o manes, jei atvirai, tai nesuzavejo, ispardaviau nafig visus...Daugirdas rašė:Pagaudyk suprasiNesakau kad jie kažkokie stebukladariai bet bent į mano TOP5 tikrai patenka.
o manes, jei atvirai, tai nesuzavejo, ispardaviau nafig visus...Daugirdas rašė:Pagaudyk suprasiNesakau kad jie kažkokie stebukladariai bet bent į mano TOP5 tikrai patenka.
Hm geras klausimas. Realiai niekada tų TOP nesudarinėju, tiesiog jei reikėtų top5 lydekoms jame tikrai būtų Rudra, nes sakyčiau vienas universalesnių voblerių. Aišku vieniem vandens telkiniams vieni masalai, kitiems kiti. Bet jei tektų apskritai sudaryti 5tuką lydekom visiems vandens telkinių tipams (ežerai, tvenkiniai, upės, gyliai, sėkliai ir t.t) tai teorinis penketukas turbūt būtu toks: Zipbaits Orbit, OSP Rudra, Megabass Giant Dogx (arba osp bent minnow), Megabass Leviathan na ir ko gero senas geras LC pointerisOvkas rašė:Daugirdai koks tas tavo tol 5 ?
pas mane butu kiek kitaip.Daugirdas rašė:Hm geras klausimas. Realiai niekada tų TOP nesudarinėju, tiesiog jei reikėtų top5 lydekoms jame tikrai būtų Rudra, nes sakyčiau vienas universalesnių voblerių. Aišku vieniem vandens telkiniams vieni masalai, kitiems kiti. Bet jei tektų apskritai sudaryti 5tuką lydekom visiems vandens telkinių tipams (ežerai, tvenkiniai, upės, gyliai, sėkliai ir t.t) tai teorinis penketukas turbūt būtu toks: Zipbaits Orbit, OSP Rudra, Megabass Giant Dogx (arba osp bent minnow), Megabass Leviathan na ir ko gero senas geras LC pointerisOvkas rašė:Daugirdai koks tas tavo tol 5 ?Na dar kažkaip Jackal Magaloon`as turėtų patekti
Agarron kazkam kibus?SauliusM rašė: pontoon21 agarron.
Eee Jurgiukas o as cia prie ko? Kad varzybose su jais apgaudziau tave tai jau reklama uzsakinejuJurginas rašė:Kuo jau taip ypatingi tie rudra ir asura vobleriai, kad visi čia taip svaigsta? Ar Žanelis čia spec reklamą užsakęs?
Zanelis dar tokiu buvo nemates, kai kaikas jau ant Rudru Lietuvoje gaude ;) Pirma parsisiuntes pries 3 metus, tada suplojau 80lt, tai buvo rekordaszanelis rašė:Eee Jurgiukas o as cia prie ko? Kad varzybose su jais apgaudziau tave tai jau reklama uzsakinejuJurginas rašė:Kuo jau taip ypatingi tie rudra ir asura vobleriai, kad visi čia taip svaigsta? Ar Žanelis čia spec reklamą užsakęs?naujam sezone vel pajusi ju galia ;) jei nepatingesiu tai parodysiu savo arsenalo foto...vis zadu pasidaryt...
Pas mus ir dabar jos po 80 sukabintos. Ir tai tik vienoj pardėjMenke rašė: Pirma parsisiuntes pries 3 metus, tada suplojau 80lt, tai buvo rekordas
Oi laukiam, laukiamzanelis rašė:Tai zinok taip ir planuoju...dezutem atskirom...
Nu nenuvilk diedo. Tik šiandien antrą atvežė. Aš jau dabar juo tikiuedmundaxx rašė:Oba, turbūt iš pirmo tavęs išgirdau dėl Flito, kad jis vis tik GAUDO.Man jis visiškas nevykėlis buvo...
Oi kolega čia rimtą klausimą uždavėt. Atsakymo nėra... Arba jų daugybė ir nelabai čia pasiginčysi nes argumentų iš skirtingų pozicijų netrūksta. Aš įsitikinęs kad dviejų tikrai neužtenka. Labiausiai mano/plėšrūnų pamėgtų voblerių stengiuosi bent po keturis - penkis spalvinimo variantus turėt.Lokys rašė:Klausimukas: daug kas turite po kelis vienodus voblerius skirtingu spalvu(daugiau nei po du). Ar tikrai reikia tiek?Ar cia einamiausi?
Mano nuomone pakanka dvieju spalvu: naturalus ir provokuojantis.