Parašiau apie tai klausimą čiaSauliusM rašė:todel kad supjaus juos pintas valas
Nueik i Zukles koda ir tikrai rasi keleta UL ar is Fenwick'u, ar is Palms, ar dar koki uz tokia suma. Avida kazin ar rasi uz tokia kaina. Cia jau tiesiai su Triturusu reiketu derintis, nes ZK brangiau nei 500 bus.RastaMan rašė:O tai ką galėtų upėtakiui paimt tarkim iki 500 lt(kaip minėjau vobleriai +- iki 5g., pintas valas, į dideles upes nelendu)
Čia dėl ilgio?Vegys rašė:Toks manau tik "myžupiams" tinka.
Fastas universalesnis už sasyską būtų, galėtum panaudot kotą ir tvičui tada, bet šiaip akcijos pasirinkimas grynai asmeninis reikalas, vieniem patinka lėtesni, kitiem greitesni kotai.RastaMan rašė:Čia dėl ilgio?Vegys rašė:Toks manau tik "myžupiams" tinka.
Na visiškai žalias nesu, vietas savo jau +- žinau. "PS66LF2" gal truputi ir per ilgas. Iš tiesu neapsisprendžiu dėl koto akcijos ir klasės.
Jei klausi info parduotuvėj tai visi siūlo ul+"sasyskinį", jei info iš forumo, tai L+atsakymo kaip ir neturiu. Labiau linkęs tikėti forumo dalyviais.
Tai va kiek suprantu vistik upėtakiui turėtų būti "L", o kokią akciją pasirinkt? Jei iš premier, tai yra kaip ir du variantai arba trumpas "Mod", arba ilgesnis Fast. Ką pasirinkt? Pats negaliu atsakyt nes nesu gaudęs ir turėjęs "sasyskos".
Tai iš premier gautųsi arba "PS50ULM" arba "PS56LF"
Nors transportuot ir nelabai patogu vienadalį, bet manau vienadalis vistik turėtų būti jautresnis už sudurtinį.
gaus tikrai uztaikius 15%looking4snow rašė:Nueik i Zukles koda ir tikrai rasi keleta UL ar is Fenwick'u, ar is Palms, ar dar koki uz tokia suma. Avida kazin ar rasi uz tokia kaina. Cia jau tiesiai su Triturusu reiketu derintis, nes ZK brangiau nei 500 bus.RastaMan rašė:O tai ką galėtų upėtakiui paimt tarkim iki 500 lt(kaip minėjau vobleriai +- iki 5g., pintas valas, į dideles upes nelendu)
sian buvau upetakiu,taigi iskart nuspresta reikia 2m ilgio koto(zvejota su 2,4m) ir iki 8gr uzmetimo,jei sakai,kad zvejosi mazuosiuose upeliuose!Sekmes renkantis kotaRastaMan rašė:Čia dėl ilgio?Vegys rašė:Toks manau tik "myžupiams" tinka.
Na visiškai žalias nesu, vietas savo jau +- žinau. "PS66LF2" gal truputi ir per ilgas. Iš tiesu neapsisprendžiu dėl koto akcijos ir klasės.
Jei klausi info parduotuvėj tai visi siūlo ul+"sasyskinį", jei info iš forumo, tai L+atsakymo kaip ir neturiu. Labiau linkęs tikėti forumo dalyviais.
Tai va kiek suprantu vistik upėtakiui turėtų būti "L", o kokią akciją pasirinkt? Jei iš premier, tai yra kaip ir du variantai arba trumpas "Mod", arba ilgesnis Fast. Ką pasirinkt? Pats negaliu atsakyt nes nesu gaudęs ir turėjęs "sasyskos".
Tai iš premier gautųsi arba "PS50ULM" arba "PS56LF"
Nors transportuot ir nelabai patogu vienadalį, bet manau vienadalis vistik turėtų būti jautresnis už sudurtinį.
Kažko aš nebesuprantu...Vegys rašė:Dėl myžupių - dėl ilgio ir užmetimo.
zvejyskavenskas rašė:sian buvau upetakiu,taigi iskart nuspresta reikia 2m ilgio koto(zvejota su 2,4m) ir iki 8gr uzmetimo,jei sakai,kad zvejosi mazuosiuose upeliuose!Sekmes renkantis kota
Susipainiojau su užmetimo svoriaisRastaMan rašė:Kažko aš nebesuprantu...Vegys rašė:Dėl myžupių - dėl ilgio ir užmetimo.
Koks užmetimas yra (g.) PS66LF2 ir koks (g.) PS50ULM???
na nesakau,kad reikia cia visiems pirkt tai kaip as noriu,tik sakau savo pastebejima. Jei upelis yra 3metru plocio ir apauges medziais,krumais kur lendi i sunkias prieinamas vietas,o ten lyg ir atrodo patraukli vieta,kaip manai uzmest masala su 2.4 kotu? kaip tik sian su 2.4 L kotu zvejojau,taigi kotas tikrai man buvo ilgas nepriejau tu vietu kuriu norejau,antras L man atrode truputi per kietas,nes nejutau 2 mepso pasipriesinimo.Nesu specas cia tik mano pastebejimasArvidys rašė:zvejyskavenskas rašė:sian buvau upetakiu,taigi iskart nuspresta reikia 2m ilgio koto(zvejota su 2,4m) ir iki 8gr uzmetimo,jei sakai,kad zvejosi mazuosiuose upeliuose!Sekmes renkantis kota
Kodėl čia nusprendei, kad reikia būtent 2m ilgio? Čia jei tau taip tai nereiškia, kad visiem. Gaudau pats su 2,4m ir dar galėčiau pasiilginti. Gaudau nuo mažu upelių iki normalaus dydžio upių. Ir rašai, kad reik iki 8g. O paskui, kad UL, nors tie 8g į UL rėmus kaip ir nelabai telpa.
RastaMan, jei mastai apie premier tai pasikonsultuok su Tadunce jis ten kažkoki trumpa mažiems upeliams naudoja pasakys kaip kas. Plius jis irgi gaudo su pintuku.
Ilgis labai priklauso nuo to, kokio dydžio upėse planuoji gaudyt. Nemanau, kad jaustum komfortą gaudydamas tarkim su 2,0m. ilgio kotu Nemunevilnius_neris rašė:...koks ilgis ir koks uzmetimas optimaliausias,gaudant upej sapalus,salacius...