Na dujų kaina tai matyt didžiausia Lietuvoj 

istatimai ir daromi ne del saugumo o del biznio,ar rinkliavos,dar bus tehnikine 50lt,poto dar kanors.Diver rašė:o jei kitas seimo nario sunus parsives pora furu salmu... tai pestieji vaikscios su salmais. o jei pargrius...
kitas dalykas. uzsidesiu lempute led ant dviracio kokiu 2000 lm ir paziuresiu kokie bus aplinkiniai laimingi. juk neparasyta kokia turi buti.
manau tai yra lazdos perlenkimas kaip daug kur marijos zemes istatymuose.
Aha, ir dar tą lemputę paleisk ant bliksnių režimoDiver rašė:..........................
kitas dalykas. uzsidesiu lempute led ant dviracio kokiu 2000 lm ir paziuresiu kokie bus aplinkiniai laimingi. juk neparasyta kokia turi buti. ...............................................
Priekabą dar iš sovietinių laikų turiu, bet ratlankiai biški buktiuoti (uošviui buvau daves bulvėm iš laukų susivežt) kurių nieks nebeapsiima sutvarkyt, antikvariatas mol, tad biški stabdo kai prie dviračio prisirišusavas rašė:![]()
Panašų variantą naudoju, tik vargas su meškerėm, stovu ir sačioku - nepatogu ant nugaros transportuot. Dasimeistravau spec. bagažnyką, kad prisitvirtint deklus su ilgais rakandais, tik dar neišbandžiau. Ale, vis tiek reik priekabos, kad rudeniop ir kokį akumą sunkesnį nusigabent ant krantinės, kai stintos prasidės.
Na kotus risdavau prie horizontalaus dviracio remo -ten kur pakeleivi gali veztisavas rašė:... tik vargas su meškerėm, stovu ir sačioku - nepatogu ant nugaros transportuot....
Tai gi kotus su ritėm galima tvirtint prie rėmo rankenomis į priekį, tuomet nereiks prasiskėst važiuojant, o ritės atsidurs keleivio vietojWytux rašė:... Jei be riciu tai ir prasiskest nereikia vaziuojant
Sulankstomą "priekabinę" raik sumastyt prie "bisiklieto" prikabinamą, kažką panašaus kaip tampomas rogutes žiemąsavas rašė:... Be to, kaip bulbinį maišą bykų atgal parsityst?
superSkumbrotas rašė:Įsitaisiau naują susisiekimo priemonę žvejybai
Yep, cyclocross'as. MTB nesu turėjes, bet su ant jų esančiom padangom nėra lengva mint, buvau tokias užsidėjes ant senuko hibrido. Nors čia irgi padangos ne iš plonųjų, turistinės 700x3,5, bet vistiek kaip diena ir naktis važiuojant. Lenkia tik plentinukai. Suvažinėjus 80-100km vidurkis gaunas apie 20km/h (pagal GPS), didžiausią greitį esu išsukes 54,5km/h, bet čia nuokalnėjDainiusM rašė:cia cyclocross`as? kaip tik kazka panasaus ieskineju, nes kazkaip mtb jau kuris laikas nebedziugina...
Šiandien įsigyjau... kak raz bulbinis maišas telpa. Reiks tik pasivaržyt, pasitampyt, kokį laikiklį pripirdolint, kad meškerės neiškristų ir galėsiu su visais patogumais nuvykt pažvejot.Rapolas rašė:Sulankstomą "priekabinę" raik sumastyt prie "bisiklieto" prikabinamą, kažką panašaus kaip tampomas rogutes žiemąsavas rašė:... Be to, kaip bulbinį maišą bykų atgal parsityst?
reiskias tavo bisiklietas,kaip ir mano bobiskassavas rašė:Mano bisiklietas neturi horizontalios "štangos". Vežuos du kotus, ritės - kuprinėje. Bandžiau rišt prie vairo ir sėdynės vamzdžių - nepatogu. Be sačioko - neapsieisi, anas 4 metru teleskopinis, bet irgi vietos užima. Gaila kotus i akmenis ar betoną trint, tai dar ir stovą tempiuos...Vienžo, atrodau kaip kupranugaris, gerai, kad nereik toli mint. Į Palangą meškeriot dar nebuvau sumąstęs su dviračiu važiuot. Be to, kaip bulbinį maišą bykų atgal parsityst?
marenas rašė:hiebra kaip su saranais,alhambrom ir galakseis iki 2000m salono sildimu?zynau kad ne vienas turit.
seimai mano nereik perdaug silumos,miekstam viesuma,bet vieni sako kad labia blogai sildo.
zadu greitu laiku imt.nes apie naujasnes auto pasiklausai ir matai kaip is servizu neislenda,tai tikrai dar si siki pirksiu senuka iki 2000m geriau ikisiu licnas dvi stukas atkalimui.nei mokiet 15gabalu ir viel kist
marenas rašė: reiskias tavo bisiklietas,kaip ir mano bobiskasas irgi toki turiu bet uzleidau biski db sode vaziniejos.
O tu nesiklausyk, paimk ir nupirk. Sneket sneka , bet daugiausiai sneka apie nugainiotas masinas, tai ir normalu kad jos turi daug gedimu.marenas rašė:hiebra kaip su saranais,alhambrom ir galakseis iki 2000m salono sildimu?zynau kad ne vienas turit.
seimai mano nereik perdaug silumos,miekstam viesuma,bet vieni sako kad labia blogai sildo.
zadu greitu laiku imt.nes apie naujasnes auto pasiklausai ir matai kaip is servizu neislenda,tai tikrai dar si siki pirksiu senuka iki 2000m geriau ikisiu licnas dvi stukas atkalimui.nei mokiet 15gabalu ir viel kist