Ovkas rašė:Na man pati silpniausia Solitrono 390 cm. nuo 50 - 100 gr. 30/40 gr. plius kormas viskas ok.
Bet Norėtųsi dar liaunesnės galūnės
Jaučiu kad tu nesenai pradėjai su feederiais ir tau baisu kad galūnė linksta, nes esi pripratęs prie šluotkočių ??
eitwydas rašė:Joo, sitiek kai itempiu man pilnai irgi pakanka ir daugiau net nesistengiu itempt.
KM buvo dideles bangos tai keliau meskere i virsu, del to gali but, kad sunkiau itempt galiuka negu meskere butu horizontaliai su vandeniu ?
Beje gal kas zinot Okuma solitrono 360 70-130g uzmetimo kokios virsuneles su kokiais svoreis dirba ? Nes pati silpniausia nelaiko 50g, seryklas naudoju kvadratines arba kaip fox tokios plasmasines su sparneleis su nuimamu svoriu
Kaip ir naujas dar feederistas

Ana vasara tik su noname feederiu zvejojau, ten laike virsunele normaliai ir 30g seryklas, bet tas feederis su uzmetimu iki 70g buvo.
Man nebaisu, kad galune linksta nei kiek, man per mazai ji kaip tik linksta :D Nusipirkes esu 1oz galune, bet ir tai per standi ji man, reiks ieskot 0.5, nes naudot 50g seryklas vien tam, kad galune sulinktu tai jokio kaif tampyt ta svori pirmyn atgal
Matai pas tave nuo 50-100g solitronas o pas mane 70-130 tai ir galunes ten kaip kuolai, raudona virsunele tai net nezinau kokia serykla turetu pastatyt i darbine padeti :D
Beje, Salmo kaune parduotuvei man parinko galune ir meistras vietoj prislifavo, kad tiktu. Viskas super neisimauna, kaip orginalas