Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #521831   Tironas
 07 Lap 2013 18:33
hipy rašė:ar rasiau kad lengviau gresis? rasyt matau moki, bet skaityt dar reiktu pasimokyt...
ple, tada isvis nieko nesuprantu? tu ekete grezi ne graztu, bet geras kvepavimo savybes turinciu rubu?

o tai kaip cia?????
 #521843   SauliusM
 07 Lap 2013 19:52
nu antra diena is eiles isitikinu, kad siemet tikrai geras kanapiu derlius buvo.
:lol:
 #521855   hipy
 07 Lap 2013 20:54
Tironas rašė:
hipy rašė:ar rasiau kad lengviau gresis? rasyt matau moki, bet skaityt dar reiktu pasimokyt...
ple, tada isvis nieko nesuprantu? tu ekete grezi ne graztu, bet geras kvepavimo savybes turinciu rubu?

o tai kaip cia?????
objesniaju asoba tupomu: storulis nemazai prakaituoja net prie nedidelio fizinio aktyvumo. toliau pasakot ar jau susideliosi kaip fizika suredyta?...
 #521876   Tironas
 07 Lap 2013 22:37
vadinasi patys paciausi sportinio tipo drabuziai sukurti storuliams :D
o idant sportiski ir stiprus zmones maziau prakaituoja, tai jiems ir su fufaikem gerai :D
 #521911   andrius0302
 08 Lap 2013 09:19
SauliusM rašė:nu antra diena is eiles isitikinu, kad siemet tikrai geras kanapiu derlius buvo.
:lol:
+1
 #521950   Menke
 08 Lap 2013 11:12
bobis rašė:
Tironas rašė:karoce pasakysiu as taip. Jus beveik visose temose, o ypac sioje nusigrybaujate juodai.
Pradedat svaigti apie rubus tokius kuriu reikia lipant i everesta ir pamirstate kad realiai daugumas esat storuliai, rukoriai, pijokai :D ir judejimo minimaliai. taigi imkit tiesiog ir objektyviau vertinkit reikalavimus rubams. tiesiog susideliokit is naujo viska.
o jei esu nenormalus?, tai yra nei viena čia išvardinta savybė man netinka, ka tada imt?
Grožis man būtų paskutinėj vietoj, pirmiausiai- komfortas
Tai pradek valgyt, rukyt ir gert, vo tada busi toks kaip Tironas ir galesi nesioti Norfina, vat.
 #521971   Rolas
 08 Lap 2013 12:07
Pagaliau sulaukiau džemperiuko iš kobylos. Buvau užsisakęs šitą
http://www.cabelas.com/product/Cabelas- ... 3D10002502
Pirmas įspūdis pačiupinėjus - labai storas ir šiltas. Jaučiu, kad ir šalčiausią žiemą bus tik drenažiniai apatiniai šitas džemperiukas ir žieminis kostiumas. Sakyčiau, kad netgi ir per storas. Būtų užtekę ir 200 polareteko. Tik tiek, kad vienu dydžiu per didelius užsisakiau XL, o reikėjo L. Bet, kaip sakoma, iš didesnio mažesnį visada gali padaryt ... :)
 #521996   Jonvabalis
 08 Lap 2013 13:11
Tironas rašė:kokia gavosi galutine suma su viskuo?
Čia daugiau provokacinis klausimas Rolai: jei parašysi labai mažą kainą, apšauks, kad esi negeras ir mokesčių nesumokėjai; jei parašysi didelę, sakys, kad glušas Lietuvoje pigiau galėjai gauti, plius pasimatuoti :)
Tu gerai pagalvok, kiek rašyti ;-)
 #522000   Rolas
 08 Lap 2013 13:26
:-D deja, sumokėjau mokesčius Lietuvai :) Dėl dydžio labai nepergyvenu (šiuo metu esu numetęs virš 10 kg svorio... Niekada nežinau, kada vėl tuos kg atgausiu, o gal ir dar daugiau priaugsiu, tai žiūrėk ir bus kaip tik... ;uolrait ) ir esu patenkintas pirkiniu. Neturėjau dar tokio šilto rūbo, tai svarbiausia. Gal dabar žieminio kostiumo kokio paprastesnio užteks, tai gal ant to sutaupysiu...
 #522011   Tironas
 08 Lap 2013 14:06
man tavo spejimai visiskai neidomus. man idomu kiek pinigu sumokejo. as pats esu siuntesis ir visais atvejais gavosi bvrangiau negu skaiciavau
 #522014   Menke
 08 Lap 2013 14:19
Tironas rašė:man tavo spejimai visiskai neidomus. man idomu kiek pinigu sumokejo. as pats esu siuntesis ir visais atvejais gavosi bvrangiau negu skaiciavau
Tai skaiciuotuva nauja nusipirk, arba matematikos kursa kartoti reik. Kiek siunciausi tai net pigiau gavosi nei skaiciavau. Nes kelis kartus siuntimo i kaina neytrauke.
 #522021   Marius1
 08 Lap 2013 15:19
Tironas rašė:kaip palyginai? Vision tokio neturi :)
Svarsčiau pirkti, ale kaina.... :shock:
Nu, o iš cabelas daugiau 250 nekainuos tikrai
 #522029   Arvidys
 08 Lap 2013 16:10
Tironai, tu tai įdomus tik pamatai, kad kažkas kažką nusiperka ne LT ir iškart pradedi putotis.... Koks tau skirtumas? Geriau daugiau laiko praleistum galvodamas kaip gerinti savo siūlomos produkcijos kainas. O tas briedas dėl pasimatavimo Lietuvoi irgi daugumoi atveju nesamonė... Nes dydžių dažniausiai nebūna kalbu konkrečiai apie Ozo salmo...
 #522052   vava
 08 Lap 2013 18:19
Menke rašė:
Tironas rašė:kokia gavosi galutine suma su viskuo?
Speju, turejo gautis apie 160lt
Speciau daugiau gavosi... Nu, Rolai, skelbk galutine suma. Tikrai idomu :)
 #522061   Rolas
 08 Lap 2013 19:43
Žinot, gerą patarimą davė Jonvabalis. Jei pasakysiu, kad mažai, būsiu Tėvynės išdavikas, jei daug - lūzeris. Tai va. Teko sumokėti visus mokesčius valstybei, siuntimas prisidėjo, tai gavosi apie du šimtus su trupučiu.
Nu, dabar galit pradėt ėst :)
 #522067   DainiusM
 08 Lap 2013 19:54
Ner cia ko est, normaliai gavosi. :)
 #522093   looking4snow
 08 Lap 2013 21:38
Yra tik trys variantai: 1) Turi axujiena drauga USA, kuris neima komisiniu, o tik tiek, kiek realiai kainuoja daiktas + siuntimas; 2) turi tarpininka, kuris ima 10%, 3) pats siuntiesi tiesiai pas save.
p.s. naudojuosi antru varianu. Siunciausi dafiga su biskiu kartu ir niekada nepapuoliau ant muitines. Gali buti, kad nuo badar mane itrauks i mistini sarasa, kuriuos visada tikrina. :lol: Toks gyvenimas, ka padarysi...
 #522139   vava
 09 Lap 2013 00:44
nusiramink. tokiu , kaip tu, tukstanciai. Jie siunte, siuncia ir sius..... tiesiog taip pigiau :)
 #522183   Tironas
 09 Lap 2013 10:54
visu pirma as nesiputoju, tie kas galvoja kad putojuos, tai galit *mažiau rašyk*.
antra, zinau kad siunciasi ir mano daug draugu siunciasi. tiesiog zinau kurie protingai siunciasi, o dauguma siunciasi biliakaip. realiai prisisiuncia ne savo dydziu o dazniau aplamai prisisiuncia visisko briedo kurio jiem nei reikia nei ka. tiesiog kazkodel zmogui labai sarmata prisipazint lad laxanulsia ir nusipirko suda :)

taigi, duotuoju atveju zmogus nusipirko ne savo dydi, neaisku kiek sumokejo. tai man tiesiog keista kad svarbu yra kaina, o visis kiti dalykai pofig :)

dar yra berysio kai lygina su Vision ar dar kazkuo, kai tolio gaminio net nera. :) vienu zodziu. gero jum savaitgalio. sekmingos zvejybos. myliu buciuoju. ATA
 #522189   vincas
 09 Lap 2013 11:38
visai linksma cia paskaitineti, bet vyrai, gal geriau eikit zvejot tusciai nesigincine :lol: :grin:
 #522282   alkanas
 09 Lap 2013 21:58
kaip gali nusipirkt ko nereikia , tipo jei ne zvejybai, tai daugiau niekam rubai nenaudojami ? vaiksto visi visur nuogi, tik zvejyboj grazus ir protingi pasipuose :grin:
vat kad nezinom kokius rubus reik pirkt, tai kitas klausimas, tiesa sakant galvojau kad as vienas nezinau, nes tingiu skaityt ir mintinai mokytis pavadinimus visokius ir kas kam, bet pasirodo kad daug tokiu pat
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė