Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #513758   pensininkas
 10 Spa 2013 09:18
:-ou-je
su tokia visus eldoradus per diena apvaziuoji, susirenki karsius ir namo :gutgut nei milicija pagaus, nei ga :ruko ir dar mersui ziuriu 300km/h ne riba :-D
 #513767   hipy
 10 Spa 2013 09:58
man atrodo apvaziuodamas eldoradus as su savo uaz'iku sita A'M'aiG'ad padaryciau ir greiciu ir karsiu kiekiu...
 #514321   Wytux
 13 Spa 2013 18:37
Ne mano , bet :-D :

Kaip lietuvis renkasi mašiną:

1. Pagaminimo metai:
a) naudotas – pastoviai ges
b) naujas – irgi ges, ir dar brangiai

2. Kilmės šalis:
a) Vokiškos – nėra tikros japoniškos kokybės
b) Japoniškos – nėra tikros vokiškos kokybės
c) Korėjietiškos – visai nėra jokios kokybės
d) Prancūziškos – todėl kad š*das ir taškas
e) Amerikietiškos – nėra nei japoniškos, nei vokiškos kokybės
f) Kinietiškos – čia ir taip viskas aišku, net nėra apie ką šnekėti
g) Rusiškos – na negali gaminti normalių automobilių šalyje, kurioje lokiai vaikšto gatvėmis

3. Variklis:
a) Benzininis – daug ryja.
b) Dyzelinis – brangu remontuoti
c) hibridinis – baterijos kainuoja beprotiškus pinigus
d) Dujos – smirda.

4. Pavarų dėžė:
a) mechaninė – ją pastoviai reikia junginėti ir dar sankabą retkarčiais keisti
b) automatizuota mechaninė – reikia pastoviai junginėti ir išvis net nepanaši į automatinę.
c) automatinė – visąlaik persijungia ne laiku ir brangu remontuoti.
d) variatorius – būtinai suges

5. Varantys ratai:
a) Priekiniai – neaišku kaip išeiti iš slydimo
b) galiniai – neaišku kaip nepapulti į slydimą
c) visi varantys – visai nieko neaišku, būtinai užsimuši

6. Kėbulas:
a) sedanas – netilps šaldytuvas
b) hečbekas – maža bagažinė
c) universalas – kam reikalingas toks tvartas?
d) Kupė – nepatogu lįsti į galą
e) kabrioletas – pučia
f) mikroautobusas – per didelis

7. Automobilio klasė:
a) A – mopedas su stogu
b) B – važiuoja kaip mopedas, ryja kaip automobilis
c) C – atseit didelis, o iš tikro – mažas
d) D – galvojom, tai beveik E klasė, o pasirodo, tai padidinta C klasė
e) E – ir kaip su tokia karve parkuotis?

8. Langų tamsinimas:
a) tamsinti – nieko nesimato
b) netamsinti – visi žiūri kaip į durnelį ir karšta

9. Spalva:
a) balta – reikės pastoviai plaut, š*das
b) juoda – atrodysi kaip marozas, š*das
c) raudona – bobiška, š*das
d) sidabrinė – pusė pasaulio su tokia važinėja, š*das
e) žydra – gėjiška, š*das
f) likusios tuo labiau š*das

10.Turbina:
a) yra – š*das, genda, brangu
b) nėra – visai nevažiuoja, š*das
11. Padangos:
a) dygliuotos – š*das, ant asfalto visai nestabdo
b) nedygliuotos – š*das, ant ledo visai nestabdo

12. Pakaba:
a) minkšta – š*das, nesivairuoja
b) kieta – š*das, užpakalį atsikratysi

13. Rėmas:
a) yra – š*das, vairuojasi kaip barža
b) nėra – š*das, baloje užstrigsi

14. Salonas:
a) odinis – š*das, žiema užpakalis šąla, vasara – prakaituoja
b) medžiaginis – š*das, Coca-Colos dėmių neišvalysi
c) kombinuotas – visiškas š*das dėl auksčiau išvardintų priežasčių.

15. Spoileriai:
a) yra – š*das, pavogs
b) nėra – š*das, važinėji kaip koks vienkiaušis

16. Privalumai:
a) visi – š*das, sulūš, užtrumpins, suges
b) standartiniai – š*das, sunku rankomis veidrodėlius reguliuot
c) nėra – š*das, kaip aš važinėsiu?

17. Rida
a) didelė rida – š*das, automobilis visai nuvažinėtas
b) maža rida – visiškas š*das, automobilis nuvažinėtas, rida atsukta ir dar mane bando apgaut

18. Kaina
a) didelė kaina – nesąmonė, perekūpas bando pasipelnyt, kaip aš pažįstamiems pasakysiu, kad permokėjau?
b) maža kaina – š*das, suvirinta iš gabalų, perekūpas bando apgauti
 #514441   Fiskius
 14 Spa 2013 11:09
c) Korėjietiškos – visai nėra jokios kokybės

Linkęs pritarti. Gavau darbinę Kia Ceed 2011m, pravaziavus 40 tūkst. km. Eina nakum koks kibiras. Po 2007m. opel astra, sitas toooks kibiras :superšokas , ant kelio nesilaiko visiskai. Astra budavo kaip prikalta prie kelio, varai 140 vienu pirštuku vairą prilaikydamas, o su šituo kibiru 120, jau pastoviai reik gaudyt kelią. Mano senukas 94m golfas geriau ant kelio laikesi.
Plastmases barska, plastikas virs spidometro, kur saule uzstoja atsoksta, nusiima :-D Zodziu dedu riebų minusą ir į tą pusę niekad nežiūrėsiu.
 #515034   Donasssss
 16 Spa 2013 06:51
Fiskius rašė:c) Korėjietiškos – visai nėra jokios kokybės

Linkęs pritarti. Gavau darbinę Kia Ceed 2011m, pravaziavus 40 tūkst. km. Eina nakum koks kibiras. Po 2007m. opel astra, sitas toooks kibiras :superšokas , ant kelio nesilaiko visiskai. Astra budavo kaip prikalta prie kelio, varai 140 vienu pirštuku vairą prilaikydamas, o su šituo kibiru 120, jau pastoviai reik gaudyt kelią. Mano senukas 94m golfas geriau ant kelio laikesi.
Plastmases barska, plastikas virs spidometro, kur saule uzstoja atsoksta, nusiima :-D Zodziu dedu riebų minusą ir į tą pusę niekad nežiūrėsiu.
tai gal kas su ja negerai? Nes draugas turi su trigubai didesniu kilometrazu ir yra patenkintas.
 #515061   Fiskius
 16 Spa 2013 08:50
Wytux rašė:fiskiau, o kaip alfa eina ?
tfu tfu tfu, kol kas tai esu visiskai patenkintas, tik bagazine galetu but didesne :roll:
Po golfo, net ner ka lyginti. Trauka, valdymas, garso izoliacija :gutgut
 #515065   Fiskius
 16 Spa 2013 08:53
Donasssss rašė: tai gal kas su ja negerai? Nes draugas turi su trigubai didesniu kilometrazu ir yra patenkintas.
Greitu metu varysiu i servisa, prakratys viska, bus matyti, bet siaip mano ausimi lyg ir niekas vaziuokleje nebarska, kibiriukas tiesiog ir tiek :) Kaip sakiau, po Astros, ta zingsnis aygal, ypac kalbant apie stabiluma kelyje. Astra net ziema specialiai budavo sudetinga subine uzmest, o su situo pirdalietu ant zvyrkelio 70km/h ciut neapsisukau, gerai, kad ta antipraslydimo sistema yra ir kazkiek gelbeja.
Beje, kolegos Vilniuje turi naujausius ceed'us, sake tas pats B....
siemet kaip niekad nelaukiu ziemos, su tokia masina... :?
 #515068   Wytux
 16 Spa 2013 08:58
kai darbas nusispirko kia rio (ta pirma ) kazkada , tai irgi kazkaip tikejausi daugiau is jos, bet pravaziaves supratau, kad vistik netoli zigulio ji buvus, bet tai per tiek laiko gal kiek ir pasitaise firma.
 #516040   Sokratas
 19 Spa 2013 19:04
kažin ar praeis moderatoriams šita priemonė. Buvau įdėjęs lietuvio išradimą, kaip motorizuot paprastus dviračius, kažkodėl nepraėjo, ištrynė :grin: `
 #516077   Vytenisnl
 19 Spa 2013 19:55
O kodėl kitų tas virusas nepuola? Dėl ktrak - yra geresnis dalykas. Dygliuotos padangos. Kažkurią žiemą taip pravažinėjau, bet pas mus bėda, kad kelius valo retai, dviračių takus kartą per žiemą. Ir tai ne visus :))
 #516082   p.arturas
 19 Spa 2013 20:15
Vytenisnl rašė:O kodėl kitų tas virusas nepuola? Dėl ktrak - yra geresnis dalykas. Dygliuotos padangos. Kažkurią žiemą taip pravažinėjau, bet pas mus bėda, kad kelius valo retai, dviračių takus kartą per žiemą. Ir tai ne visus :))
tai kuo jis geresnis? jei keliu reikia. o su ktrak varai per sniega.
 #516084   Vytenisnl
 19 Spa 2013 20:23
Jei mieste - nevisur tas sniegas yra. Norėčiau pamatyt per asfaltą minant. Arba per vietas, kur sniegas su purvu maišosi, kur nubėga vandens mini upeliai (pvz. Žirmūnų dviračių take visą išvardintą gali rast). O kai nevaloma, tai tiek ktrak`ui, tiek dviračiui plius minus vienodos sąlygos, ktrako tik sukibimas kiek geresnis (dėl to ir siūlau dygliuotas padangas). Apie užmiestį nekalbu, nes ten jau bus atstumai didesni, o tada ir automobilis tampa geresniu pasirinkimu :)
 #516100   p.arturas
 19 Spa 2013 21:19
Vytenisnl rašė:O mieste jau žvejot, kai sniego yra negalima? Dviratis irgi susisiekimo priemonė : -P
ka tau atsakyt :?:
zvejok mieste kai sniego yra :-D
 #516102   Vytenisnl
 19 Spa 2013 21:25
Nesikabinėk prie žodžių : -P Ant kuršmarių nebuvęs, tai ten nežinau kas kaip. Bet iki antavilių numint teko. Kaip ir mačiau daug žvejojančių tam užutėkyje Žirmūnuos (kur žiemoja keli "laivai") : -)
 #517297   savas
 23 Spa 2013 19:46
Help!!! Siandie papirkau kabli is zmogaus scenikui, ale atrodo kazkas kosminio... Gal kokiu tvirtinimo elementu truksta ar man fantazijos neuztenka, bet nerandu kaip tvirtint... Gal kas zino, kur atrast schema (brezinuka) kaip kas darosi. Pas zmogeli apacioj tuscia buvo, pas mane visokios skardos apsaugines nuo glusako ir t.t. Vien zodziu gal kas koki linka i vizualizacija zino?
 #518316   Sokratas
 27 Spa 2013 03:35
važiuoji važiuoji žvejybon ir , bac, privažiuoji:
P1050710.JPG
Kokie būtų tolimesni veiksmai?

Žinau, kad Agis, ar Vitolis, ar Savas, ar SuliusM, ar Mindulė, ar Alkanas, ar Sonca, ar Vava , ar Kleckas, ar Bobis koks ,pasielgtų teisingai, bet dėl kitų- negrantuots :lol:
 #518341   hipy
 27 Spa 2013 10:28
Pagal tavo rasliava apie ziemines padangas, tai prisiparkuoji salia, palikdamas Vitoliui pravaziuot, ir aini pescias...
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė