Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #577981   hamis
 01 Lie 2014 15:19
Auga centrų pamaina (GAL), gal iš Biručio sūnaus kas nors išaugs, nes jau dabar 16m. ~214, arba "sasyskiukas" dar vienas bus :-D
Dar G. Biruta toks už Atlanto žaidžia, daugiau mažiau visi kiti žinomi, arba jau nusivažiavę, arba amžinai perspektyvūs...
Man baisiausia, kad ir snaiperio stabilaus nėra, visi gali pataikyti, tik... retkarčiais. Na nebent Oksanius kaip visad stabiliai (jei pateks) sužais rinktinėje.
 #577982   Wytux
 01 Lie 2014 15:21
ramkis rašė:..
A kuomm skystakiaušis kūzia geresnis už pikulį ar Gailių?....
metais :ruko pikulis jau link Abelardo, o Gailius - net nepasieks to Abelardo lygio :?
 #577994   ramkis
 01 Lie 2014 16:01
Aš nieko neturiu prieš kūzią, bet kuo toliau tuo labiau jis man primena kitą kūzią. Nors labai norėčiau, kad ans toks nebūtų, ir tobulėtų ir tobulėtų. Bet ar taip bus?
 #578005   Wytux
 01 Lie 2014 16:17
ramkis rašė:....Bet ar taip bus?
nu as ne Vanga,bet manau reikia spausti vaska is kuzios,nes is gailiaus manau nera sancu kazka ispaust,o pikulis jau ispustas...visapusiskai :-D
 #578009   ramkis
 01 Lie 2014 16:32
Na jau kažko nebeišspausi, jam jau 25 yra arba bus, nesvarbu labai. Taigi, jau turėtu kažką daugiau rodyt, o išskyrus gerą sezoną Ž ir dideles viltis daugiau nieko neparodė. Tiesa buvo blykstelėjimų šį sezoną, bet tai labbai mažai. Apie Gailių daug nesiplėsiu, statistika gera, bet ir žaidė tokiam lygyje kur ir Audrutis statistiką kažkokią parodytų :-D :-D :-D Bet anas bent jau stabilus buvo, tiesa amžius jo tik 1m vyresnis už kūzią. Taigi, kaip ir ... nu pats pagalvok. Tiesa, šiemet Gailiuije matau vieną minusą prieš kūzią, tai trauma.
 #578017   Wytux
 01 Lie 2014 17:44
Ne nu galvoju kad Kavarsko "Puntuke" gal ir as stabilu lygy rodyciau, bet esme Gailiu tokia, kad dazniausiai pereje i kiek stipresny lygy nieko neparodo. Kuzia pries ateidamas i Z biliakaip kaime siautejo vaikas budamas, bet Z ( nu ok, ir treneriai nelepino) kol kazka pradejo rodyt keli meteliai nuplauke, dabar pas Plaza kazka bado yrodinet jau auksteniam lygy, o Gailius ka? i karjeros antra puse bandys i stipresni lygy sokt ? Nu sutik, kad max 20-22 metu jau turi eit i Z ar exLR lygy ir parodyt, kad europoj gali kazka bent kartais atspardyt. Tada turesi sanca pereit i dar biski ausktesni lygy ir vel turesi yrodinet kad kazka sugebi. Kuzia jau Zalgiri 'persoko' (tebunie su Palzos avansu) , o Gailius budamas vyresnis dar net is kaimo lygos neislipo (ok, skliandzia gandas kad lygtais i LR jau eis)..... todel jis man nuo kuzios atsilieka kokiais 4-5 metais(cia jau su +1 del amziaus skirtumo).
 #578020   ramkis
 01 Lie 2014 18:09
Matai Gailius į aukštesnį lygį šoktelėjo dar 2010. Taip,kad nusiramink. Tiesa nežinau tiksliai kail jam sekėsi tuos 2 sezonus Italijoje,bet manau esi dalinai neteisus. Manau kūzia į priekį nei kiek nepasistūmėjo. Nesakau,kad vienas ar kitas geresnis. Tik sakau,kad kūzia dėl savo minkštakiaušiškumo,gali likti amžinai perspektyviu ir tiek. Jam aiškiai trūksta žaidybinio laiko, ir patirties nors jau 25. Su jo duomenimis jis jau turėtu būti svarbiu žaidėju klube. Dėja yra kitaip. Tas labai gerai matėsi pernai per EČ,galite priminti ką gero jis nuveikė tenai?
 #578030   Wytux
 01 Lie 2014 18:57
ramkis rašė:... Tas labai gerai matėsi pernai per EČ,galite priminti ką gero jis nuveikė tenai?
ta pati galima pasakyt ir apie pvz Valanciuna, kad jis lopas, nors mes zinome, kad (galbut :-) ) taip nera :-D Daug Lt megastaru cempuose nekazka nuveikdavo.
O del Gailiaus 'aukstesnio lygio soktelejimo' tai vat ir esme, kad nekazka girdejom/matem ka jis isdarinejo tenais (2010-2011: Bolonijos Canadian Solar (Italija): 5,5 tšk., 1,8 atk. kam. per rungtynes) Kuzia bent Z gerai atzaide prie Plazos. Kuriam klube Gailius buvo "svarbiu zaideju' ? :roll: Neneigiu, gal per pora metu kaip koks Pocius soktels stirpiai, bet SIAI DIENAI as daug labiau ( daug daug labiau )dedu vilciu i kuzia. Nors tikrai ir jis neapdraustas nuo Andriuskeviciaus likimo.
 #578061   ramkis
 01 Lie 2014 21:14
Sunku nesutikti. Labai daug tikėjausi ir tikiuosi iš kūzios,bet tas jo minkštumas erzina. Verčia abejoti jo perspektyva. Kaip nekaip bičui jau 25 metai,o vis dar nerodo normalaus žaidimo,nėr pakankamai žaidybinės patirties. Gailiui 26,žaidimo laiko turėjo sočiai. Tiesa kiek žemesniam lygij bet žaidė daug ir Anas yra naglas, nors gali būti taip,kad nei vieno nebus rinktinėje. Ir mūsų sapalionės nieko nebus vertos.
 #578083   Wytux
 01 Lie 2014 22:12
nu kad nei vieno nebus tai vargu ....Kleizos nera, silikono gerbejas irgi jau nukonkuruojamas (ziurint i jo siumetini zaidima ir perspektyvas i ateiti) plius atakuojanciu pozicijoj irgi nekazka is pasirinkimo - Pocius ir Seibutis.... taip kad manau gali bicai 'pasiplesyt'.... kurziai aisku reikia subine atspardyt pries isleidziant y aikste ( kad piktumo igautu) , o Gailiui jau irgi laikas parodyt kad aukstesniam lygy gali zaist- kito sanco biaju kad nebus, nes metai bega, tuoj prades lyst visokie Ulanovai :-D
 #579007   hamis
 05 Lie 2014 16:16
Toks jausmas, kad dviese belikot :-D Kur Vegys? Mačiau ir audrutis "atsiniuhino" atgal i forumą. Tik diskusijos ramios ir neįtraukiančios. Na nieko, čiampionatas artėja...
 #579057   Vegys
 05 Lie 2014 23:56
Hami,
Vegys yr čia :) Ale veltis į diskusijas su fanatikais kartais nesinori (tavęs, Ramkio ar kitų blaiviai mąstančių fanų į fanatikų sąrašą neįtraukiu), kitą kart ir nutyliu, nors ir nepritariu (turiu kitą nuomonę) kokiems nors pasakymams. Ale jei prisėdau, tai parašysiu (nebūtina sutikt su mano nuomone :) )....

Saboniukas - pritariu, kad jo nepaėmė į rinktinę, nes :
a) neatitinka kol kas rinktinės lygio
b) U-xx jis žais ir žais daug ir bus lyderis (manau geriau daug žaist savo lygyje nei sėdėt ant suolo per aukštam lygyje - Ramki, nepyk, tokia mano nuomonė nežiūrint į tai, kad tai tik PČ :) )
c) Saboniukas su rinktine dar spės ne tik pasitreniruot, bet ir žaist (jei bus ūpo) ilgai ilgai ....
d) Gudaitis - negali žaist U-xx rinktinėse, ale lai pabūna su vyrais, padeda treniruotėse (JV ir D-Mo vėluos į treniruotes). Į dvyliktuką aišku jis nepateks. Yr geresnių. Mano manymu rinktinėje turi žaist geriausi.

Kleiza / Javtokas - gaila, kad jų nebus. Ale yr kaip yr. Aš juos suprantu. Rinktinėje aišku jų truks. Ar gali juos kas nors pakeist ? Ne. Rinktinė tiesiog bus kitokia. Ar blogesnė / geresnė ? Pamatysim. Aš asmeniškai manau, kad nė vienas LT žaidėjas nėra tokio lygio, kuris galėtų įtakot rinktinės rezultatus. Mes ne vokiečiai, kur jei Nowitzki nežaidžia - nėra komandos.

Daug (labai daug !!!) tikiuosi iš JV ir D-Mo - kad tik jie "neperdegtų", nes pernai jie neparodė to, ką moka.

Iš įžaidėjų prie Kalniečio šiandien imčiau Juškevičių. Kaip bus po kontrolinių varžybų - matysim.

Kas geriau : Mačiulis, Kuzminskas, Jasaitis, Gailius - atsakyt negaliu, nes žaidėjai žaidė skirtingo lygio komandose. Manau, čia Kazlauskui teks pasukt galvą, ką paimt į rinktinę.

Gecevičius - na, yr kaip yr. Imčiau į rinktinę net negalvodamas. Trūkumus jo irgi matom, bet tiesiog manau toks žaidėjas reikalingas, nes geresnio spaiperio neturim.

p.s. fanatikas <> fanas.
 #579060   Vegys
 06 Lie 2014 00:26
RAPTORS
Lowry (KL) pratesė kontraktą. Ar džiaugiuosi ? Nežinau. Man pvz Vasquez geriau "atranda" Joną nei kad KL. Norėjosi geresnio įžaidėjo (geriau surandančio JV). Kaži, toks kaip Lin'as ar nebūtų geresnis už KL ? Man anas patinka kaip žaidžia.
Novak - smagu, kad sugebėjo juo atsikratyt. Kas per "genijai" jį paėmė ??? Atlete nebent žaist ir karts nuo karto dublius rinkt.
Ale kaip atsikratyt Landry Fields ? Ko gero niekaip. Teks metus kanadiečiams patuštint pinigines (8.5 mln $) už nieką.
Bruno Caboclo - duok dieve .. Duok dieve, kad jis būtų perspektyvus. Statistika Brazilijos lygoje kol kas baisi. O ta lyga kaži ar geresnė nei mūsų LKL.
Dideli - Hansbrough berods metams pratesė sutartį, o Patterson trims. Na, PP man patinka. Hansbrough nėr irgi blogas. Kaina normali. Ale JV pamainos nėra. Keista, kai turi tik vieną tikrą C. Kaži, su Amir Johnson pratęs sutartį ar ims kokį nors C ? Šiaip anas man patinka. Va Hayes tai nieko doro, ale kartais per mainus gauni ne tik gerus žaidėjus :)

ROCKETS
Vienintelė viltis - iškeiskit D-Mo į bet kurią kitą komandą. Rockets treneriui su galva kažkas negerai mano manymu ... Kaip komanda manęs ji nedomina.
 #579124   hamis
 06 Lie 2014 17:35
Rockets juk planuoja įvairius variantus. Nes nori kažkokią rimtą žvaigždę pasikviesti, o ir norinčių ten eiti manau netrūksta dėl finansinės naudos ir mokesčių lengvatų.
Kitas dalykas kaip ten kas besikeistų komandoje, bet toks jausmas, kad treneris tiesiog nemėgsta D-Mo ir šansų ten prasimušti nėra.
Lowry? Man jis labai savanaudiškas atrodo ir pasuoja mieliau savo "draugeliams" tai nusimato irgi nelengvos dienos JV.
Iš abiejų tikiuosi labai daug, dabar turi visus šansus palikti gerus įrašus apie žaidimą rinktinėje ir nuo jų labai daug priklausys. Tik nelabai suprantu ko jie ten tiek į tą vasaros lyga važiuoja?
 #579221   Rapolas
 07 Lie 2014 09:52
Gal reikėjo prie "įdomybių" dėt, bet kadangi šitą triuką galima panaudot norint "išplėšt" pratęsimą (pirmaujant dviem taškais, o pvz. reikia laimėt šešiais:D) ,tai įdėjau prie krepšinio temos :-D
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-438531
 #579228   hipy
 07 Lie 2014 10:16
sita baika girdejau buvus futbole, kai laiminejo per mazu skirtumu, isikale sau banke pratesimui, o pratesime dar pora bankiu varzovams...
 #579617   audrutis
 08 Lie 2014 22:59
Sitas man ziauriai Siskauska primena. Gal tik biski maziau atletiskas, bet uztat naglesnis
 #579637   ramkis
 09 Lie 2014 07:19
Nu, kad daryt tai jau šendien jis turėtų Palangoje bralių juokelius ir replikas ištverti, o ne su piemenimis po U20 čempus tasytis :-D
 #579638   Rapolas
 09 Lie 2014 07:34
Wytux rašė: Gal is sito reiketu Kalnietis 2 daryt ?
Gal ir Kalnietis 1 mums užtenk :-D
 #579973   renaldas
 10 Lie 2014 13:40
Neptunui jokio skirtumo su kuo lost :-D O C grupe tokia seksova..
 #579975   Wytux
 10 Lie 2014 13:51
Mdaaa.... Z grupe neblogai ziurisi, zesim kokius murzius abi komandos surinks.
 #579976   Rapolas
 10 Lie 2014 13:52
Iš dalies tai jo.. dar neaiškūs sąstatai komandų ,tai apie pajėgumus iš pavadinimų nevisai gali spręst :-D
 #579987   vava
 10 Lie 2014 14:41
nu bet zurnalistu keistumas??
ka turejo minty rasydami "Klaipėdos „Neptūnas“ pateko į palyginti palankią D grupę"??
jie ten Olimpiaka ar ispanus nukalt tikisi?? :)
 #580045   Vegys
 10 Lie 2014 18:51
Rapolas rašė:Žalgiriui gal ir nuskilo, ko nepasakyčiau apie Neptūno grupę:
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... 9444?cf=df
Spėju, Neptūnui kuo stipresnės komandos, tuo geriau. Stipresnės komandos = daugiau žiūrovų = daugiau pajamų. Bet kokiu atveju į TOP16 jiems išeit be šansų.
 #580066   hamis
 10 Lie 2014 20:31
Kurauskas sakė, kad iš sezono EL tikisi vienos, arba bent dviejų pergalių. Bet visko gali nutikti :-D
  • 1
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė