"Juokiasi puodas, kad katilas juodas" pala kiek pamen t irgi su ford ?!!!Ovkas rašė:Manau kad Golfas būtų daug geriau už Ford'ą![]()
![]()
Menke rašė: O bulviu maiso, tai yra Norfino nepirkciau, nes tada reiketu pirkti Golfa ir Nokia

"Juokiasi puodas, kad katilas juodas" pala kiek pamen t irgi su ford ?!!!Ovkas rašė:Manau kad Golfas būtų daug geriau už Ford'ą![]()
![]()
Menke rašė: O bulviu maiso, tai yra Norfino nepirkciau, nes tada reiketu pirkti Golfa ir Nokia
kryzium as niekur ir del nieko nekrentu, nesakau, kad norfin blogiau uz lbrador ar atvirksciai, keliuose postuose ikyriai zyzei apie ta "180" ir gavai sioki toki patvirtinima, kad ne viskas ka kiti sneka melas ir demagogija... Kad begsiu pirkti ~panasu daikta i zukles prekes, vien del to, kad tai zukles prekese, tai kazin...Tironas rašė:...bet zinau kad yra buve zmoniu kurie kristavo kryzium kad vietoi braidymo batu reik pirkti darbo batus uz 80lt ir viskas bus super ir dar geriau. nezinau kodel, bet 90 proc tu zmoniu nieko nesakydami su laiku nusipirko braidymo batus.
jei henyte tu teisus, tai zveju parduotuves turetu uzsidaryti gana greitai. deja
Aš irgi labiausiai patenkintas Cabelas rūbais, tik naudoju goreteksinius iš Guidewear serijos. Dabar apžiūrėjau intensyviausiai naudojamą 3 sezonus naudotą striukę - viskas su ja gerai, akivaizdžiai laikys dar daug metų.Menke rašė: . O labiausiai patenkintas Cabelaso striuke Dry-plus + 150 Thinsulate. Ja nesioju nuo +10 iki -15*C. Jau du sezonai ir ne menkiausio nusiskundimo.
zvejams parduotuviu in Lt nera. jei jos uzsidarys, niekas nenukentes, isskyrus runkelius "perekupinius" zvejybiniu krautuviu turetojus, ir zinoma gaila pardaveju butu. isliks stipriausieji. o kas verslo stiprybe ?Tironas rašė: jei henyte tu teisus, tai zveju parduotuves turetu uzsidaryti gana greitai. deja
cia imeciau pirma pasitaikiusi ruba, grynai del kalnieriaus , o ne del savybiu ir kainos. apie tuos dalykus aiskink telike. tau kaip pvz pavasarinis-rudeninis liaudiskai vadinamas "bliuzonas" pasiltintas su visais papirdolinimais kainuoja pvz 20 lt, ziemini pasiemiau uz 40 lt, jauciu permokejauTironas rašė:nea. softshell aplamai man iki galo nesuprantamas rubas. jis geras ir patogus nuo vejo, bet nera labai siltas, ir visai netinka per lietu. kvepuoja irgi taip biski man neaiskiai. geriau tada jau imti ruba su primaloft.
as kalbejau apie sita http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 44&pid=315
nusipirkau audimo bliuzona is polartek thermal , tai cia geras ar ,,atgyvena"? pirmas mano daiktas is polarteko, neturiu su kuo lyginti.Tironas rašė:nestebuklinga kaina, jei buti visai objektyviam. plius tie clasic polartekai man asmeniskai biski jau atgyvene ir yra labai panasiu kinietisku kopiju.
ir man asmeniskai kapisonas apatiniam rube tik trukdo. labai jau varzo kazkaip. kepure daug patogiau, plius kapisonas yra striukeje visada. nebent nusegamas butu sitas.
o seip palyginimui, vision megstukas is POlartec microflyso, su atlenkiama kaklo apsauga jau seniai kainuoja 169lt. taip kad kaina nestebuklas ;)
vat pats ir pasakei kam jis tinkamas. turiu soft shela. jis labai geras vaiksciot pleze po Kalifornija,kai nuo vandenyno patraukia vejas. Lietuvos salygom irgi tinkamas zvejybai pleze silta bet smarkiai vejuota diena, kad taves vejas kiaurai nekostu.Tironas rašė:...softshell aplamai man iki galo nesuprantamas rubas. jis geras ir patogus nuo vejo, bet nera labai siltas...
Turiu sita audimo jau treti metai, daiktas super ir dar per ispardavima pirkau uz 119lt. Labai sunkiai sunesiojamas, nepasigailesi.p.arturas rašė: nusipirkau audimo bliuzona is polartek thermal , tai cia geras ar ,,atgyvena"? pirmas mano daiktas is polarteko, neturiu su kuo lyginti.
beje kaina irgi draugiska 159.
Tironas rašė:nestebuklinga kaina, jei buti visai objektyviam. plius tie clasic polartekai man asmeniskai biski jau atgyvene ir yra labai panasiu kinietisku kopiju.
ir man asmeniskai kapisonas apatiniam rube tik trukdo. labai jau varzo kazkaip. kepure daug patogiau, plius kapisonas yra striukeje visada. nebent nusegamas butu sitas.
o seip palyginimui, vision megstukas is POlartec microflyso, su atlenkiama kaklo apsauga jau seniai kainuoja 169lt. taip kad kaina nestebuklas ;)
Tavo nurodytas megztukas irgi yra iš polartec classic audinio, bet ne iš storiausio 300-ojo, tiesą sakant net neaišku iš kurio konkrečiaiTironas rašė:nestebuklinga kaina, jei buti visai objektyviam. plius tie clasic polartekai man asmeniskai biski jau atgyvene ir yra labai panasiu kinietisku kopiju.
http://www.visionflyfishing.com/page.ph ... 44&pid=315
Atradejau tu atradejau, geriau internetine parduotuve eitum atidaryti, o tai greit valgyt nebeturesi uz ka.Tironas rašė:viskas ciki su tais kabelasais. atradot jus siuntimus 2-3 metus veliau negu mes. tik kazkaip daug mano pazistamu nustojo siuntinetis. nes visu pirma prisiperka daug visai nereikalingu dalyko ir tik todel kad buvo pigu. plius su dydziais daznai nepataiko. vienzo, pradejo moket branghiau bet vietoje. nieko naujo, nieko baisaus as cia nematau.
Apie polartecus trumpai parašyta čia: http://www.cabelas.com/catalog/product_ ... tId=532231vava rašė:galit prasviest, kas tas power strech? su kuo ji reiktu lygint ar kam jis artimiausias pagal savybes?
Rizika yra ne su USA dydžiais, o su internetiniais dydžiais perkant nesimatavus, tai yra panaši rizika nepataikyti dydžio yra perkant ir iš Tirono e-parduotuvės. Didesnė rizika suklysti perkant pirmą kartą kažką naujo. Riziką galima sumažinti pasiklausinėjus jau pirkusių žmonių. Pvz., aš žinau kad man idealiai tinka cabelas large tall dydis ir netenka nusivilti, kai tuo tarpu Lietuvos parduotuvėse tokio dydžio nerasi ir tenka ilgai matuotis, kad ką nors tinkamo čia rasti.Andrius0522 rašė:siaip Tironas del dydziu gerai sako,USA dydziai gali daznai nuvilti...
as apie kitoki http://www.e-audimas.lt/lt/catalog/prod ... ategory/5/ tik kad siauriniam parduotuveje pigiauMenke rašė:Turiu sita audimo jau treti metai, daiktas super ir dar per ispardavima pirkau uz 119lt. Labai sunkiai sunesiojamas, nepasigailesi.p.arturas rašė: nusipirkau audimo bliuzona is polartek thermal , tai cia geras ar ,,atgyvena"? pirmas mano daiktas is polarteko, neturiu su kuo lyginti.
beje kaina irgi draugiska 159.
Va sitoki