
luzau, kur nesamone, bile kad guma gerai laiko, tai su tais gaudo, o kur realiai kibus masalas, tai vandens nematoArvidys rašė:... Ai dar turiu Tioga didesniu apie 10cm tai jie minkstesni nei Long john modeliukas, bet vandens beveik nemato tai nežinau kaip žuvis greit ja sudorotu...