prasom pagarbiau apie gluspetrius be laipsnio is provincijosPfk rašė:bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos

prasom pagarbiau apie gluspetrius be laipsnio is provincijosPfk rašė:bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos
apie kokias mano tobulas subtilybes turi omeny? O siaip pora subtilybiu atskleisiu, tikiuos mano rezultatai nepabloges : 1. Reik zvejot o ne namuos sedet, 2 reik turet supratima apie zukle ir mastyt bent kiek. zadejau ikelt nuotrauku , bent tiek to, liks man josNegazdink rašė:Tiesiog meluodamas sazines nejauciakrioklis rašė:Deividai galetum atskleisti tas savo tobulas subtilibes kaip reik zvejoti. Nes ziuriu visa Lietuva tik po kelias desimtis pagauna , o tu simtais.
tai kad tu taip piktai parasai galvoju ka cia ir dalintis... melagiu isvadinakrioklis rašė:OhOHooo paslaptis pas Deivida kaip pas koki upetakininka. As galvojau busi rimtas zvejys tai pasidalinsi kokiom sistemelem, kokiu masalu, kokiu dienos metu gaudai.....
Nu as tik paklausiau, melagiu tikrai as nevadinau! Ten kazkas kitas pacitavo apie sazine ir mela, tikrai ne asDeividas rašė:tai kad tu taip piktai parasai galvoju ka cia ir dalintis... melagiu isvadinakrioklis rašė:OhOHooo paslaptis pas Deivida kaip pas koki upetakininka. As galvojau busi rimtas zvejys tai pasidalinsi kokiom sistemelem, kokiu masalu, kokiu dienos metu gaudai.....
Vistiek kokia viena pagausi ant smarves, o tada ir reikalui esant sviezios stintos pasipjausiPfk rašė:yra maxima, yra iki. jau esu rašęs kaip su pjaustytu karpiu reikalai mano maximoj.
bet vat į iki reikės užsukti, gal ten bus paruoštos filė. nepagalvojau apie tai.
vienaip ar kitaip tą smarvę reikės išbandyti, ba jau susipjausčiau.
Turbut buto seimininkai apsidziauge smarve...press rašė:Prisiminiau savo istorija....
justgytis rašė:nzn kur jus siandiena ta 31 stinta sugraibet... Jau kruva zmoniu 11h vyniojos meskeres namo... nemaciau nei vieno kad kuris trauktu jas... o buvo ir tokiu kurie isvis nei vienos neturejo