vakar, užvakar buvau.. Nei vieno rimto jomo, tik keli lynukai-delninukai..
geras lynas - gyvas lynas
vakar buvau man tas pats net nėr burbuliuko jokio :Dgiedriuks rašė:Nekimba ir man, itariu per salta dabar lynam. birzelio pirmoj pusej, kol neatsalo, vakarais kibo. o dabar vanduo saltas, vakarai vesus, net nesimato, kad raustu kur dumbla. turbut sedi kazkur dumblyne ir snuduriuoja. kitu laiku nebandziau, rytais nemegejas salt, nakti pas mane nekimba, o vat per pacius pietus gal ir galima pabandyt, gal kur islenda pasisildyt ant saulutes.
nieko panašaus negirdėjęs..jawistas_ rašė:dabar lynus galima gaudyti? kaška girdėjau kad nebegalima?
Taip. Didžiausias užkibo taip - pradėjo burbuliuot šalia plūdės, užmečiau toliau ir pritraukiau į centrą burbuliavimo tik capt ir iškart važiavimas. O mažesnis išvis, kaip aukšlė paėmė. Tik užmečiau iškarto važiavo, net masalas nespėjo nukrist. Aš tokią išvadą padariau, kad lietui lyjant, jie budi prie nendrių ar tai švendrų, kur lapai stambūs, ir laukia kol nukris kas nuo jų, nu panašiai kaip raudės budi vabzdžių, tai taip lynai kokių nors sraigių ar irgi vabalėlių. Beje abudu ant kukurūzo užkibo.jawistas_ rašė:Gražūs o burbulai ėjo?
3 metru gyly lynu tikiesi?Dorall rašė:Buvau šiandien vakare. Hmm nekažką, bet ir nesitikėjau nieko, pasirinkau betkokią vietą senam tvenkini ir žinojau kad ten kibo kažkada, o į nežinomą nenorėjau laidot pašarą. Niekaip neprisiverčiu dumblynuose gaudyti... , tai iš šį kartą burbulų daug, bet rodos čepsėjimas buvo iš seklesnių vietų už nugaros, po kurio laiko burbulų vienas ėmimas ir pasirodo apie kilogramo karšis, ir dar keli plakiai vėliau.. Taip pat vienas karšis dvigubai didesnis išniro temstant puse kuno ir nunėrė prie plūdės :/ Padariau klaidą turbūt, kad per gilią vietą paėmiau, taip pat neradau kuom papildyti pašarą, žirnių ar ko tai pagrinde buvo sausas... Labai nustebino kažkokios žuvys kurios pašoka iš vandens, išlekia galima pasakyti tiesiai ir skrenda oru kai raketos atgal į vandenį, o dar garsai kokie :, ar negali būt ešeriai tokie skraiduoliai?
Turbūt reikės prisiverst eit kur ne 3 metrai gylis..., taip pat ir tie patys karšiai vangiai kibo nors matės dugne knisosi jų daug, tai turbūt gal sliekų nenori, dzikų gal mėgint. :/ Tai tiek, gal rytoj ryt mėginsiu.. Jei bus noro