Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #552084   SauliusM
 14 Kov 2014 22:49
Daugirdas rašė:Pagaudyk suprasi :) Nesakau kad jie kažkokie stebukladariai bet bent į mano TOP5 tikrai patenka.
o manes, jei atvirai, tai nesuzavejo, ispardaviau nafig visus...
 #552147   Daugirdas
 15 Kov 2014 10:20
Ovkas rašė:Daugirdai koks tas tavo tol 5 ?
Hm geras klausimas. Realiai niekada tų TOP nesudarinėju, tiesiog jei reikėtų top5 lydekoms jame tikrai būtų Rudra, nes sakyčiau vienas universalesnių voblerių. Aišku vieniem vandens telkiniams vieni masalai, kitiems kiti. Bet jei tektų apskritai sudaryti 5tuką lydekom visiems vandens telkinių tipams (ežerai, tvenkiniai, upės, gyliai, sėkliai ir t.t) tai teorinis penketukas turbūt būtu toks: Zipbaits Orbit, OSP Rudra, Megabass Giant Dogx (arba osp bent minnow), Megabass Leviathan na ir ko gero senas geras LC pointeris :) Na dar kažkaip Jackal Magaloon`as turėtų patekti :roll:
 #552154   SauliusM
 15 Kov 2014 10:46
Daugirdas rašė:
Ovkas rašė:Daugirdai koks tas tavo tol 5 ?
Hm geras klausimas. Realiai niekada tų TOP nesudarinėju, tiesiog jei reikėtų top5 lydekoms jame tikrai būtų Rudra, nes sakyčiau vienas universalesnių voblerių. Aišku vieniem vandens telkiniams vieni masalai, kitiems kiti. Bet jei tektų apskritai sudaryti 5tuką lydekom visiems vandens telkinių tipams (ežerai, tvenkiniai, upės, gyliai, sėkliai ir t.t) tai teorinis penketukas turbūt būtu toks: Zipbaits Orbit, OSP Rudra, Megabass Giant Dogx (arba osp bent minnow), Megabass Leviathan na ir ko gero senas geras LC pointeris :) Na dar kažkaip Jackal Magaloon`as turėtų patekti :roll:
pas mane butu kiek kitaip.
jei gyliam iki 3 metru tai matyt butu orbit, paskui pontoon21 agarron, megabass x-80 ir tackle house (nesvarbu koks,nesenas atradimas,tai modeliais nesidalinsiu viesai dar kolkas :-D ), nu ir ant ribos papult i topus ima flit 120.
bet cia sitas sarasas matyt atspindetu praeitu metu situacija, nes pas mane ten kasmet kazkas pasikeicia tam sarase.
o del gyliu tai kolkas neisskirciau kazko esminio, nes gal permazai gyliuose gaudau, bet irgi mintys suktusi apie lucky crafto deepus, yo zuri deepus, ir gal megabass ir gan craft.

beje, tackle house ir gan craft vobleriai yra tai, kas man kuo toliau tuo labiau patinka, bet jau bliamba ju pasirinkimas Lietuvoj, tai apgailetinas. tiksliau pasirinkimas jokio pasirinkimo. gerai dar, kad jabajus gelbeja.
 #552155   edmundaxx
 15 Kov 2014 10:52
Oba, turbūt iš pirmo tavęs išgirdau dėl Flito, kad jis vis tik GAUDO. :-D Man jis visiškas nevykėlis buvo...
 #552173   Daxidas
 15 Kov 2014 13:00
SauliusM rašė: pontoon21 agarron.
Agarron kazkam kibus? :ks> Hmm reikes man ji dazniau pakrutint :v-ar
 #552177   Pfk
 15 Kov 2014 13:17
kažkaip įdomiai juda man asmeniškai agarron'as, taip neįtikinamai. gal dėl to guli dažnai be tikslo. bet užtat metasi nesveikai. neturiu milijono voblerių, bet dar nesu čiupinėjęs geriau lekiančios minoškės.
 #552204   zanelis
 15 Kov 2014 15:29
Jurginas rašė:Kuo jau taip ypatingi tie rudra ir asura vobleriai, kad visi čia taip svaigsta? Ar Žanelis čia spec reklamą užsakęs? :grin:
Eee Jurgiukas o as cia prie ko? Kad varzybose su jais apgaudziau tave tai jau reklama uzsakineju :twisted: naujam sezone vel pajusi ju galia ;) jei nepatingesiu tai parodysiu savo arsenalo foto...vis zadu pasidaryt...
 #552207   edmundaxx
 15 Kov 2014 15:36
Tau reikėtų atskiras foto daryt: OSP, kita Vissionai, trečia Obitai, ir dar paskui likusieji. :-D
 #552237   Menke
 15 Kov 2014 17:28
zanelis rašė:
Jurginas rašė:Kuo jau taip ypatingi tie rudra ir asura vobleriai, kad visi čia taip svaigsta? Ar Žanelis čia spec reklamą užsakęs? :grin:
Eee Jurgiukas o as cia prie ko? Kad varzybose su jais apgaudziau tave tai jau reklama uzsakineju :twisted: naujam sezone vel pajusi ju galia ;) jei nepatingesiu tai parodysiu savo arsenalo foto...vis zadu pasidaryt...
Zanelis dar tokiu buvo nemates, kai kaikas jau ant Rudru Lietuvoje gaude ;) Pirma parsisiuntes pries 3 metus, tada suplojau 80lt, tai buvo rekordas
 #552282   Vitolis
 15 Kov 2014 19:54
Menke rašė: Pirma parsisiuntes pries 3 metus, tada suplojau 80lt, tai buvo rekordas
Pas mus ir dabar jos po 80 sukabintos. Ir tai tik vienoj pardėj
zanelis rašė:Tai zinok taip ir planuoju...dezutem atskirom...
Oi laukiam, laukiam
Vobleriečių laukiam :)
Tik ištrauk juos iš dėžučių, kad galima būt padabot kai pridera :grin:
 #552284   Vitolis
 15 Kov 2014 19:57
edmundaxx rašė:Oba, turbūt iš pirmo tavęs išgirdau dėl Flito, kad jis vis tik GAUDO. :-D Man jis visiškas nevykėlis buvo...
Nu nenuvilk diedo. Tik šiandien antrą atvežė. Aš jau dabar juo tikiu :-D
2014-03-15 18.44.44.jpg
 #552337   Julius's
 16 Kov 2014 01:02
kad jau prakalbot apie top 5 :)

tai va pavasarinei zemupio lydekai ka vyrai uztartumet iki 10cm? :)
Rapala x rap pora 8cm jau yra :)
 #552444   zanelis
 16 Kov 2014 15:37
na stai ir mano apsoliuciai visi masalai :) aisku laukiu dar keliu siunteliu tai pasipildys, nes padarius tvarka atsirado laisvos vietos dezutese :) labai grieztai nevertinkit ;)
P.S. kiek foto tiek dezuciu ir turiu :cig.
Prikabinti failai
RUDROS.jpg
RUDROS.jpg (72.88 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
megabass zipp.jpg
megabass zipp.jpg (64.63 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
MAZOS DEZUTES.jpg
MAZOS DEZUTES.jpg (64.18 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
LC.jpg
LC.jpg (57.96 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
DEPS duo IMAKATSU jackall.jpg
DEPS duo IMAKATSU jackall.jpg (61.21 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
misraine.jpg
misraine.jpg (47.64 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
likuciai.jpg
likuciai.jpg (73.59 KiB) Peržiūrėta 6911 kartus(ų)
 #552455   Pfk
 16 Kov 2014 16:29
toks klausimas ne į temą - flat rapus gal neseniai pirkai iš žmogaus?
 #552471   Pfk
 16 Kov 2014 16:52
nieko ypatingo. tariausi su matyt tuo pačiu piliečiu, sako galiu parduoti, dėl kainos tariamės ir paskui tylos režimą įjungia :-D ir nieko neatrašo. taip ir likau nesupratęs kas negerai.
nieko gi man ne skoloj, kad kažkokios emocijos kiltų, tai tiesiog parašytų parduodu kitam, mažai siūlai ar panašiai. matyt pas skirtingus žmones skirtingi komunikavimo ypatumai.
Paskutinį kartą redagavo 2 Pfk. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #552486   zanelis
 16 Kov 2014 17:41
Pamaudyt uztenka ir vieno sezono o GERAI tai kaip kam yra gerai. Pernai sezona pradejau naujus voblas bandydamas kas 5 metimai ir pakeiciu...patikek atidariau daugybe nauju voblu, o atidaryt man yra svarbiausia
 #552488   Julius's
 16 Kov 2014 17:47
pelkiuseni, neina cituout kazko.
jo tvicu uzsimsiu 8cm x rap pavelka kotukas tai galvoju kazka eis isjudint :)
meti , trauki nedomina :) nebe tie laikai :D
 #552490   Vitolis
 16 Kov 2014 17:50
Signalizacija yr namie? :grin: Ateičiau jei ne. Magalono neturiu nei vieno. O pas tamstelę nematau nei vieno "Popsiko" bet už tai tos kislotnos Rudros tai jau indarbintos kai reik matau :-D Vienžo :gutgut kolekcija. Mano gal dvigubai mažesnė ir tai jau sakau, kad dafiga. Tiesa visi taviškiai elitiniai. :gutgut O pas dieduku da ir klonų sočiai :-D
 #552501   saivaras
 16 Kov 2014 18:19
Klausimukas: daug kas turite po kelis vienodus voblerius skirtingu spalvu(daugiau nei po du). Ar tikrai reikia tiek?Ar cia einamiausi?
Mano nuomone pakanka dvieju spalvu: naturalus ir provokuojantis.
 #552503   Daugirdas
 16 Kov 2014 18:30
Lokys rašė:Klausimukas: daug kas turite po kelis vienodus voblerius skirtingu spalvu(daugiau nei po du). Ar tikrai reikia tiek?Ar cia einamiausi?
Mano nuomone pakanka dvieju spalvu: naturalus ir provokuojantis.
Oi kolega čia rimtą klausimą uždavėt. Atsakymo nėra... Arba jų daugybė ir nelabai čia pasiginčysi nes argumentų iš skirtingų pozicijų netrūksta. Aš įsitikinęs kad dviejų tikrai neužtenka. Labiausiai mano/plėšrūnų pamėgtų voblerių stengiuosi bent po keturis - penkis spalvinimo variantus turėt.
Kitas pasakytų kad spalva išvis "nesvarbu" ir svarbiausia darbas. Iš dalies sutikčiau, bet kartais spalva labai groja. Pvz. starkis - juk beveik niekas negaudo tik dviejų spalvų gumom. Arba šapalas. Jam kartais irgi vos ne visos paletės reikia kol atsirenki. Panašiai ir su lydekom. Kartais spalva išvis nelošia, o kartais ima tik vieną atspalvį ir vsio. '''bum
Paskutinį kartą redagavo 1 Daugirdas. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #552508   Pfk
 16 Kov 2014 18:36
kažkokį tikslų mokslinį tyrimą atlikt ta tema būtų sudėtinga ir niekas to nesiims.
aš irgi kol kas laikausi tokio principo kaip Lokys, kiti laikosi kitokio. kas kokia spalva ir kokiu masalu tiki - tas ir pagauna. daug žaislų turėjimas ne visada vienareikšmiškai susijęs su troškimu pagauti kuo daugiau kilogramų :-D šitą hipotezę iš dalies patvirtina tas faktas, kad pas kai kurių kolegų nuotraukose yra tam tikrų modelių ne po vieną, kurių spalvos labai labai panašios.
Paskutinį kartą redagavo 1 Pfk. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #552509   edmundaxx
 16 Kov 2014 18:37
:oops: rrr :grin: Nebėr iš ko, vobleriai atima viską. :lol:

Kaip jum ZBL 110F? Gražiai išsitvičina?
Man kažkaip jis keistas. Jei muši kelis sykius, tai ir 2 nuėjimus į vieną pusę sugeba nueit... :/nek Ir ne visad išsimuša, kartais tik susiputo vietoj...
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė