nu kampas tai 20 laipsniu
ko cia nepagaut ?

I'M #1 SO WHY TRY HARDER
gryn vasarines, drasiai drozk.Wytux rašė:"NAKANG" NK ALL SEASON , cia nebus papiktintos is Senuku ?p.arturas rašė:
koks modelis?
vaikine, per daug gerai apie save galvoji, jei manai, kad, atsakydamas Wytukui, dar kazkur mintyse ir tave turejauIgnelis rašė:vava uztat suprato...cia apie kazkada buvusia diskusija apie automatines ir mexanines pavaru dezes. Sumaste pasiznaibyti po mano komentaro
Gal neįdealu, bet tinkamos. Naudoju. Ne tiek iš taupumo, ar tingumo, bet dėl p.artūro paminėtos priežasties, kad dėl kiek "piktesnio" protektoriaus labai neblogai jaučiasi per purvynus bemaknodamos. Man daug labiau patinka už grynai vasarines, grynai plentines.Wytux rašė:Tai as nevazinejes su universaliom o vasarai jos tinkamos ?
Ne iš vieno teko girdėt tokią susiformavusią prielaidą, kad imant nestipriai ir nepavojingai daužtą realiau gaut šiek tiek mažiau uždrožtą, nei perkant "cielą", nes visos jos jau "išmestos", skiriasi tik motyvas dėl kurio išmeta (keičia). Perkant "cielą" labai didelė tikimybė, kad buvusiam šeimininkui atsisakyt šio automobilio pagrindiniu motyvu buvo kažkoks nepigiai kainuojantis defektas, ar nuojauta, kad tokie defektai jau realiai bręsta ir netrukus pasipils... Daužta dažniausiai "išmetama" būtent dėl daužtumo, nors visa kita dar gali ir visai pusė bieso būt.Tadunce rašė:daužtą imti, mano nuomone, tai didžiausio galvos skausmo įsigyjimas...
jau geriau audi ar pasata tdi. maziau galvos skausmo su remontais ir detalemisFiskius rašė:Sugalvojau ir as kokia nors nesamone nusipirkti, pvz Alfa Romeo 156 universala 1.9jtd
Pasakokit ka gero, blogo apie jas zinot
Zinau, kad dyzeliniai motorai tikrai geri.Kebulai cinkuoti, puse bieso, bet yra ir papuvusiu. Konfortas liuks, nors vietos ne per daugiausiai, bet kai as ne Sabonis, tai nesvarbu
Reikalas tas, kad uz tuos pacius pinigus galima paimti pvz. 1996m Aubi A4 arba 2001m Alfa
Kiek as dabar ziuriu, tai spidometrai rodo nuo 150000 iki 300000kmtukasG rašė:Tiesa, prisiminiau, kad iš mano pažįstamų, kažkada bent kiek važinėjusių benzininėm alfom (dyzelinių seniau lyg ir nebuvo), visi jas pardavė dėl atsiradusių variklio defektų (dažniausiai pramušdavo variklio tarpinę, suvarydavo tepalan aušinimo skystį ir prasidėdavo kitos su tuo susijusios nepigios problemos). Tiesa, pas dyzeliukus "plaukiojančio" smagračio sankaba lyg ir, kas irgi gan nepigus dalykas remontuot, kiek girdėjau apie 150000 km ridos tetarnaujantis (daugumos parduodamų modeliukų spidometrai panašiai tiek ir rodo)...
legacy paziurek, lyginant su alfom tai isvis apie remontus pamistum.Fiskius rašė:
Man kazkaip nekyla ranka moketi 5000lt uz audine (2 metais naujesne uz mano dabartini bebaigianti suputi golfa), kai uz ta pati iseina 2000m alfa.
Susizavejau as jomis kazkaip ir nzn...
Pagrindinė bėda, kad legacy, 3000 - 5000 lt kainos ribose surūdijusios ne ką mažiau nei treti golfai... Bent jau kiek mačiau, kai bandžiau ieškotis. Tuo tarpu sakykim Audi toj pačioj kainų kategorijoj gali dar visai dailiai blizganti būt. Kitų mazgų stovis tiek toj, tiek toj jau bus panašus, o va italas (fiat, alfa) ar kita kokia egzotika geru dešimtmečiu naujesnė gali tiek moraliai, tiek kūnu dar ne tiek baisiai pasenus būt. Bet čia velgi... gali... ne būtinai taip ir bus...p.arturas rašė:legacy paziurek, lyginant su alfom tai isvis apie remontus pamistum.