As asmeniskai spiningui mikrikams ypatingu kriteriju nekeliu. Bile kad nebutu sunkus, kad mane tenkintu ilgis, akcija, kad liptu prie rankos ir kad kaina mane tenkintu. Kadangi zuvys su juo dazniausiai kimba salyginai nedideles, masalai metomi lengvi, tai bile koks spiningas manau laikis ilgai (jei nors kiek saugosi).
Taigi, dabar apie mano isvardintus kriterijus is eiles.
Spiningo svoris : neziuriu as i tuos gramus kiek sveria. Ale paciupini ir nustatai tinkamas tau svoris ar ne.
Ilgis - skonio reikalas. Vieni tvirtina kad su ilgesniu geriau metasi (bent jau man taip atrodo), kiti - kad su trumpesniu tiek pat numesi. Man apskritai labiau patinka gaudyt su ilgesniu upese (jei ymanoma). Ilgesnio trukumas : jie dazniausiai buna sunkesni.
Akcija : ilgesni dazniausiai buna letesni, bent jau man toks ispudis susidare. Trumpesni jau gali rinktis ir pagal akcija. Jei patinka ziuret i virsunele - imi lankstesni, jei jaust ranka - greitesni (bet tada ko gero vistiek pintuko reiktu

).
"kad liptu prie rankos " - sito tau niekas nepatars, pats turesi apsisprest limpa ar ne
Kaina : - tu jau rasei. Ale as budamas neisrankus ir neperkantis brangiu irankiu, rinkciausi pigesni. Rasciau uz 100-200 Lt tinkama spiningeli.
Kadangi as megstu gaudyt ivairias zuvis ivairiose vietose, todel pats pasirinkau universalesni varianta ir nusipirkau Byron Brown Senso Spin 2.4 m, 3-12 g. Paziurejau internete, sveria 150 g. Jis minkstokas. Na jis ne UL, ale ir pats renkiesi UL arba L. Kadangi tu daugiau orentuojiesi i zukle upej, tai jei jau is Byron, tai sutinku su Xrapu, kad Grey Mammoth serija geresne, spiningai sios serijos siek tiek standesni.