Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #501475   vava
 20 Rgp 2013 17:35
RoBass rašė:vava, solitronas tikrai fainas kotas, o kaina dar fainesne... :gutgut
kad giliai nesiknist, kas yra "faina kaina"? jei gerai pamenu, zmones kalba, kad BUVO gera kaina, o dabar zenkliai pablogejusi... :)
 #501499   Edmis
 20 Rgp 2013 18:47
Nesuprantu,kaip galima lyginti skirtingu lygiu kotus!? Kur Mach3 su 170gr.svoriu ir kur Solitronas su 50% didesne koto mase...Gal Solitronas ir smagus,nesiginciju,bet tikrai abejoju,kad bus visumoj geresnis uz trecia Shekspyra.Mach3 turbut su Preston'ais lyginti reiketu,nors nezinau-cia tik mano pamastymai.
 #501508   vava
 20 Rgp 2013 19:16
bobis rašė:
vava rašė:mach3 Lietuvoj nemaciau parduotuvese
nalabai supratau tada, kokiu būdu už 230 nupirksi per juos
as apie solitrona kalbejau :)
 #501509   vava
 20 Rgp 2013 19:17
Edmis rašė:Nesuprantu,kaip galima lyginti skirtingu lygiu kotus!? Kur Mach3 su 170gr.svoriu ir kur Solitronas su 50% didesne koto mase...Gal Solitronas ir smagus,nesiginciju,bet tikrai abejoju,kad bus visumoj geresnis uz trecia Shekspyra.Mach3 turbut su Preston'ais lyginti reiketu,nors nezinau-cia tik mano pamastymai.
Bratka sake, kad labai panasu i kazkatra drenana
 #501520   Ovkas
 20 Rgp 2013 19:55
Mach3 būtų įdomu pabandyti ant kranto :roll:
O kiek jie kainuoja ?
Ir kur juos parduoda ?
Kažkada mačiau tik angluose tame sporto internet shope :oops:
Bratka rašė:solitronas kietesnis uz mach3,man mach3 daug smagesnis
 #501527   Bratka
 20 Rgp 2013 20:14
ka ten porinti,mach3 tikrai nera kuolas dirba ne tik virsunele,bet ir ne visiskas slangas...pats kotas lengvas,smagus,stovinciam vandeni tikrai geras variantas,didesneje upeje jau bus per skystas.Na aisku ir minusu turi,ziedeliai mazi,berods mazsni uz drennanu(gal vava tiksliai prisimins su juo berods lyginom),dar virsuneliu ziedeliu keramika patrupa,daugiau kaip ir viskas.
 #501528   vava
 20 Rgp 2013 20:17
Ovkas rašė:Mach3 būtų įdomu pabandyti ant kranto :roll:
O kiek jie kainuoja ?
Ir kur juos parduoda ?
Kažkada mačiau tik angluose tame sporto internet shope :oops:
tai tik is to shopo ir tempiames ir kaina apie 60svaru gaunas su atvezimu. realiai tiek, kiek ir solitronas
 #501529   Taddas
 20 Rgp 2013 20:20
Edmis rašė:Nesuprantu,kaip galima lyginti skirtingu lygiu kotus!? Kur Mach3 su 170gr.svoriu ir kur Solitronas su 50% didesne koto mase...Gal Solitronas ir smagus,nesiginciju,bet tikrai abejoju,kad bus visumoj geresnis uz trecia Shekspyra.Mach3 turbut su Preston'ais lyginti reiketu,nors nezinau-cia tik mano pamastymai.
ciupinejai ir sveriai solitrona?
uz tavo 170g jis sunkesnis 50g,tai sudaro didele reiksme fideriui?
turiu simana,kuris lengvas ,nu ir ka ,ne kotas o gaidys,delko,delto,kad vienas is islengvinimo budu,tai blanko ploninimas,ko pasekoje 2 zvejybose is 4 luzo,dabar voliojesi kampe
 #501540   Edmis
 20 Rgp 2013 20:52
As tik savo pamastymus issakiau :? Nei sakiau,kad prastas tas Solitronas,nei ka.Pagal Okumu aprasymus,tai lengviausias Solitronas ant 59 gr.sunkesnis,o tai jau visi 35% daugiau uz mach3 + Solitronas trumpesnis uz Mach3 ir uzmetimas iki 70 gr. ;-) Aisku,yra galingesnis Solitronas,bet.... kad apie kotu svoriu pradejom...
O del kotu islengvinimo,tai cia ne taisykle,kad visi luzta.Ir Shimano geri kotai :) Pats turiu Shimano Aero heavy fyder 3.60m..Nu ir ka?! Nei jis luzta,nei trupa-gan tvirtas kotas,o tesveria viso labo 200 gr.Aisku,galetu buti ir kokia Okuma 35% sunkesne-kas cia tokio,viso labo 270gr. butu :grin:
P.S. Kam tie Mersai,kam tie BMW,kai gali su Opeliu vaziuoti,juk diedukui komforto skirtumas nelabai jauciasi,kai jis tik rudeni i soda tevaziuoja :)
Reiks kada susitikt zvejyboj,Okumas paciupinet.Vistik ydomu,kad jas taip giria.
 #501542   Ovkas
 20 Rgp 2013 21:00
Natūroj, kai prisuki ritę ir pratempi valą Okuma pasidaro visai kitokia.
Nors tai tikrai nėra panacėja. :lol:

Kas liečia svorius tai spiningui tai bent man labai svarbu.
Feederiui man tai neaktualu, nors koto virš 300 gr. nepirkčiau.
Turėjau Larus kažkokį feederį kuris svėrė apie 400 gr. Buvo kančia. Teko parduot.
 #501563   RoBass
 21 Rgp 2013 00:30
vava rašė:
RoBass rašė:vava, solitronas tikrai fainas kotas, o kaina dar fainesne... :gutgut
kad giliai nesiknist, kas yra "faina kaina"? jei gerai pamenu, zmones kalba, kad BUVO gera kaina, o dabar zenkliai pablogejusi... :)
seniau buvo kaina uzlauzta, del neaiskiu aplinkybiu, bet kai zvejai pradejo, rasyti, kalbeti, tikriausiai nusigirdo (bent jau man taip atrodo)....nuleido ja, tad dabar vel tokio koto kaina geriau, nei gera, cia mano nuomone. Tik Salmo pard. kiek maciau isliko kosmoso kainos 360 ir daugiau lietuvisku....
P.S tesiant kita tema, aisku tie visi drenanai ir t.t yra, bent jau turi buti geresni uz solitronus, kitos medziagos, kitas brentas, kokybe ir t.t.....
Paskutinį kartą redagavo 2 RoBass. Iš viso redaguota 21 kartus.
 #501565   RoBass
 21 Rgp 2013 00:34
Bratka rašė:
RoBass rašė:solitronu iki 90 gr. dar nemaciau...
nu ar iki 70gr. tiksliai nepamenu-dabar jau lengviau?
cia ne su padjobke buvau parases, o normalus teiginys....
P.S iki 100 gr. gal, bet yra ir iki 70gr. solitronu, kazkas cia rase..., bet tokio Lietuvoje dar nemaciau pardavinejant......as asmeniskai.
P.P.S pfuuu, dabar lengviau :-D
 #501570   Taddas
 21 Rgp 2013 04:40
RoBass rašė:
Bratka rašė:
RoBass rašė:solitronu iki 90 gr. dar nemaciau...
nu ar iki 70gr. tiksliai nepamenu-dabar jau lengviau?
cia ne su padjobke buvau parases, o normalus teiginys....
P.S iki 100 gr. gal, bet yra ir iki 70gr. solitronu, kazkas cia rase..., bet tokio Lietuvoje dar nemaciau pardavinejant......as asmeniskai.
P.P.S pfuuu, dabar lengviau :-D
tai pazek salmo,arba cia http://www.zvejys.lt/market/meskere-oku ... -130g.html ir pamatysi iki 70 g
o del 360 uz kota salmo pardej,tai :cry: ,senai tokiu kainu ner,nebent liko to naujojo kur atsiveze 3,6 ilgio ismetimas 50-100,veza lyg per danus todel ir tokia kaina ,bet turint nuolaida jis kainuoja apie 300 lietuvisku
atsimenu kai pirmaji pirkau tai taip paklojau 350 'viarkt
,o po pusmecio 100 atpigo '''bum
 #501608   Ovkas
 21 Rgp 2013 08:33
aš prieš mėnesį 243 lt. mokėjau, nors žvejys.lt iš pigiau.
Manau paieškojus po parduotuves už kokius 220 lt. tikrai paimtum.
Man Salmo parodė Jonas, patiko, tai net nesigilinęs į kainas pasiėmiau.
 #501631   Sokratas
 21 Rgp 2013 10:13
Atrodo apsisprendžiau. Gaila kad Lietuvoj nėra tų Mach 3, o kol pareis iš užsienių, ir žvejybos sezonas baigsis, o dar ilga kelionė, didėja tikimybė sulaukt pažeisto...
 #501633   Skridžas
 21 Rgp 2013 10:23
Šiais metais parsiunčiau jau 4 kotus iš UK,ateina per 1-2 savaites jeigu protingi pardavėjai dažnai įdeda i kanalizacijos vamzdi,buvo tokiu kurie idėjo i didele dėže kas pakankamai man brangai plojo per kišene už didele pakuote...Kas liečia fiderius tai visi buvo plastiko tubose,mač 3 irgi panašia tuba turi,tai jau neblogai o va spudini kota gavau kanalizacijos vamzdije tai jis buvo tik čekole...
 #501650   Sokratas
 21 Rgp 2013 11:29
kai pradėjau gilintis smulkiau, žiū, kad 3-jų dalių yra tik 3,9 m ilgio, o man labaiu patiktų 3,6 m , bet šie tik dviejų dalių...
http://www.shakespeare-fishing.co.uk/ca ... ,8169.html

O siųstis iš čia nekyla ranka, nežinosi kaip gali įpakuoti, ir paskui vienas vargas:

http://www.ebay.co.uk/bhp/shakespeare-mach-3-xt-rod
 #501660   Skridžas
 21 Rgp 2013 11:49
Taip bobi vienas vargas....Bet kita vertus paanalizavus ebay atsiliepimus apie ji ,manau jeigu butu blogai supakavęs meškerykoti tai butu apie tai paliktas neigiamas atsiliepimas..Tuolab kai yra matomas jau parduotas kiekis meškerykočių..Nebutinai pirkti iš to kuris turi viena vieneta ir parduoda pirma karta..Dažniausiai ebay meškerykočiais prekiauja parduotuvės..Bet tiesa sakant aš mažai žiuri,ypač kai ilgai laukiu kokio nors modelio kurio nebuvo,ar nebera prekyboje...
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė