Hami,
Vegys yr čia

Ale veltis į diskusijas su fanatikais kartais nesinori (tavęs, Ramkio ar kitų blaiviai mąstančių fanų į fanatikų sąrašą neįtraukiu), kitą kart ir nutyliu, nors ir nepritariu (turiu kitą nuomonę) kokiems nors pasakymams. Ale jei prisėdau, tai parašysiu (nebūtina sutikt su mano nuomone

)....
Saboniukas - pritariu, kad jo nepaėmė į rinktinę, nes :
a) neatitinka kol kas rinktinės lygio
b) U-xx jis žais ir žais daug ir bus lyderis (manau geriau daug žaist savo lygyje nei sėdėt ant suolo per aukštam lygyje - Ramki, nepyk, tokia mano nuomonė nežiūrint į tai, kad tai tik PČ

)
c) Saboniukas su rinktine dar spės ne tik pasitreniruot, bet ir žaist (jei bus ūpo) ilgai ilgai ....
d) Gudaitis - negali žaist U-xx rinktinėse, ale lai pabūna su vyrais, padeda treniruotėse (JV ir D-Mo vėluos į treniruotes). Į dvyliktuką aišku jis nepateks. Yr geresnių. Mano manymu rinktinėje turi žaist geriausi.
Kleiza / Javtokas - gaila, kad jų nebus. Ale yr kaip yr. Aš juos suprantu. Rinktinėje aišku jų truks. Ar gali juos kas nors pakeist ? Ne. Rinktinė tiesiog bus kitokia. Ar blogesnė / geresnė ? Pamatysim. Aš asmeniškai manau, kad nė vienas LT žaidėjas nėra tokio lygio, kuris galėtų įtakot rinktinės rezultatus. Mes ne vokiečiai, kur jei Nowitzki nežaidžia - nėra komandos.
Daug (labai daug !!!) tikiuosi iš JV ir D-Mo - kad tik jie "neperdegtų", nes pernai jie neparodė to, ką moka.
Iš įžaidėjų prie Kalniečio šiandien imčiau Juškevičių. Kaip bus po kontrolinių varžybų - matysim.
Kas geriau : Mačiulis, Kuzminskas, Jasaitis, Gailius - atsakyt negaliu, nes žaidėjai žaidė skirtingo lygio komandose. Manau, čia Kazlauskui teks pasukt galvą, ką paimt į rinktinę.
Gecevičius - na, yr kaip yr. Imčiau į rinktinę net negalvodamas. Trūkumus jo irgi matom, bet tiesiog manau toks žaidėjas reikalingas, nes geresnio spaiperio neturim.
p.s. fanatikas <> fanas.