tiksliau, šakos susirenka muses 

Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
O tu neįžeidinėk ir neįžeisi...Bratka rašė:bobi,bijau izeist tave kai asmenybe,bet ar patsai tikslingai gaudai upetakius?
Donis rašė:po truputi pradejau ruostis ateinanciam sezonuicia tokia strymeriu sapnu gaudykle gavos
![]()
Turbut turejai raumeny kai perpurvinas, nes su geru dumu nieko ner geriau. Tada jie labai drasusVegys rašė:Upės galėjai ir neminėt, bo jei sugausi ką nors ir pasigirsi - rasi krūvą žvejų prie upės
Kalbant apie masalus - imi natūralų (ale upėtakio imitaciją ar pan) ir rėkiantį masalą (ryškų). + kiek kurių nutrauksi.
Aukštas vanduo nėr blogai. Va kai purvinas - tada nėr gerai.
Būtent ... Kalbėjau apie per purviną, kai meti bile kad į vandenį (nes nežinai kur kas po vandeniu), trauki kaip aklas (nematai kliuvinių /etc). Tokiu atveju š... o ne žūklė.cesius rašė:Turbut turejai raumeny kai perpurvinas, nes su geru dumu nieko ner geriau. Tada jie labai drasusVegys rašė:Va kai purvinas - tada nėr gerai.
tokiu atveju siulyciau kenartus, dorado voblikus, nes ju kainos ir kokybes santykis tavo situacijoj bus pats geriausias. Ir jie tikrai kibus3nergy rašė:Man asmeniškai geriau turėti didesne kolekcija . Geriau daugiau nes vistiek tu ji kažkada nutrauksi .
Jie ypatingai gerai tinka ten, kai nežinai ar sugrįš iš Neptūno valdų...pensininkas rašė:tokiu atveju siulyciau kenartus, dorado voblikus, nes ju kainos ir kokybes santykis tavo situacijoj bus pats geriausias. Ir jie tikrai kibus3nergy rašė:Man asmeniškai geriau turėti didesne kolekcija . Geriau daugiau nes vistiek tu ji kažkada nutrauksi .
Jei matau kas po vandeniu, tai tada Stik'ai ilsisi...Rapolas rašė:Kad bezonduojant naujas vietas ir tikrinant po vandeniu "pasislėpusius" medžius ar kitus kliuvinius, dažniausiai ir pasimauna papėtakis- vdns tinka anie ne tik zondavimui, bet ir gaudymui. O jei reiktų pasikabinusius lydekus vertint ,tai pas mane Dorado vobleriukai lenkia japoškes net nežinau kiek kartų
Rusas pasakytu: Bez poterija ni kakRapolas rašė:Nelabai ką galiu pasigirt šituo aspektunaudoju paprastus rudus polaroidus, greičiausiai- kitajskus (neatsimenu kiek mokėjau, bet tikrai nedaugiau 100). Bet vietose, kur daugiausia žvejoju, nepadėtų ir pačios geriausios kokybės akiniai, nes arba gyliai arba atstumai dideli, nu arba vietos ant tiek žinomos, kad akiniai ir nuo saulės tiktų
O kai vietos nežinomos, tai jo- daugiausia eina žvalgybon pigesni pirktiniai arba savadarbiai vobleriai.
Vat sūnus, daugiausia gaudantys su BASSDAY ir JACKSON vobleriais, tai turi iš amerikos kažkokius "krūtus" parsisiuntęs akuliarus, tai sakos, kad dažnai dugną net perskaito (kuo aš vis dar abejoju), bet vistiek per intensyvesnę žvejybą po vieną-kitą voblerį palieka Neptūnui.. nu arba narą pažystamą kviečias į pagalbą