Nuleisi vieną eglę ar pušį ir bus veltui 

Šiandien kimba kitur...
Aha šiaip turėtų pasiteisint, bet tik tokiu atveju jei ta pusę pur "išeina" valas praplatintum, nu va taip kažkas atrodytųhipy rašė:manyc gavus minkstesnes plastmases gabaliuka ir padrozus ar suklijavus is keliu plonu sluoksniu kazka panasaus, nereiktu spyruokliu ar kokiu kitu mechanizmu...
nu va cia profiliu kazka papiesiau, tik mazdaug reiktu gaminant jau +- taikyt koks valo storis bus naudojamas, nes kas gerai bus 0.3 mono, tas gali netikt 0.08 pintam...
Nu niekaip nesuprantu kur čia tau taip duoda vienan vartan?Agis rašė:Browningo lašo formos šėryklėlės duoda į vienus vartus visoms kitoms gaudant srovėje, jeigu kalbėt apie jų laikymąsi ant dugno
Jo, bet kai Okumas perėmė "Salmo", tai uj kaip kaina sukilo, dabar jau taip ir ekonominės klasės nelabai gali pavadintRoBass rašė:Okuma Solirton 50-100gr. , 3.60 arba 3.90 ilgio , kainos ir kokybes santykis![]()
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... feeder-496
hipy rašė:bet kai prisesiu prie cad'o imesiu musu versiju hibrida, kuris tikrai turetu dirbt...
O ko čia nesuprast, paprasčiausia žymiai geriau "laiko" dugną negu kitos mano naudojamos.Palyginimas gaudant visą laiką toje pačioje vietoje.Keiti šėryklas kol pasieki tai, ko nori ir viskas, tada jeigu visa tai kartojasi daug kartų, supranti, jog tose sąlygose geriausia ta forma.Atviro tipo 100 g.vielinė kvadratinė/apvali/šratas nelaiko tiek, kiek laiko 75g. "lašelis". "Kibirai "fanieros" nedomina tai tiesiog bandau ieškoti laimės toli.Tikslas toks: jeigu "donkininkas" su 4-5 uncijų "šaukštu" gali ten suvilioti karšioką, tai kodėl to negalima padaryti su šėryklėlėmis ir pasiūlius tam karšiokui ką nors skaniau, negu naktinisblight rašė:Nu niekaip nesuprantu kur čia tau taip duoda vienan vartan?![]()
![]()
Nu tai va nesuprantu, kodėl man taip nesigaunaAgis rašė:O ko čia nesuprast, paprasčiausia žymiai geriau "laiko" dugną negu kitos mano naudojamos.