Bent man, energija negimsta is oro....
ta prasme nori pasakyt, kad ta pati atstuma galiamn uvaziuot tik su tokiu pat kiekiu degalu ?Gedcka rašė:Bent man, energija negimsta is oro....
ta prasme nori pasakyt, kad ta pati atstuma galiamn uvaziuot tik su tokiu pat kiekiu degalu ?Gedcka rašė:Bent man, energija negimsta is oro....
Verso ar paprastas lengvasis?Kairys rašė:Sveiki. Papirkau žmonai 2006 tojotą corollą, zyzeliuką, lyg tai jos pagiriamajame rašte buvo rašyta, kad yra autopilotas joje, bet va, kur jis ir kokia "knopke" užkuoduotas, nei žinau, nei matau.Gal kas turit tokį ratuotą aparatą ir galite paprotinti, ar yra joje mano minėtas "pribumbasas"?
Tik rankenėles neužteks. Reikės ir varlyčių po pedalais (sankabos/stabdžių), kurie atjungtų CC juos nuspaudus.krioklis rašė:Ner ko ten ieskoti ji yra arba ne! O jei reikalingas autopilotas perki srote rankenele ir isistatai!
Šiaip įmanoma, bet matyt priklausomai nuo automobilio.Vytenisnl rašė:o jei yra noras, kad kuro suvartojimą rodytų ekraniukę - galima tą pasidaryti? Nes kaip supratau iš vienų veikėjų, diegiančių kuro lygio fiksavimo sistemas, 90% automobilių, gamintų po 2002 prie borto kompo jungiantis galima paimti tuos skaičius. Bet vat išvedimo į ekraniuką pas mane nėr:/
Nezinau ar reiks ten tu varlyciu, bet forume Toyotaclub.lt yra visa info ir ne vienas yra isidejas savo rankomis be jokiu varlyciu o tik nusipirkes rankenelerimantasm rašė:Tik rankenėles neužteks. Reikės ir varlyčių po pedalais (sankabos/stabdžių), kurie atjungtų CC juos nuspaudus.krioklis rašė:Ner ko ten ieskoti ji yra arba ne! O jei reikalingas autopilotas perki srote rankenele ir isistatai!
Taip pat reikia su kompu pakeist konfigūracija automobiliui, kad aktyvuoti CC funkciją.
Keistas dalykasKairys rašė:Rankenėlės (autopiloto), tokios kaip verso modelyje dešinėje vairo pusėje, mano coroloje nėra. Permečiau kelis skelbimus autopliuse, mašinos skydeliai identiškas manajam, rašo, kad autopilotas yra, tai man vis dar paslaptis, kur tas autopilotas coroloje.Gali būti kažkur ant dešinės pusės svirtelių "prisabačinta"?
Kairys, vistik panašu, kad turi būti rankenėlėrimantasm rašė: Keistas dalykasjei rašo, vadinasi kaip ir turėtų būti. Gal ant vairo mygtukai yra? nes maniškei darbinei Mazdai, tai CC reguliuojamas tik mygtuku pagalba ant vairo va taip, kaip nuotraukoj (dešinėje pusėje):
Mazda 6
lyginant su elementariom skirtumas yra. Man labiausiai patiko šios: http://pigu.lt/auto_prekes/eksploatacin ... ?id=357392 bandžiau H4, bet manau H7 ir bus neblogai.Skridžas rašė:Ar kas bandė tokias lempas? http://www.autoaibe.lt/index.php?route= ... 2&typeno=0
Perdegė lemputė viena ggalvoju gal tokias susidėti?Vistiek žiema artėja reikės daugiau šviesos,bet ar realiai jos duoda daugiau šviesos?