mano tridalis
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
kad giliai nesiknist, kas yra "faina kaina"? jei gerai pamenu, zmones kalba, kad BUVO gera kaina, o dabar zenkliai pablogejusi...RoBass rašė:vava, solitronas tikrai fainas kotas, o kaina dar fainesne...
nu ar iki 70gr. tiksliai nepamenu-dabar jau lengviau?RoBass rašė:solitronu iki 90 gr. dar nemaciau...
nalabai supratau tada, kokiu būdu už 230 nupirksi per juosvava rašė:mach3 Lietuvoj nemaciau parduotuvese
as apie solitrona kalbejaubobis rašė:nalabai supratau tada, kokiu būdu už 230 nupirksi per juosvava rašė:mach3 Lietuvoj nemaciau parduotuvese
Bratka sake, kad labai panasu i kazkatra drenanaEdmis rašė:Nesuprantu,kaip galima lyginti skirtingu lygiu kotus!? Kur Mach3 su 170gr.svoriu ir kur Solitronas su 50% didesne koto mase...Gal Solitronas ir smagus,nesiginciju,bet tikrai abejoju,kad bus visumoj geresnis uz trecia Shekspyra.Mach3 turbut su Preston'ais lyginti reiketu,nors nezinau-cia tik mano pamastymai.
Bratka rašė:solitronas kietesnis uz mach3,man mach3 daug smagesnis
tai tik is to shopo ir tempiames ir kaina apie 60svaru gaunas su atvezimu. realiai tiek, kiek ir solitronasOvkas rašė:Mach3 būtų įdomu pabandyti ant kranto![]()
O kiek jie kainuoja ?
Ir kur juos parduoda ?
Kažkada mačiau tik angluose tame sporto internet shope![]()
ciupinejai ir sveriai solitrona?Edmis rašė:Nesuprantu,kaip galima lyginti skirtingu lygiu kotus!? Kur Mach3 su 170gr.svoriu ir kur Solitronas su 50% didesne koto mase...Gal Solitronas ir smagus,nesiginciju,bet tikrai abejoju,kad bus visumoj geresnis uz trecia Shekspyra.Mach3 turbut su Preston'ais lyginti reiketu,nors nezinau-cia tik mano pamastymai.
seniau buvo kaina uzlauzta, del neaiskiu aplinkybiu, bet kai zvejai pradejo, rasyti, kalbeti, tikriausiai nusigirdo (bent jau man taip atrodo)....nuleido ja, tad dabar vel tokio koto kaina geriau, nei gera, cia mano nuomone. Tik Salmo pard. kiek maciau isliko kosmoso kainos 360 ir daugiau lietuvisku....vava rašė:kad giliai nesiknist, kas yra "faina kaina"? jei gerai pamenu, zmones kalba, kad BUVO gera kaina, o dabar zenkliai pablogejusi...RoBass rašė:vava, solitronas tikrai fainas kotas, o kaina dar fainesne...
cia ne su padjobke buvau parases, o normalus teiginys....Bratka rašė:nu ar iki 70gr. tiksliai nepamenu-dabar jau lengviau?RoBass rašė:solitronu iki 90 gr. dar nemaciau...
tai pazek salmo,arba cia http://www.zvejys.lt/market/meskere-oku ... -130g.html ir pamatysi iki 70 gRoBass rašė:cia ne su padjobke buvau parases, o normalus teiginys....Bratka rašė:nu ar iki 70gr. tiksliai nepamenu-dabar jau lengviau?RoBass rašė:solitronu iki 90 gr. dar nemaciau...
P.S iki 100 gr. gal, bet yra ir iki 70gr. solitronu, kazkas cia rase..., bet tokio Lietuvoje dar nemaciau pardavinejant......as asmeniskai.
P.P.S pfuuu, dabar lengviau