Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #496810   henyte
 29 Lie 2013 16:37
"Mikado Inazuma Flash Zander".
 #496834   Voblis
 29 Lie 2013 19:11
Ar imanoma kur nors uzsisakyti G.Loomis tik plonaja spiningo dali ?Ivyko nelaime, o remontuoti nesinori...
 #496838   Kipas
 29 Lie 2013 19:30
Voblis rašė:Ar imanoma kur nors uzsisakyti G.Loomis tik plonaja spiningo dali ?Ivyko nelaime, o remontuoti nesinori...
tau kaip klaipedieciui turetu but labai paprasta issprest sita problema ;uolrait.lumio platintojas lietuvoje ''UAB Normarkas'' Aleksandr Dvorakovskij +37068646916
Paskutinį kartą redagavo 1 Kipas. Iš viso redaguota 29 kartus.
 #496839   Salokym
 29 Lie 2013 19:30
Ovidijus rašė:Gavosi taip, kad gavau dovanu ceki is rovanos. Tai isigijau sitoki spin http://parduotuve.spiningavimas.lt/saku ... rtism.html 2.13 m ilgio ir 5-20 gr. uzmetimo ir noreciau paklaust? Kokie atsiliepimai apie siuos spin? gal kas turite? kaip manote ar jisai patemps 11 cm Orbita?
Su vėjeliu patemps. :)
 #496870   Ovidijus
 29 Lie 2013 21:26
Nu viskas liux :gutgut ;uolrait pirkau taip smarkiai abejodamas, bet visai patiko gan tox skambus kotelis. Tik klausimas vat kaip jisai su zuvim traukiant elgiasi ar linksta i parabole ir tik virsutine dalis dirba jo daugiau. Beda yra kad negaliu isbandyti. :cry: niekaip nerandu laisvo laiko.
 #496951   Ovkas
 30 Lie 2013 10:24
:gutgut Aleksandras rimtas vyras.
Esu iš jo pirkęs spiningą.
Pats biški pagadinau, jis suremontavo. Nemokamai !
Dabar jis dar prekiauja NorthFork
http://www.northforkcomposites.com/
Kipas rašė:
Voblis rašė:Ar imanoma kur nors uzsisakyti G.Loomis tik plonaja spiningo dali ?Ivyko nelaime, o remontuoti nesinori...
tau kaip klaipedieciui turetu but labai paprasta issprest sita problema ;uolrait.lumio platintojas lietuvoje ''UAB Normarkas'' Aleksandr Dvorakovskij +37068646916
 #496956   Sokratas
 30 Lie 2013 10:54
labai sunkus atvejas...
Jau keli metai stovi kampe pastatytas 1141 S.... esu sutraiškęs storosios dalies sujungimą.
Buvau pirkęs pas Aleksandrą, į jį pirmiausiai ir kreipiausi, niekuom negalėjo padėt. Bet tai buvo prieš kelis metus, gal kartais kas pasikeitę į gerąją pusę...

Taip pat buvau susisiekęs su G.Loomis atstovais JAV. Sako, atsiųsk, pakeisim... kai paskaičiavau siuntimo išlaidas, neapsimokėjo, visgi ne standartinis siuntinukas gaunasi...

Su kokiu spinu, pas tave problemos, Voblis. Gal atitinka markė, gal kažką sumąstytume ( tau reikia plonosios dalies, man -storosios)....
 #496998   greitas.vejas
 30 Lie 2013 15:00
bobis rašė:labai sunkus atvejas...
Jau keli metai stovi kampe pastatytas 1141 S.... esu sutraiškęs storosios dalies sujungimą.
Buvau pirkęs pas Aleksandrą, į jį pirmiausiai ir kreipiausi, niekuom negalėjo padėt. Bet tai buvo prieš kelis metus, gal kartais kas pasikeitę į gerąją pusę...
Kaip supratau is Jusu iskilusios bedos pats sutraiskete spiningo galune.Tai cia nei viena parduotuve ar tai gamintojas jums nepades,belieka pirkti nauja galune ir tiek.
 #497004   looking4snow
 30 Lie 2013 15:57
Kaip tai nei viena parduotuve nepades? Tai kokiu dar mistiniu budu, jeigu ne toje pacioje (ar bet kurioje kitoje) parduotuveje, kurioje kazka pirkai gauti atsargines dalis? As manau, kad bobis ne is medzio iskrites. :D Ir butu uzsakes ta nauja dali, jeigu tik kas butu leides.
 #497023   greitas.vejas
 30 Lie 2013 18:14
looking4snow rašė: As manau, kad bobis ne is medzio iskrites. :D Ir butu uzsakes ta nauja dali, jeigu tik kas butu leides.
O kas cia neleido :lol: :lol: tai pats bobis ir pasake,kad jam ta nauja galune kainuos daug litu,todel ir guli jo tas spiningas :ks> Jai PATS sulauzai tai NIEKAS TAU I NAUJA NEKEIS as ta norejau uzakcentuoti,teks paploninti savo pinigine :shock:
 #497043   Sokratas
 30 Lie 2013 19:21
amerikonai, manau, būtų pakeitę, bet sakau, per brangu vieną spiną siųst gaunasi...
Va jei kas čia pardavinėtų po vieną dalį, su mielu noru apžiūrėčiau... O pirkčiau nepirkčiau- , aišku, nuo kainos priklausytų.
 #497055   Voblis
 30 Lie 2013 19:53
bobis rašė:amerikonai, manau, būtų pakeitę, bet sakau, per brangu vieną spiną siųst gaunasi...
Va jei kas čia pardavinėtų po vieną dalį, su mielu noru apžiūrėčiau... O pirkčiau nepirkčiau- , aišku, nuo kainos priklausytų.
Paskambinau p.Aleksandrui tai jis nebeuzsiima gloomis'ais, patare susisiekti su amerika turetu pakeisti.Dar uzklausiau pas G.Ramona is Druskininku, tai sake kad siuo metu neturi tu galuniu ( man reikia HSR 9000-2 imx ), anksciau turejo kaina 350 lt, dabar uzsakys bet neaisku kada bus, gal tik kita pavasari...tai tiek
 #497058   Aqua v.
 30 Lie 2013 20:00
greitas.vejas rašė:
looking4snow rašė: As manau, kad bobis ne is medzio iskrites. :D Ir butu uzsakes ta nauja dali, jeigu tik kas butu leides.
O kas cia neleido :lol: :lol: tai pats bobis ir pasake,kad jam ta nauja galune kainuos daug litu,todel ir guli jo tas spiningas :ks> Jai PATS sulauzai tai NIEKAS TAU I NAUJA NEKEIS as ta norejau uzakcentuoti,teks paploninti savo pinigine :shock:
Nereiketu cia nieko 'boldinti', nes amerikonisku life time garantiju esme tikrai ne ieskoti, kodel garantija galetu negalioti.
Sunkumai atsiranda tik susidurus su kotais, isigytais per oficialius platintojus LT. Kaikurie iki siol 'nezino', kad ir ju platinamas gamintojas jau taiko garantijas, ilgesnes nei metai laiko.

Tiesa,tikrai ne visi platintojai keistai nelinke pasinaudoti gamintojo suteikiama galimybe 'itikti' klientams. Yra maloniu (ir protingu!) isimciu, kurias(ia) visi zinot.
 #497074   Kipas
 30 Lie 2013 20:48
danijoi pasnekejau su lumio platintojais tai juoktis is manes pradejo kai pasakiau kad ant marijos zemes tik metam garantija duoda.sako kad nrx ir glx linijai duodama viso gyvenimo garantija (be jokiu klausimu). nesvarbu kur pirktas kotas danijoi,svedijoi,vokieciuose ar tai dar kur... atnesi pas juos ir jie apsiima spresti tavo problema tarsi butum pirkes pas juos ta kota.kz ar dagyvensim kada mes iki tokiu paslaugu lygio :neutral:
 #497091   iusegun
 30 Lie 2013 21:09
na kartais tenka uz save pakovoti, nes kartais pardavejai-perekupai apsimeta iskrite is medzio. reikia zinoti savo teises ir jas ginti. nes buna kai susneka, ar tai nezinodami, ar tai durniu imete, kad tenka kreiptis i atitinkamas institucijas, kurios viska :gutgut isprendzia. tada jiems atsiranda ir zinios ir noras kazka daryti, bet jau tu tada diktuoji savo norus :-D
 #497095   Kipas
 30 Lie 2013 21:16
iusegun rašė:na kartais tenka uz save pakovoti, nes kartais pardavejai-perekupai apsimeta iskrite is medzio. reikia zinoti savo teises ir jas ginti. nes buna kai susneka, ar tai nezinodami, ar tai durniu imete, kad tenka kreiptis i atitinkamas institucijas, kurios viska :gutgut isprendzia. tada jiems atsiranda ir zinios ir noras kazka daryti, bet jau tu tada diktuoji savo norus :-D
vat man irgi idomu jaigu gamintojas duoda ta garantija tai ar gali platintojas jos nesilakyti??
 #497099   Andrius0522
 30 Lie 2013 21:20
jei jis eilinis perekupas tai gali nesilaikyti,jei jis atstovas kiek zinau negali...
 #497167   SauliusM
 31 Lie 2013 08:57
Andrius0522 rašė:jei jis eilinis perekupas tai gali nesilaikyti,jei jis atstovas kiek zinau negali...
priklauso nuo to, kokia pasirasyta atstovavimo sutartis siaip jau. nes vienoj sali esantis gamintojas tikrai neprivers kitoj saly su kitokiais istatymais ir kitokia teise esancio atstovo kazko laikytis, neturedamas pasirasytos sutarties. o jau kaip i sutarti kazka irase, tai taip ir bus.
 #497171   Aqua v.
 31 Lie 2013 08:58
Kipas rašė:....
vat man irgi idomu jaigu gamintojas duoda ta garantija tai ar gali platintojas jos nesilakyti??
permazai apibreztas klausimas, tinka atsakymas ir taip ir ne. Apskritai tai susitarimo ir gamintojo/platintojo valioj.
 #497916   Gruz1s
 03 Rgp 2013 12:19
Sveiki, noriu nusipirkti spininga greitos akcijos, kad patwicint galeciau (pvz: xrap'us 10cm), uzmetimas ~5-20g, kad butu su trumpa rankena (dabartinis turimas Abu Vendetta, ilga rankena- labai nepatogu), gaudymui nuo kranto, suma apie 200lt. Gal kas parekomenduotu koki gera varianta? ;uolrait
 #497945   Marius1
 03 Rgp 2013 15:23
Nu kad ir tas pats veritas nuo abuskes turetu sueit
 #498173   zaltyzz
 05 Rgp 2013 07:33
Gal parekomenduotumete spiningeli. Pagrindiniai masalai vobleriai nuo 5-15g turetu buti tinkamas tvicui, o jei su panasia gramatura galetu orbit 110 ismust tai butu visai gerai :) . Labai daug pinigu nelinkes investuoti :grin:
 #498477   meskerykotis
 05 Rgp 2013 22:29
zaltyzz rašė:Gal parekomenduotumete spiningeli. Pagrindiniai masalai vobleriai nuo 5-15g turetu buti tinkamas tvicui, o jei su panasia gramatura galetu orbit 110 ismust tai butu visai gerai :) . Labai daug pinigu nelinkes investuoti :grin:
Kaip man toks klausimas galvoje "iškilo", aš pasirinkau shimano CATANA CX.
 #498479   Tadunce
 05 Rgp 2013 22:30
Jei Tu suklydai pasirinkdamas, tai neįklampink ir kito :)
 #498484   meskerykotis
 05 Rgp 2013 22:48
Tadunce rašė:Jei Tu suklydai pasirinkdamas, tai neįklampink ir kito :)
O jeigu tu nebuvai įklimpęs tai buk ramus :)
 #498577   Marius1
 06 Rgp 2013 11:33
Tadunce rašė:Jei Tu suklydai pasirinkdamas, tai neįklampink ir kito :)
:gutgut
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė