su tokia visus eldoradus per diena apvaziuoji, susirenki karsius ir namo

VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys
tai gal kas su ja negerai? Nes draugas turi su trigubai didesniu kilometrazu ir yra patenkintas.Fiskius rašė:c) Korėjietiškos – visai nėra jokios kokybės
Linkęs pritarti. Gavau darbinę Kia Ceed 2011m, pravaziavus 40 tūkst. km. Eina nakum koks kibiras. Po 2007m. opel astra, sitas toooks kibiras, ant kelio nesilaiko visiskai. Astra budavo kaip prikalta prie kelio, varai 140 vienu pirštuku vairą prilaikydamas, o su šituo kibiru 120, jau pastoviai reik gaudyt kelią. Mano senukas 94m golfas geriau ant kelio laikesi.
Plastmases barska, plastikas virs spidometro, kur saule uzstoja atsoksta, nusiimaZodziu dedu riebų minusą ir į tą pusę niekad nežiūrėsiu.
tfu tfu tfu, kol kas tai esu visiskai patenkintas, tik bagazine galetu but didesneWytux rašė:fiskiau, o kaip alfa eina ?
Greitu metu varysiu i servisa, prakratys viska, bus matyti, bet siaip mano ausimi lyg ir niekas vaziuokleje nebarska, kibiriukas tiesiog ir tiekDonasssss rašė: tai gal kas su ja negerai? Nes draugas turi su trigubai didesniu kilometrazu ir yra patenkintas.
nezinau, private tau smulkiai surasiau, kaip buvo. aiskinkis.Vytenisnl rašė:O kodėl kitų tas virusas nepuola?
tai kuo jis geresnis? jei keliu reikia. o su ktrak varai per sniega.Vytenisnl rašė:O kodėl kitų tas virusas nepuola? Dėl ktrak - yra geresnis dalykas. Dygliuotos padangos. Kažkurią žiemą taip pravažinėjau, bet pas mus bėda, kad kelius valo retai, dviračių takus kartą per žiemą. Ir tai ne visus)
ka tau atsakytVytenisnl rašė:O mieste jau žvejot, kai sniego yra negalima? Dviratis irgi susisiekimo priemonė : -P