sita pukuota ir as mielai paimciau, tik kur?
Aha.Daugirdas rašė:Ten baby griffonas tas pukuotukas?
Eserio imitacija i eseri panasi nebent tvicinant ar letai traukiant koki minnow, o cia skaidrus besimakaluojantis burbulas. Veiksme gaunas toks rusvai zalsvai juosvu spalvu koliazas, kuris sapalui gan patrauklus.Marka rašė:šapalui tinka ešerio imitacijos? šiandien tokį pasiėmiau ir galvoju dabar kaip čia bus
Oi pagavęs pagavęs, kol šapalas man jo nenurovėPantoon21 rašė:Šitas skaidrus šapalui nemune labai skaniai praeina. Draugas ant jo daug pagaves.
Na, visokiu rudu atspalviu pusiau skaidrus man ir kituose modeliuose pasiteisine. Kad ir tas tsuribito baby crank'as, tik va nuroviau ana ir vel ner kur gautSauliusM rašė: ito shrimp spalvos, tai man viena sekmingesniu grifono spalvu
o spiningo ziedelius apziuret nenori? gal kazkuriam keramika suskilus?Marka rašė:Vakar tik paukšt ir kai raketa redragas nušovė galvojau kam nors Kačerginėje langus išdaužysiu, nustebau kodėl nušovė, galvoju mazgų rišti nebemoku, bet pasitraukus likusi valą, pamačiau kad praktiškai per vidurį pavadėlio plyšo ir floro karbonas atbrizgęs. Pasikeičiau kiek pamečiau galvoju patikrint žiūriu ir šitas tuoj šaibom nueis nes vietoms atbrizgę tarpeliai. Čia mano florikas dišovas ar taip jau būna su jais?
jei tulpe sudauzyta, bet nedaug itrukus, tai gali daugiausiai pjaut butent ta valo vieta, kuri buna ties tulpe uzmetimo metu.Evaldas Z rašė:Neturiu praktikos su pazeistais ziedais, bet itariu, kad sudroztu visa darbini valo ilgi, o ne tik pavadi
0,285 naudoju, nes toks bent dalinai sumažina tikimybę kad pavadį nurėš kokia šaudyklė. Šį sezoną tokių pagavau apie 10 ir tpfu tpfu nei viena vobliko nenusinešė. Aišku galimybė su tokiu pavadžiu visada išliekaiusegun rašė:o tai kam tokie dratai? gaudau 0,18 fc ant 0,12 pinto, viskas labai tarpusavy derinasi. 0,23 buvau priverstas ristis, tai jau mazgo astunke gaunasi stamboka ir kartais per ziedus eidamas duoda zinot apie save.
kuo 'dratesnis', tuo ilgiau atlaiko saudykles dantis; padeda nuo kabliu 'uzsimetimu' ant valo; mazina belekokius narpliojimusis, iskaitant imetus i sakas; privalumu daug, trukumu nezinau, isskyrus gal mazga per ziedelius, bet man toks ilgis nebutinas.iusegun rašė:o tai kam tokie dratai? .....
Visks OKAqua v. rašė: Dar svarbus kriterijus (man) - max stiprumas poroje su pagrindiniu valu (ir kitomis 'detalemis', kaip kabliukai ......). Ir jokiu - 'lai pavadys pirmas truksta', atvirksciai - FC turi but stipresnis, nes nuo pintuko pagrindinio jis visvien patikimumu/tvirtumu atsilieka. O ka ten sutaupysi 'truksta per pavadeli'. Ir jei truko pagrindinis valas virs mazgo - tai tik aciu d..., kad ant zacepo rasta
silpnoji vieta.