ple, tada isvis nieko nesuprantu? tu ekete grezi ne graztu, bet geras kvepavimo savybes turinciu rubu?hipy rašė:ar rasiau kad lengviau gresis? rasyt matau moki, bet skaityt dar reiktu pasimokyt...
o tai kaip cia?????
ple, tada isvis nieko nesuprantu? tu ekete grezi ne graztu, bet geras kvepavimo savybes turinciu rubu?hipy rašė:ar rasiau kad lengviau gresis? rasyt matau moki, bet skaityt dar reiktu pasimokyt...
objesniaju asoba tupomu: storulis nemazai prakaituoja net prie nedidelio fizinio aktyvumo. toliau pasakot ar jau susideliosi kaip fizika suredyta?...Tironas rašė:ple, tada isvis nieko nesuprantu? tu ekete grezi ne graztu, bet geras kvepavimo savybes turinciu rubu?hipy rašė:ar rasiau kad lengviau gresis? rasyt matau moki, bet skaityt dar reiktu pasimokyt...
o tai kaip cia?????
+1SauliusM rašė:nu antra diena is eiles isitikinu, kad siemet tikrai geras kanapiu derlius buvo.
Tai pradek valgyt, rukyt ir gert, vo tada busi toks kaip Tironas ir galesi nesioti Norfina, vat.bobis rašė:o jei esu nenormalus?, tai yra nei viena čia išvardinta savybė man netinka, ka tada imt?Tironas rašė:karoce pasakysiu as taip. Jus beveik visose temose, o ypac sioje nusigrybaujate juodai.
Pradedat svaigti apie rubus tokius kuriu reikia lipant i everesta ir pamirstate kad realiai daugumas esat storuliai, rukoriai, pijokai :D ir judejimo minimaliai. taigi imkit tiesiog ir objektyviau vertinkit reikalavimus rubams. tiesiog susideliokit is naujo viska.
Grožis man būtų paskutinėj vietoj, pirmiausiai- komfortas
Čia daugiau provokacinis klausimas Rolai: jei parašysi labai mažą kainą, apšauks, kad esi negeras ir mokesčių nesumokėjai; jei parašysi didelę, sakys, kad glušas Lietuvoje pigiau galėjai gauti, plius pasimatuotiTironas rašė:kokia gavosi galutine suma su viskuo?
Speju, turejo gautis apie 160ltTironas rašė:kokia gavosi galutine suma su viskuo?
nuo kada? tai jau trecia karta brango?Sir_Limon rašė:50lt išmuitinims
Tai skaiciuotuva nauja nusipirk, arba matematikos kursa kartoti reik. Kiek siunciausi tai net pigiau gavosi nei skaiciavau. Nes kelis kartus siuntimo i kaina neytrauke.Tironas rašė:man tavo spejimai visiskai neidomus. man idomu kiek pinigu sumokejo. as pats esu siuntesis ir visais atvejais gavosi bvrangiau negu skaiciavau
Svarsčiau pirkti, ale kaina....Tironas rašė:kaip palyginai? Vision tokio neturi
Speciau daugiau gavosi... Nu, Rolai, skelbk galutine suma. Tikrai idomuMenke rašė:Speju, turejo gautis apie 160ltTironas rašė:kokia gavosi galutine suma su viskuo?