Andrius0522 rašė:kiek kalbejau su zmonem visi dejoja,kad echalotas eda akuma,ir dauguma ysigije maziuka akuma salia... pats pajutes buvau,kad maziau laiko akumas naudojant kartu su echalotu,taip,kad dabar TU dviracio naujo neisradinek,,,cia tas pats kai sakei su 144 ah akumu,nelabai eitu atvelkiauti dvieju dienu,(tas matematikas logiskas pasilk sau veju nekalbejes),nes jau juokas ima is tavo kategorisku,bet gana daznai prasilenkenciu su faktais teoriju!!!!,arba tas pats kas slapias akuma netrumpina,bet vaklar tyrimas parode,kad nzn daug cia ar mazai,bet tikrai geriau nera kai palietes vandeni susikaupusi ant akumo pamatai sroves tekejima-neskakau,kad tu kleckai apie tai kalbejai(tingiu iekoti kuris matematikas taip sake),bet faktas kad siek tiek tiesos yra mano zodziuose,ir neretai...
matai as dvi dienas skaitau nuo 7 ryto iki 21 valandos vakaro ir tikrai tai neimanoma kad ir kaip tu skaiciuosi kad ir kaip tu tai irodinesi, o siaip galim lazintis as pas tave atvarau 2 dienom ir tu su vienu akumu mumis abu pravelkiauji nuo 7 ryto iki 21 valandos vakaro ir antra diena taip pat t.y. 28 valandos velkiavimo ir jei akumas tiek atlaikys is manes geras baliukas - galesi ir draugu pasikviesti
O jei tavo akumas mirs neatlaikes tiek tada is taves balius ir kelione dar man apmoki (kura) cia ne siaip pliurpalai o realus ir tikras pasiulymas ir forumieciai gali buti liudininkai ir sudalivauti baliuke
nes joks akumas ar ten 144ah ar 200ah neatlaikys 2-3 pavara 24-28 valandu darbo net su 30lbs variklio - cia 100%, o jei velkiauji pusdienius po 5 valandas - nemaisyk su dienom
O skaicius as tau imeciau kiek ima echolotai siulaikiniai o ne akmens amziaus su gaidiskais lempukiniais pasvietimais (pasisstudijuok kas tai yra ir kaip jie itakoja elektros sanaudas ir t.t.)
Tingiu as tau kazka irodineti atrodo zmogus protingas bet kai susneki kad butina atskira 7ah akuma pirkti echolotui jai jau valti velkiavimui guli 100ah akumas, tai net juokas ima
tai gal zmogui geriau vietoj 100ah paimti 110ah ir bus viskas

o dabar gaunasi kad 2 vnt akumu tampyk, atskirai krauk ir t.t. - paistalai ir tiek....