Ar imanoma sutvarkyti bridkelnes? Leidzia per neoprenine kojine. Truputi iplysus. Kaip tvarkyti?
Cekasss rašė:Yra geru kliju specialiai nardymo kostiumam klijuot nardymo pardese yra pylna
Nesuprantu kam daryti reklama prekei kurios negalima nusipirkti eilineje salmo parduotuveje. Kauno jonavos gatves salmolitoje praita savaite paprasius aquasure pasake kad neturi. I klausima kada atsives negalejo atsakyti, sake kad neveza, galejo pasiulyti tik kaskokio analogo lenkisku kliju maza kieki, didesnio vietoj irgi neturejo, paklaustas ar geresni uz aquasure pasake kad pigesni tik dziusta ilgiau o laiko panasiai, tai cia vadinas, kad neuzilgo pradesi tuos kitus klijus girti.Tironas rašė:Cekasss rašė:Yra geru kliju specialiai nardymo kostiumam klijuot nardymo pardese yra pylna
O kaip jie vadinasi? ar ne aquasure kartais? pYlna
ui nigaliuuuuArturijus rašė:nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla.
pabandyk cia uzklaust. viewtopic.php?f=104&t=8484Arturijus rašė:Parekomendukite, pigios patvarios bridkelnes (iki 500 lt)... reikalingos daug eiti krantu kartais ilipti i vandieni pabraidyti, istraukti voblika ir zuve... del kviepavimo pofig... aisku nesiulykite guminiu jie geri,bet sunkus padlos toli nepaeisi, reik kazko panasaus i OZK tik su patogesniais batais... nes nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla. Gal kas ka naudoja tokio pigaus ir patikimo???
ir kaip idiotai prisiperka daiktu, kuriu jiem nafig nereik...Arturijus rašė:...dauguma lietuviu tiki nauju dievu- AKCIJA arba SALE... .
Arturijus rašė:Parekomendukite, pigios patvarios bridkelnes (iki 500 lt)... reikalingos daug eiti krantu kartais ilipti i vandieni pabraidyti, istraukti voblika ir zuve... del kviepavimo pofig... aisku nesiulykite guminiu jie geri,bet sunkus padlos toli nepaeisi, reik kazko panasaus i OZK tik su patogesniais batais... nes nu netikiu as tais goretexais ir visom kitoms bla bla bla plius nenoriu moketi uz reklama ir bbzn koki sukta versla. Gal kas ka naudoja tokio pigaus ir patikimo???
Bet kaip riebalus deginaArturijus rašė: Siap turiu as tokias bridkelnes kitaiskas PRO LINE, stora guma, patvarus bet sunkus kaip padlos
Pradėjo leisti per lengvai sutvarkomą vietą (apie kurią buvau vieno kolegos, kuris turi analogiškas įspėtas). Po siūlių (tarp batų ir kelnių) "perėjimo" su aquasure -vualiaArturijus rašė:Sauliau,jei tas tavo pasiulytas PVC nesutrukines kaip man per viena zvejyba toks variantas man tinka, Daugirdai pats parasei, kad uzteko tik 15 zvejybu... po to pradejo leisti, tad nekas.
http://parduotuve.spiningavimas.lt/brai ... -behr.htmlFantastas rašė:Domintu ir mane tvirtesnes neoprenines uz kokius 300lt. kad rudeni salta nebutu. O kas liecia pvc tai berh pradejo leisti jau antroj zvejyboj ir taip tesiasi, tai ties klynu tai ties keliais tai ties botais vis uztepu kliju ir vel ramu. Pliusas kad lengvos ir naudojant vasara labai nesuerzina kai prakiursta kur zvejyboje. O maza skylute randu tik isvertes bridkelnes ir pripyles vandens