Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Stinta jūroje, mariose; ežerinės stintos
 #542573   hipy
 03 Vas 2014 17:58
Pfk rašė:bet elgiasi kaip eilinis glušpetris iš provincijos
prasom pagarbiau apie gluspetrius be laipsnio is provincijos :grin:
 #542578   Pfk
 03 Vas 2014 18:20
nenorėjau įžeist. pats ne didmiesčio vaikas tesu. bet palyginimą kažkokį reikia surast :roll:
 #542582   marenas
 03 Vas 2014 18:31
jus hiebra nevarykit taip ziaurei ant saves :grin:
visi mes cia normalus tik su savo haraktereis :gutgut
seip kas netingi vaiksciot as esu dares taip,uzsimetu kuprine ant peciu dvi meskerikes rankoi ir eini po biski matai kimba kaskam salia antram uzeini 5m uzju priekio issigrezi suleidi meskerikes irgi palupi kol nustoja ir viel eini esu taip issigelbiejas nuo nulio.per nekiba.bet dazniausei tingisi vaiksciot,aisku ir ne per 15salcio :grin:
 #542586   ėrnis
 03 Vas 2014 18:36
ir kaip turi tas jaustis tas pries kuri uzgrezei ?? :-D man vakar taip buvo kazkas vis judino, judino kitas, o kitas vaikis is sono karts nuo kart pakirsdavo stintele ir tik kazkas uzlindo uz priekio ir tada :stop-; baiges visi kibimai. nu ir kol jis pasitrauke teko nusiimt...
 #542638   Pfk
 03 Vas 2014 20:01
normaliai jaustis. ne privatizuotos marios :cig.
aš kadangi ant pietų nebuvau nusiteikęs dar namo važiuot, taip ir dariau kaip marenas kalba. galų gale grupelę pingvinų aptikau kurie kažką veikę. bet tie pingvinai buvo labai jau susispietę, nebūčiau įlindęs į tarpa. tai aplink ta grupelę sukau ratą, aplink kas keletą metrų eketes gręžiodamas. net pačiam juokingai atrodė :lol: bet šiaip ne taip toj vietoj atradau tą tinkama eketę ir pietus namo parsinešiau. kolegos nepyko ir nesibarė dėl nekibos :[anuol
 #542640   ėrnis
 03 Vas 2014 20:06
pfk, bet man vistiek atrodo kad tu aplink mane sukiojais. nes atejo pries mane i prieki , nieko nesulaukes kairiau slinkos. o paskui nebmaciau kur dingo :-D
suprasciau kad sestu uz nugaros, kad neuzgreztu is juros ateinancios zuvies, bet vistiek i prieki seda...
nieko nesakau, tik man nepatinka uzstoja vaizda (nebmatau kas kur traukia ir dazniausiai po tokiu veiksmu nebkimba)
 #542652   Deividas
 03 Vas 2014 20:49
Negazdink rašė:
krioklis rašė:Deividai galetum atskleisti tas savo tobulas subtilibes kaip reik zvejoti. Nes ziuriu visa Lietuva tik po kelias desimtis pagauna , o tu simtais.
Tiesiog meluodamas sazines nejaucia :)
apie kokias mano tobulas subtilybes turi omeny? O siaip pora subtilybiu atskleisiu, tikiuos mano rezultatai nepabloges : 1. Reik zvejot o ne namuos sedet, 2 reik turet supratima apie zukle ir mastyt bent kiek. zadejau ikelt nuotrauku , bent tiek to, liks man jos :cool:
 #542680   krioklis
 03 Vas 2014 21:31
OhOHooo paslaptis pas Deivida kaip pas koki upetakininka. As galvojau busi rimtas zvejys tai pasidalinsi kokiom sistemelem, kokiu masalu, kokiu dienos metu gaudai.....
 #542683   Deividas
 03 Vas 2014 21:37
krioklis rašė:OhOHooo paslaptis pas Deivida kaip pas koki upetakininka. As galvojau busi rimtas zvejys tai pasidalinsi kokiom sistemelem, kokiu masalu, kokiu dienos metu gaudai.....
tai kad tu taip piktai parasai galvoju ka cia ir dalintis... melagiu isvadina :-D
 #542693   krioklis
 03 Vas 2014 21:56
Deividas rašė:
krioklis rašė:OhOHooo paslaptis pas Deivida kaip pas koki upetakininka. As galvojau busi rimtas zvejys tai pasidalinsi kokiom sistemelem, kokiu masalu, kokiu dienos metu gaudai.....
tai kad tu taip piktai parasai galvoju ka cia ir dalintis... melagiu isvadina :-D
Nu as tik paklausiau, melagiu tikrai as nevadinau! Ten kazkas kitas pacitavo apie sazine ir mela, tikrai ne as :grin:
 #542728   pensininkas
 03 Vas 2014 22:54
Krc jei nori dalintis info tai dalinkis, jei nenori tai net netrysciok kaip nekalta mergaite. Mat labai izeidu cia ir nuskriausta pavaizdavo. Cia taip savo vyriskuma parodai?
 #542805   EDMA
 04 Vas 2014 09:25
Del finansiniu priezasciu niekad neapsimoka, o jei zvejo lyga turi tai tada bet kada apsimoka :gutgut
 #542875   justgytis
 04 Vas 2014 12:30
Siandien is zvejybos gryzau 11 30. Is pradziu pagavau net 3 stintas... bet net ir tas nup..o zuvedros, nors apsiverk :(
 #542892   Pfk
 04 Vas 2014 14:10
čia toks klausimėlis kilo. pirkau karpį penktadienį, sausio 31 d. kadangi jo daug liko, tai galvojau pasiliksiu kitam kartui. laikiau maišelyje, šaldytuve. šiandien pjaustant porcijas jo kvapas toks jau nebe itin malonus. nėra sušvinkęs, bet jau nebe apetitnas toks, pastovėjęs penketą dienų. ar ant tokio dar galima produktyviai žvejot? žadu ryt lėkt.
naują pirkt - prabliema. nes nėra pas manęs niekur kur gaut nuskusto, pjaustyto, ir tektu pirkti cielą gyvą :roll:
 #542896   pensininkas
 04 Vas 2014 14:18
pasipjaustai kiek reikia porcijai, a visa kita ant keptuves :cig. kam cia smardint saldytuva, namus, laukt nuo moters pastabos is kocelo per galva? :roll:
 #542904   Pfk
 04 Vas 2014 15:12
ką ten kept, katinui nebent. supjaustė maždaug pusės kilogramo karpiuką teta maximoj, ten tos mėsos ant kaulų buvo nebent žuvienei :roll: smirdėt nesmirda sakau. bet iš arti kvapas jau nebe seksovas.
 #542925   Pfk
 04 Vas 2014 16:30
yra maxima, yra iki. jau esu rašęs kaip su pjaustytu karpiu reikalai mano maximoj.
bet vat į iki reikės užsukti, gal ten bus paruoštos filė. nepagalvojau apie tai.
vienaip ar kitaip tą smarvę reikės išbandyti, ba jau susipjausčiau.
 #542926   Negazdink
 04 Vas 2014 16:33
Pfk rašė:yra maxima, yra iki. jau esu rašęs kaip su pjaustytu karpiu reikalai mano maximoj.
bet vat į iki reikės užsukti, gal ten bus paruoštos filė. nepagalvojau apie tai.
vienaip ar kitaip tą smarvę reikės išbandyti, ba jau susipjausčiau.
Vistiek kokia viena pagausi ant smarves, o tada ir reikalui esant sviezios stintos pasipjausi :)
 #542928   press
 04 Vas 2014 16:39
Prisiminiau savo istorija :)

Is vakaro pasigaudziau pugzliu Nidoje palei kranta ir kazkodel imeciau i kamera nakciai.

Ryte atsikeliau pasiruost porcijas, sumasciau atsildyt mikrobangeje, tai ne tik atsilo, bet ir pasvinko, dvokas neispasakytas. O ka daryt? Pasiruosiau porcijas is to ka turiu :) Nuvariau i 14 km. duriau tiesiai i kolchozo viduri. Visi sedi nosis nuleide. Issigreciau 2 skyles, 6 kabliukai ir ant visu pasvinkes pugzlys. Po 15 min viena meskere meciau i sona, nes darbavausi slapias, man tai ne poilsis ... O ar kibo visiem kitiem aplinkui? Kiek akys mate - NE! Vienas, kitas, trecias prieina ir klausia kame reikalas. Kai pabodo, vienam pasiuliau prisest salimais, mano isgreztoje eketeje. Ir jam kibo? NE! Atstumas tarp musu 50 cm :) Avizos pirktines, standartas.

Taigi, kabink tu ta pasvinkusi karpi ir megink :)
 #542931   Negazdink
 04 Vas 2014 16:50
press rašė:Prisiminiau savo istorija :)....
Turbut buto seimininkai apsidziauge smarve...
 #542934   press
 04 Vas 2014 16:56
Kadangi pats sau seimininkas, o seimyna dar miegojo, spejau pravedint kaip reikiant ;)
 #542970   žVYNAS
 04 Vas 2014 18:39
Nuo 9.00 iki 15.00 poligonas, 31 stinta ir 2 plekšnes. Visas kibimas nuo 10 iki 11.30, po to labai reti kibimai. Stinta smulki.
 #542976   justgytis
 04 Vas 2014 19:02
nzn kur jus siandiena ta 31 stinta sugraibet... Jau kruva zmoniu 11h vyniojos meskeres namo... nemaciau nei vieno kad kuris trauktu jas... o buvo ir tokiu kurie isvis nei vienos neturejo :)
 #543101   žVYNAS
 05 Vas 2014 09:22
justgytis rašė:nzn kur jus siandiena ta 31 stinta sugraibet... Jau kruva zmoniu 11h vyniojos meskeres namo... nemaciau nei vieno kad kuris trauktu jas... o buvo ir tokiu kurie isvis nei vienos neturejo :)

Aplinkui mane žvejoje žmones sugebėjo ir daugiau nei 31 stinta pagauti. Žvejojom kolūkio pradžioje.
 #543160   Pfk
 05 Vas 2014 15:05
žvejojau poligone nuo kažkur 9 iki puses 2 ar panašiai. krante pasitiko Klaipėdos universiteto vyrukai, kurie pasisiūlė už mane skaičiavimus atlikti - suskaičiavo 29 vienetus. kibimas pagrindinis vyko ryte, kol kibo tol kibo ir ant šviežio karpio, ir ant šaldytuve keletą dienų pabuvojusio. paskui kai jau suprastėjo reikalai nebesismardinau rankų, naudojau šviežią masalą. stinta geresnė nei savaitgalį, nors buvo ir šprotų, bet drąsiai galima maniškį kliovą laikyt vidutinio dydžio.
vsio, kol nepradės šniokšti nebevažiuosiu arba jei važiuosiu tai prikolint arba :'blud;/
 #543225   justgytis
 05 Vas 2014 21:29
Na o as siandien imusiau savo rekorda stintu: 76 vienetai, buvo ir stambesniu jau. Naudotas karpis... Poligonas...
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 201
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė