Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #508738   Ignelis
 18 Rgs 2013 13:25
vava uztat suprato... ;-) cia apie kazkada buvusia diskusija apie automatines ir mexanines pavaru dezes. Sumaste pasiznaibyti po mano komentaro :)
 #508741   Wytux
 18 Rgs 2013 13:49
Aj, jei kas su padangom 'sukates' ir turit kokiu geru variantu tai brukstelkit i PM.... R15 215/60
 #508863   vava
 18 Rgs 2013 20:22
Ignelis rašė:vava uztat suprato... ;-) cia apie kazkada buvusia diskusija apie automatines ir mexanines pavaru dezes. Sumaste pasiznaibyti po mano komentaro :)
vaikine, per daug gerai apie save galvoji, jei manai, kad, atsakydamas Wytukui, dar kazkur mintyse ir tave turejau :-D
 #508888   tukasG
 18 Rgs 2013 22:21
Wytux rašė:Tai as nevazinejes su universaliom o vasarai jos tinkamos ?
Gal neįdealu, bet tinkamos. Naudoju. Ne tiek iš taupumo, ar tingumo, bet dėl p.artūro paminėtos priežasties, kad dėl kiek "piktesnio" protektoriaus labai neblogai jaučiasi per purvynus bemaknodamos. Man daug labiau patinka už grynai vasarines, grynai plentines.
 #508920   Wytux
 19 Rgs 2013 07:50
jo, nebloga. Dauze dauze o galutiniam rezultate nelabai ir matosi kas :-D tas su kirviu tai gale net liezuvi iskiso pavarges ...
 #508947   Fiskius
 19 Rgs 2013 09:25
Sugalvojau ir as kokia nors nesamone nusipirkti, pvz Alfa Romeo 156 universala 1.9jtd
Pasakokit ka gero, blogo apie jas zinot :)

Zinau, kad dyzeliniai motorai tikrai geri.Kebulai cinkuoti, puse bieso, bet yra ir papuvusiu. Konfortas liuks, nors vietos ne per daugiausiai, bet kai as ne Sabonis, tai nesvarbu :)
Reikalas tas, kad uz tuos pacius pinigus galima paimti pvz. 1996m Aubi A4 arba 2001m Alfa :)
 #508950   Tadunce
 19 Rgs 2013 09:46
Smagūs aparatai, tik teko girdėti atsiliepimus, kad važiuoklės nėra pačios tvirčiausios, o važiuosi tikrai ne super komfortiškai :)
 #508952   hipy
 19 Rgs 2013 09:50
o jei 166 su 2.4 varinkeliu? ir smagesnis ir vietos daugiau... gal ir kaina ne kazka brangesne. siaip pakabas ju peikia, daugiau kazko nepasakysiu...
 #508954   Tadunce
 19 Rgs 2013 09:53
Bet aptarnavimas tiek 166, tiek 2.4 stipriai skiriasi..
Juo labiau ir šrotinių dalių daug daugiau 156 esant reikalui...
 #508955   Skridžas
 19 Rgs 2013 09:54
Kolega gavo paimti tokia daužta prabėgus buvo apie 60 stuku..Pats susiremontavo bet kol nuvažiavo dar 100 stuku bėdu buvo ir buvo ir su varikliu ir dar velnai zino kuo..dabar puna netoli darbo pastatyta..nes saba nuspirko..nėra laiko kada remontuoti...Tiesa salonas prabangus karamelinis odos,vairas medinis sportiškas..bet tik tiek..
 #508957   Tadunce
 19 Rgs 2013 09:58
daužtą imti, mano nuomone, tai didžiausio galvos skausmo įsigyjimas.
Aišku, gali sakyt, kad ar taip ar taip dauguma atvarytų muštos, kad čia pats susitvarkai, bet dažniausiai visokios el. bėdos, neaiškios vibracijos atsiranda po tokių dalykų.
Buvo pažįstamiems, kad sudaužė, susiremontavo, bet pradėjo tai ten, tai ten lįsti bėdos. Nors darėsi sau..

Manau, kad negalima pagal vieną spręsti apie visas, nes didžiąja dalimi auto būklė priklauso nuo eksploatuotojo...
 #508960   Wytux
 19 Rgs 2013 10:02
Mano vienas robotukas jau 13 metu su alfom laksto, tai sake 166 vaziuokle prasta ir remontuot brangi. 147 , 156 ir dar ten kazkokia ka jis ten droze tai normaliai sake laiko pakaba ir siaip dziaugiasi zmogus. tiesa, jis tik benzus pripazysta , nu ir ne rybokas- tai offroudo labai turbut nepraktikavo. Bet kuriuo atveju ne viskas priklauso nuo modelio- kaip ir kiekvienai devetai labai dar reikia ziuret ar daug senukas Vokietijoj i baznycia vazinejo :-D
 #508963   tukasG
 19 Rgs 2013 10:07
Kaimynėlis turi 156 dyzeiuką - džiaugiasi. Važiuokle nelabai - sakė, kad kaimo keliais važinėjant panašaus "patvarumo" kaip pas Audi A4. O vat to paties kaimynėlio broliukas, lygiai tokį pat modeliuką tų pačių metų laidos nusipirko, tai prasikeikt baigia, jau beveik tiek pat sukišo, kiek mašiną pirkdamas ir vis dar problemos nesibaigia... Taip kad kaip ir su visom - tokia pat loterija loterija, kaip pavyks išsirinkt.
 #508970   tukasG
 19 Rgs 2013 10:17
Tadunce rašė:daužtą imti, mano nuomone, tai didžiausio galvos skausmo įsigyjimas...
Ne iš vieno teko girdėt tokią susiformavusią prielaidą, kad imant nestipriai ir nepavojingai daužtą realiau gaut šiek tiek mažiau uždrožtą, nei perkant "cielą", nes visos jos jau "išmestos", skiriasi tik motyvas dėl kurio išmeta (keičia). Perkant "cielą" labai didelė tikimybė, kad buvusiam šeimininkui atsisakyt šio automobilio pagrindiniu motyvu buvo kažkoks nepigiai kainuojantis defektas, ar nuojauta, kad tokie defektai jau realiai bręsta ir netrukus pasipils... Daužta dažniausiai "išmetama" būtent dėl daužtumo, nors visa kita dar gali ir visai pusė bieso būt.
Nežinau kiek šitoj "filosofijoj" tiesos, bet pažįstami "perekupai" taip mokė. O ir asmeninė, kad ir kukli, patirtis perdaug tuo abejot neskatina.
 #508975   Airis
 19 Rgs 2013 10:44
Fiskius rašė:Sugalvojau ir as kokia nors nesamone nusipirkti, pvz Alfa Romeo 156 universala 1.9jtd
Pasakokit ka gero, blogo apie jas zinot :)

Zinau, kad dyzeliniai motorai tikrai geri.Kebulai cinkuoti, puse bieso, bet yra ir papuvusiu. Konfortas liuks, nors vietos ne per daugiausiai, bet kai as ne Sabonis, tai nesvarbu :)
Reikalas tas, kad uz tuos pacius pinigus galima paimti pvz. 1996m Aubi A4 arba 2001m Alfa :)
jau geriau audi ar pasata tdi. maziau galvos skausmo su remontais ir detalemis
 #508979   p.arturas
 19 Rgs 2013 11:11
jei jau linkes link mazochizmo, ir apsisprendei imt alfa, tai tik ne benza.
tiesa apie ju dizelius nuomones net neturiu, bet neturetu but geri.
o vat benzas su twinspark(dvi babinos ant cilindro) tai zopu zopa, pradeda cirkus krest dar garantiniu laikotarpiu. turi po kapotu 8 babinas, kuriu viena apie 800 kainuoja, o srote ju nebuna nes deficitas baisinis. o keist jas reik daznai.
del dyzeliu, tai toks pastebejimas. atejus rugsejui alfu Vilniuje padaugejo gerokai, matomai studentams iperkama o ir dizainas mergoms patinka... tai didzioji dalis dyzeliniu alfu negraziai dumina,meta toki baisini juodai melyna debesi, del kokios priezasties, nezinau.
po pirmu rimtesniu salciu turetu miestas issivalyt naturalios atrankos budu :)
 #508992   tukasG
 19 Rgs 2013 11:59
Tiesa, prisiminiau, kad iš mano pažįstamų, kažkada bent kiek važinėjusių benzininėm alfom (dyzelinių seniau lyg ir nebuvo), visi jas pardavė dėl atsiradusių variklio defektų (dažniausiai pramušdavo variklio tarpinę, suvarydavo tepalan aušinimo skystį ir prasidėdavo kitos su tuo susijusios nepigios problemos). Tiesa, pas dyzeliukus "plaukiojančio" smagračio sankaba lyg ir, kas irgi gan nepigus dalykas remontuot, kiek girdėjau apie 150000 km ridos tetarnaujantis (daugumos parduodamų modeliukų spidometrai panašiai tiek ir rodo :!: )...
 #508993   Fiskius
 19 Rgs 2013 12:03
Apie benzininius motorus girdejau, ypac sako 2l nevykes, daugiausiai problemu turintis.
Dyzeliai sako gerai laiko, be didesniu bedu. Aisku ten visokios oro srauto matuokles ir kitoki figovinai, kaip pas visus kartais pareina. Vakar va ziurejom tokia kosmines spalvos alfa 2.4jtd, pasijungem kompa, oooo.... oro srauto matuokle 700lt, kazkokis ten daviklis 150lt, ir dar kazka rode. Nezadejau as jos pirkt vien del 2.4 tai daugiau nebekratem :grin: .

166 galinej vaziuoklej vienoj pusej stovi berods 24 sailenblokai, jei nemeluoju, tai remontas ten :superšokas

156 vaziuokles remonto kaina panasi kaip A4 ir laiko panasiai, jei normaliai restauruoji, ne kiniskus sudedi. Snekejau su alfistais, sako idesi i vaziuokle 1000-1500lt vaziuosi 50000-70000km.

Man kazkaip nekyla ranka moketi 5000lt uz audine (2 metais naujesne uz mano dabartini bebaigianti suputi golfa), kai uz ta pati iseina 2000m alfa.
Susizavejau as jomis kazkaip ir nzn...
 #508994   Fiskius
 19 Rgs 2013 12:04
tukasG rašė:Tiesa, prisiminiau, kad iš mano pažįstamų, kažkada bent kiek važinėjusių benzininėm alfom (dyzelinių seniau lyg ir nebuvo), visi jas pardavė dėl atsiradusių variklio defektų (dažniausiai pramušdavo variklio tarpinę, suvarydavo tepalan aušinimo skystį ir prasidėdavo kitos su tuo susijusios nepigios problemos). Tiesa, pas dyzeliukus "plaukiojančio" smagračio sankaba lyg ir, kas irgi gan nepigus dalykas remontuot, kiek girdėjau apie 150000 km ridos tetarnaujantis (daugumos parduodamų modeliukų spidometrai panašiai tiek ir rodo :!: )...
Kiek as dabar ziuriu, tai spidometrai rodo nuo 150000 iki 300000km :) kurie arciau teisybes, fig suprasi :)

varau utenon, ten kazkokia uz 3000lt stovi, idomu ar visai lavonas :grin:
 #508997   tukasG
 19 Rgs 2013 12:10
Pirmu atveju pirmas sankabos remontas pribrendęs, antru - jau antras... :-D
Utenoj daug ten jų stovi ;uolrait . Gal ką ir išsirinksi. Pavarvinu ir aš seilę į jas įdomumo dėlei, kai pro šal važiuoju. Man švogriukas, šiokią tokią "perekupavimo" patirtį turintis, irgi vis tavąjį rebusą apmąstymui bruka, tipo "pagalvok ar verta tiek pat mokėt už dešimčia metų senesnį Audi, jei va koks bolidas apynaujis išein"... :-D
 #509000   p.arturas
 19 Rgs 2013 12:33
Fiskius rašė:
Man kazkaip nekyla ranka moketi 5000lt uz audine (2 metais naujesne uz mano dabartini bebaigianti suputi golfa), kai uz ta pati iseina 2000m alfa.
Susizavejau as jomis kazkaip ir nzn...
legacy paziurek, lyginant su alfom tai isvis apie remontus pamistum.
 #509001   p.arturas
 19 Rgs 2013 12:38
du raugai yra tureje alfas
viens kazkada senai senai alfa 33 su 4x4 tas buvo patenkintas,
kitas is vis gal metu senumo 155, kai tik pasirode tas modelis, tai gryna beda buvo.
ir dar viens lancia turejo, thema ar kaip ten ji... sake tokia masina kaip neigalu vaika turet, ziauru zodziu. ten kas savaite kas nors islysdavo, tai nesikuria, tai sviesos neveikia tai langas neuzsidaro... bet buvo grazi ir daug navarotu.
 #509037   tukasG
 19 Rgs 2013 15:51
p.arturas rašė:legacy paziurek, lyginant su alfom tai isvis apie remontus pamistum.
Pagrindinė bėda, kad legacy, 3000 - 5000 lt kainos ribose surūdijusios ne ką mažiau nei treti golfai... Bent jau kiek mačiau, kai bandžiau ieškotis. Tuo tarpu sakykim Audi toj pačioj kainų kategorijoj gali dar visai dailiai blizganti būt. Kitų mazgų stovis tiek toj, tiek toj jau bus panašus, o va italas (fiat, alfa) ar kita kokia egzotika geru dešimtmečiu naujesnė gali tiek moraliai, tiek kūnu dar ne tiek baisiai pasenus būt. Bet čia velgi... gali... ne būtinai taip ir bus...
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė