dusys rašė:Na vadinasi, kaip Saulius sake, kad vieniem veikia kitiem ne. Nesakau ,kad man neveikia, veikia ir man , bet tikrai ne geriau uz paprasta guma.
Ir ne viena karta buvo priesingai nei tau, kad as gaudau ant nevalgomo silikono ir traukiu o aplinkui gaugantys nepagauna ir viskas. Jau net inkarus ant galvos pradeda mesti ir masalus metam i ta pati taska, bet kaskodel nejima jiems tu "valgomu" nors tu ka.
O kad spalva turi ytakos tai as net nesigincyju. Man tai vienas svarbiausiu faktoriu.
neiškentęs įsiterpsiu ir aš:
geras draugas, skayčiau, ešerių žvejybos profas sako taip: pofig ta spalva, pofig tas kvapas, pofig masalų keitaliojimas. Ką gaišt laiką keičiant masalą, geriau padaryst geresnį, kitokį pravedimą . Pirkti jūs tuos brangius guminukus, mokėkit dešimtis-šimtus litų už brangiausius voblerius, o aš , sako, išsikirpsiu iš konservų skarbonkės lapelį, pamausiu jį ant kabliuko ir padėsiu visus jumis į vietą....
Aš irgi dar bandydau ginčytis, nesutikti, bet kaip praktika parodo, jis visada lieka teisus

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.